Purificarea câmpului cu REIKI

 

Sunt momente când simţiţi că energia din jurul dvs este ceţoasă sau negativă. Sunt multe tehnici cu care se curață această energie,

Una dintre tehnici implică mişcarea Ki în jurul nostru în sens invers acelor de ceas şi a lăsa energia să îndepărteze ceea ce este negativ sau nu este spre binele nostru.
1. Ţine mâinile la nivelul abdomenului, cu palmele în sus
2. Vizualizaţi Dai ko Myo ( folosiţi Cho Ku Rei la nivelul I sau II). Vizualizaţi Energia Reiki venind peste tot corpul din cap până la picioare. Vedeţi-o ca pe o lumină albă.
3. Acum vizualizaţi în jurul vostru CKR tridimensional. Partea de sus a simbolului este deasupra capului. Energia începe să se mişte în spirale în jos, invers acelor de ceasornic, pe măsură ce se înfăşoară vedeţi Energia Reiki îndepărtând blocaje, curăţând aura şi toată energia din jurul nostru.

CKR ca o spirală în trei dimensiuni
Repetaţi de 9 ori.
Vizualizaţi DKM stând deasupra chakrei coroanei şi coborând sub picioare. Vedeţi energia Reiki ca o ceaţă albă şi respiraţi în ea. Când expiraţi trimiteţi lumina afară către întreg universul.
Faceţi asta un timp şi apoi, la final, Gassho şi plecăciuni.

Energizare Reiki
Sunt momente când percepem nivelul energiei personale ca fiind scăzut. Tehnica care urmează este o cale de a creşte nivelul energiei personale şi a ne umple de Reiki. Este o cale minunată de revitalizare. Este de asemeni o cale de a mării sensibilitatea faţă de Reiki aşa încât să dezvoltaţi canalul dvs Reiki. Este o tehnică care se face împreună cu cea de purificare.
Prima dată se execută tehnica de purificare
Apoi :
1. Ţineţi mâinile la nivelul abdomenului, cu palmele orientate în sus.
2. Vizualizaţi DKM (folosiţi CKR pentru nivelul I sau II). „Vedeţi” sau vizualizaţi energia Reiki cum vine în jos peste tot corpul. Vizualizaţi-o ca pe o lumina albă.
3. Vedeţi Reiki intrând în chakra coroanei şi începând să se mişte în jos umplând fiecare moleculă a corpului. Lasaţi-o să se mişte în cap, gât, umeri, în jos prin mâini. Lasaţi-o să se mişte în jos pe coloana, umplând spatele, pieptul, inima, toate organele. Lasaţi-o să între în şolduri, organele sexuale, picioare , genunchi, glezne şi tălpi.
4. Pe măsură ce se mişcă, vedeţi cum transformă tot ce este negativ sau nu înspre binele dvs în lumină. Pe măsură ce coboară, vedeţi că tot ce nu este înspre binele dvs, se mişcă prin tălpi în afară şi se transformă în lumină dispersandu-se.
5. Vizualizaţi partea de jos a tălpilor închizându-se.
6. Lăsaţi energia să vă umple de jos în sus. Umple tălpile, picioarele, şoldurile, în sus prin trunchi, în gât, în jos prin braţe spre palme, şi în final în cap.
1. Menţineţi aceasta un timp până vă simţiţi umpluţi cu Energia Reiki.
2. Aşezaţi palmele în Gassho şi respiraţi natural, apoi lăsaţi energia să radieze în afară în toate nivelurile câmpului dvs energetic.
3. Când aţi terminat mulţumiţi sursei Reiki pentru această energie de iubire.

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *