PURIFICAREA, ARMONIZAREA, PROGRAMAREA CRISTALELOR


Cristalele focalizeaza energia vindecatoare si sunt de ajutor pentru amplificarea luminii in munca voastra de vindecare.
Alegeti-va cristalul intuitiv, dupa cum sunteti atrasi de culoarea sa si de modul in care va face sa va simtiti cand il tineti in mana. Tineti cristalul in dreptul celui de-al treilea ochi si observati orice vibratie care poate sa apara si sa arate daca cristalul este viu si are energie vitala mare.
Imediat ce l-ati cumparat, curatati-va cristalul de incarcatura sa energetica anterioara. Cel mai bun mod de a curata un cristal este sa-l puneti direct la lumina soarelui timp de doua sau chiar patru ore. Unii oameni recomanda cufundarea cristalului in apa sarata, insa aceasta metoda poate deteriora unele cristale.
Incarcati-va cristalul la lumina Lunii, in special in seara dinaintea lunii pline. Chiar daca norii opresc lumina Lunii, energia ei va patrunde totusi si va incarca cristalul.
Cristalele sunt puternice cand sunt purtate ca bijuterii, tinute in mana, puse pe zonele ranite sau bolnave, deasupra chakrelor sau in casa. Multor oameni le place sa doarma cu… cristale alaturi de pat sau sub pat, in timp ce pentru altii acest lucru este mult prea stimulator pentru a putea sa doarma.
Cristalele pot fi puse si in apa de baie, pentru a o incarca cu energie vindecatoare. De asemenea, ele pot aduce energie vindecatoare in apa de baut, daca le punem in sticla sau in pahar (desigur, fiti atenti sa nu inghititi cristalele!)
(Sursa – Doreen Virtue)

NOTA PERSONALA
RETINETI:
Purificati cristalul, tineti-l in mana stanga (eventual cu varful in sus) si spuneti Invocaţia Luminii!
Invoc Lumina Cristului lăuntric,
Sunt un canal curat şi perfect
Lumina-mi este călăuză!
Dupa purificare este indicat ca 33 zile sa fie purtat cu dvs, sa il feriti de ochii altora, astfel se creaza armonizarea intre dvs si cristal.
Aceasta este varianta folosita de mine. Puteti sa il programati, de exemplu pt vindecaresau dragoste. Unii folosesc simboluri reiki pe cristal.
Puteti sa il deprogramati punandu-l sub un jet de apa, incarcare la lumina soarelui, lunii, Invocarea Luminii, reprogramare dupa dorinta.

Programarea cristalelor se poate face si cu simboluri reiki.

Am cautat si am gasit aceasta metoda pe care am si aplicat-o.
Se ia cristalul între palme şi se foloseşte la început simbolul Sei He Ki, pentru a purifica piatra, se repetă de trei ori cel puţin sau de atâtea ori cât ţi se spune (de către ghizi) sau după cât simţi că este necesar. Afirmă apoi despre cristal că este programat în conformitate cu programul iniţial al Dumnezeului Mamă şi Tată pentru creaţie. După ce afirmi aceasta de trei ori, afirmă că cristalul va avea capacitatea să se purifice pe sine însuşi, afirmă aceasta de trei ori. Apoi foloseşte simbolul Cho Ku Rei de cel puţin trei ori, apoi pune sigiliul cu simbolul Hon Sha Ze Sho Nen de trei ori.
Acest tratament va amplifica puterea cristalului. Cristalele sunt capabile de a memora şi stoca mai multe programe în acelaşi timp.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *