PROTECȚIA DIVINĂ REIKI

 

   Există multe metode de Protecție Reiki, dar dvs veți alege metodele cu care rezonați.

Ați putea să vă conectați la Sursa de activându-vă în chakra coroanei, simbolurile DKM Tibetan, DKM, CKR, SHK, HSZSN, GNOSA, HART, OM, CRUCE. Se mai pot folosi simbolurile SHK, IAVA, OM, DKM desenate dublu în chakra coroanei pentru echilibrarea emisferelor cerebrale.

O altă metodă ar fi să cereți Sinelui dvs Înalt/Superior să vă asigure Protecție Divină Reiki.

Utilizarea simbolului sau mantrei OM. Acest simbol aduce pace minții și trupului. Țineți mâinile în poziția de rugăciune și intonați numele simbolului până simțiți pacea interioară.

 Puteți vizualiza o lumină albă care vă pătrunde prin chakra coroanei și vă umple întregul corp și aura. În timp ce vizualizați spuneți: Invoc Protecția Divină Reiki acum!

Vă puteți acoperi urechile cu palmele activate și vizualizați simbolul OM cât mai strălucitor și spuneți: Invoc Protecția Divină Reiki acum! Vă veți simți vindecați și liniștiți sufletește.

Ați putea invoca/cere Stâlpul de Lumină sau să vizualizați un cerc de lumină creat cu intenția de a vă proteja, nepermițând niciunei energii sau entități negative să intre în spațiul dvs.

 Se poate invoca ajutorul Arhanghelului Mihail spunându-i numelui de 3 ori și cerându-i protecție.

Pentru a proteja o altă persoană, țineți palmele activate în dreptul chakrei 2 ca și când țineți o minge și vizualizați persoana în acest spațiu dintre palme, spuneți numele persoanei ești protejat/ă de Arhanghelul Mihail și dați ebergie Reiki până nu mai simțiți fluxul de energie curgând.

Pentru 5-10 minute puneți palmele pe cap, simbolul Iava deasupra chakrei coroanei sau dublu pe emisferele cerebrale și vă dați Reiki cu intenția de a vă proteja și curăța mentalul de toate formele gând negative impuse sau autoimpuse, de toate schemele și programele negative impuse sau autoimpuse. Vizualizați-vă corpul umplut de Lumină albă. Vizualizați-vă într-o sferă de Lumină albă.

Pentru a proteja un obiect de furt sau daună activați simbolul CKR cu intenția de a fi protejat.

UNIUNE SPIRITUALĂ

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *