PROTECŢIE:  Sfera de Lumină și Canalul de lumină

 

Ca slujitori ai Luminii, aveți nevoie de protecţie contra influenţelor negative, care vor încerca să vă sperie, să vă blocheze, să vă oprească munca sau progresul. Uneori un lucrător cu lumina provoacă entităţile  malefice, poate determina redirecţionarea unor energii negative spre el.

De aceea este imperativ să știţi cum să vă autoprotejaţi de influenţa unor forţe negativ-malefice. Capacitatea de opoziţie la forţele negative la un iniţiat este mult mai puternică decât la celelalte persoane.

Prin protecţie veţi deveni acordaţi cu Universul şi energiile benefice care vă înconjoară, care vor deveni tot mai puternice şi vor determina o creştere a vibraţiei straturilor energetice ale spiritului, sufletului şi trupului vostru fizic.

Capacitatea de opoziţie la forţele negative la un iniţiat este mult mai puternică decât la celelalte persoane.

Mărindu-vă vibrația/lumina/energia, forma voastră astrală va începe să strălucească mai puternic odată cu accesarea porţilor de vibraţie astrale şi posibilitatea de a fi văzuţi şi atacaţi de spiritele malefice va descreşte. Atunci când vă rugaţi la Dumnezeu, deschideţi un canal de lumină care vă activează spiritul şi sufletul. Un spirit luminos care-şi creşte vibraţia nu poate fi atacat de un spirit inferior. Creşterea vibraţiei se realizează și prin Invocaţia Luminii!

În multe cazuri nu trebuie să atacaţi, să agresaţi aceste entităţi, mai ales în situaţia în care lucraţi pentru alte persoane, deoarece contraatacul lor poate fi deosebit de periculos, iar loviturile întoarse să vă afecteze clienţii.

 Patima beţiei, drogurile sau nebunia, poate facilita atacul de către forţele malefice.

   În caz de pericol se recomandă să vă adunaţi aura cât mai aproape de trupul fizic, densitatea ei să fie maximă şi puterea concentrată în ea să fie cea mai mare și astfel vă apărați mai ușor câmpurile de atacatori, de vampiri, etc.  Antrenați-vă! Comprimaţi-o cu puterea gândului, aşa cum vă sugeţi burta.

Înainte de a merge într-un loc în care bănuiți că este energie negativă, unde riscați să fiți atacați, sau înainte de investigarea/scanarea unui loc/om puteți apela la o măsură de protecţie rapidă.

Sfera de Lumină și Canalul de lumină sunt tehnici rapid de efectuat și foarte eficiente.

 Sfera de Lumină

Sfera de Lumină  se poate crea rapid cu puterea gândului. Poate fii încărcată cu energie, poate avea culoare: aurie, roşie, verde, indigo, albastră, albă, sau invizibilă.

Sfera de lumină este o extensie a formei voastre aurice.

O strălucire mai mare dă o vibraţia mai înaltă. (Extensia aurică foloseşte energie care are o viteză foarte mare şi este eficientă pentru a scăpa de spiritele inferioare, care se ascund în întuneric şi se hrănesc cu energii de joasă vibraţie, dar nu vă pot face rău dacă vă creşteţi strălucirea aurică. Ea poate fi folosită ca un blindaj temporar astfel încât pe moment să puteţi scăpa de atacatori.)

Vizualizaţi-vă propria persoană şi imaginaţi-vă un punct de lumină alb sau orice culoare aleasă, în centrul imaginii. Vizualizaţi cum acest punct luminos creşte şi vă depăşeşte corpul fizic, pe care apoi îl înconjoară 2 m – 4 m în jurul corpului fizic şi se transformă într-un impenetrabil scut/sferă prin care nimic nu poate trece sau intra fără acceptul şi voinţa voastră. Puteți da orice ordin vreți (nici o energie negativa nu trece de sau prin această Sferă de lumină. Forţele şi entităţile malefice nu pot străpunge această lumină). Puteți să vedeți această sferă ca pe o oglindă orientată către exterior.

 Când veţi crea Sfera de Lumină aveţi răbdare în a construi forma sferei de lumină, apoi s-o amplificaţi pentru a devini tot mai strălucitoare, asigurați-vă că vă înconjoară proporţional în faţă-spate, la cap şi la picioare.

După izolarea în această Sferă de lumină, invocați Lumina:

,,Invoc Lumina Cristului lăuntric

Sunt un canal curat şi perfect

Lumina-mi este călăuză“.

Vizualizaţi un canal de lumină asemănător unui con subţire, din vârful căruia coboară o rază de lumină care amplifică sfera.

,,Nors tane ramn lon pur sanor lon si sor nor! – este tot Invocația Luminii dar în limbaj universic. Este invocaţia călăuzei şi a spiritelor luminoase din Astral, ca acestea să vină să salveze de la necaz pe cel care invocă.

           Canalul de lumină

Relaxaţi-vă inspirând şi expirând profund, cu braţele întinse lateral, cu palmele cu faţa-n sus, stând vertical, cu picioarele depărtate şi invocaţi Lumina:

,,Invoc Lumina Cristului lăuntric

Sunt un canal curat şi perfect

Lumina-mi este călăuză“.

Faceţi-vă cruce mental pe centrii energetici, pornind de la cap către picioare şi apoi din nou către cap.

Imaginaţi-vă şi vizualizaţi că vi se deschide deasupra capului un canal de lumină care să unească Sfera Celestă cu trupul vostru.

Vizualizaţi coborând din Sfera Celestă, concomitent cu invocaţia  Luminii, o rază de Lumină care vă străbate creştetul capului şi coloana vertebrală în jos, spre nesfârşit. Un fascicol din această rază crează ramura orizontală a crucii la nivelul urechilor.

Vizualizaţi cum, în timp ce intră lumina astrală în voi, deveniţi din ce în mai strălucitori.

Dacă aveţi capacitatea de a comunica cu ghizii puteți întreba dacă vă este permis să folosiţi energia, ce și cum să faceți…..

Susţineţi acest canal de legătură numai cât aveţi nevoie.

La terminarea legăturii, vizualizaţi cum se disipează încet iar voi rămâneţi în sfera voastră de protecţie creată anterior, foarte energizată şi puternic transparentă în exterior iar în straturile interioare foarte strălucitoare.

Scutul de protecţie şi canalul de lumină

Metoda rapidă care nu necesită pregătiri speciale:

– Invocaţi Lumina şi spiritul vostru se va aprinde în arealul Sferei lui de protecţie.

– Invocaţi forţele astrale şi cereţi-le ajutorul.

– Vizualizaţi canalul de lumină care vă supraenergizează sfera de protecţie.

– Faceţi cu puterea minţii un scut de protecţie pe direcţia agresiunii, dar la limita Sferei voastre de protecţie.

– Prin ochii voştri forţele exorcizatoare din Astral, care vă vin în ajutor, la invocaţia voastră, vor şti cu ce se confruntă.

 – Când aţi terminat şi aţi scăpat, lăsaţi canalul cu energii astrale să se închidă şi mulţumiţi-le prietenilor  care v-au ajutat.

– Invocaţi Lumina.

   Sursa: net

 

 

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *