Protecţia, Curăţarea , Ruperea jurămintelor şi materializarea

 Protecţia

Înainte de a ieşi în ploaie, îmbraci o haină. În mod similar, este nevoie să-ţi îmbraci „haina de energie”, de fiecare dată când te angajezi să ajuţi pe cineva. Când îţi deschizi inima către altă persoană, te deschizi de asemenea pentru a primi energia reziduală pe care o emană – teama pe care ar putea să o direcţioneze către tine. Asta nu înseamnă că nu trebuie să-i ajuţi, dar este ca şi când i-ai ajuta pe cei care au stat în ploaie o vreme: s-ar putea să fie murdari de noroi şi nu-i ajuţi cu nimic, dacă te murdăreşti şi tu. Cu alte cuvinte, când îi ajuţi pe alţii să-şi cureţe gândurile şi emoţiile, toxinele eliberate pot ajunge la oricine se afla în apropiere – inclusiv la tine, cel care ajută.

Acela dintre voi care sunt Îngeri Întrupaţi au tendinţa să fie „inimile sângerânde” ale categoriilor îngerilor Pământeni, şi mai ales voi trebuie să vă amintiţi să folosiţi tehnici de apărare, înainte de a începe orice muncă de vindecare. Altfel sunteţi expuşi la depunerea de grăsimi suplimentare pe trup, pentru a vă proteja şi a vă izola. Grăsimea suplimentară nu provine, în mod obligatoriu, din excesul de mâncare şi veţi constata că greutatea nu se va micşora, datorită unor diete şi exerciţii. Oricum, căptuşeala de grăsime este o formă de protecţie pe care o puteţi schimba cu un strat de energie protectoare, sau ocrotitoare.

E nevoie doar o clipă pentru a te proteja energetic. În mod ideal, ar trebui să faci asta înainte de orice sesiune de ajutorare/vindecare – indiferent dacă este plătită, sau este o sesiune voluntară. De asemenea, nu contează dacă persoana pe care o ajuţi este un necunoscut, un pacient, un membru al familiei, sau un prieten. Şi nu contează cât timp durează sesiunea de întrajutorare – poate fi un scurt moment, sau zile întregi. Oricând eşti pe punctul de a ajuta pe cineva, protejează-te.

Şi totuşi, dacă uiţi să te protejezi înainte de sesiune, mai poţi să te protejezi şi in timpul şedinţei. Niciodată nu este prea târziu să te protejezi; oricum, până atunci este posibil să fi absorbit ceva balast psihic, aşa că poţi să te angajezi într-o curăţire ulterioară. (Următoarea secţiune descrie acest proces).

Chiar şi numai intenţia de a te proteja cu un scut de lumină şi energie, duce la producerea sa. Este gata făcut. Chiar nu poţi greşi sau nu ţi se poate interzice accesul la scutul de lumină sau de energie. Oricine are această intenţie, primeşte imediat rezultate, fără excepţie.

Protecţia înseamnă a te vizualiza, a te simţi şi/sau a te gândi la tine ca fiind înconjurat într-un cocon de lumină. Această lumină este esenţa îngerilor; este o entitate vie, iubitoare, inteligentă pe care ai chemat-o să te înconjoare şi să te protejeze. Nu te îngrijora. Această lumină vine întotdeauna din Lumina Divină a Creatorului nostru. Aşa numitele forţe ale întunericului nu au această lumină pe care s-o poată împărţi cu alţii (nu că ar face asta, chiar dacă ar putea). Deci, când te protejezi nu poţi chema, din greşeală, o energie mai joasă.

Te poţi învălui în culori variate de lumină, în funcţie de intenţia ta. Şi să ştii că intenţia ta de a te înconjura co această lumină nu-ţi va fi refuzată. Oricine cere, va primi, fără excepţie (deşi, uneori, ego-ul încearcă să ne convingă de altceva, şi te rog să nu asculţi de acea voce!).

Iată culorile coconului de lumină şi caracteristicile lor:

Lumina albă: Această invocă îngerii din jurul tău să te înconjoare fără întrerupere. Îngerii te prote­jează şi se asigură că eşti în siguranţă şi protejat.

Lumina roz: Este lumina pe care o invoci când eşti cu o persoană negativă, care este obsedată de problemele sale. Lumina roz trimite energie iubi­toare către oricine vorbeşte cu tine şi simultan, tri­mite energie iubitoare către interiorul tău. Nimic nu poate străbate acest scut roz, în afara gândurilor şi a energiilor iubitoare.

Lumina verde smarald: Te vezi sau te simţi înconjurat de această lumină, oricând vrei să vindeci vreun dezechilibru în trupul tău fizic. Trupul tău absoarbe această lumină, oriunde are nevoie de energie vindecătoare.

Lumina purpurie: Imaginează-te învăluit într-o lumină de un purpuriu regal, care îţi înalţă frecvenţa spirituală, permiţându-ţi să te ridici deasupra problemelor şi să contactezi cel mal înalt nivel de călăuzire Divină. Lumina purpurie alungă orice energie joasă, entităţi sau spirite lumeşti.

Lumina curcubeu: Te vezi sau te simţi purtând o haină în dungile curcubeului, care creşte abilitatea ta de a conduce energie vindecătoare către tine sau către ceilalţi.

Dacă vrei, te poţi înveli în straturi de lumină multicoloră, pentru a invoca toate efectele benefice ale diferitelor culori. De exemplu, poţi vizualiza un strat triplu de lumină, primul de lumină albă pentru energie angelică, urmat de un strat de lumină verde smarald pentru vindecare şi apoi o lumină purpurie pentru a-ţi ridica conştiinţa către cel mal înalt adevăr.

Poţi să utilizezi de asemenea scuturile pentru a-i proteja pe cei dragi, casa, vehiculele, oraşul sau ţara şi lumea. Foloseşte această metodă pentru a-ţi imagina oameni, obiecte, locuri sau zone înconjurate de lumină vindecătoare.

Curăţarea

Este posibil să. uiţi să te protejezi înaintea vreunei şedinţe, aşa încât ar trebui să faci o curăţire energetică în mod regulat, pentru a spăla efectele fricii din propriile tale gânduri sau din gândurile altora. Oboseala este principalul simptom al absorbţiei acestor energii joase. Acest tip de oboseală nu răspunde la cofeină, somn sau exerciţii. Senzaţia de oboseală profundă este cronică, deoarece provine din surse străine trupului tău fizic.

Nu te îngrijora, totuşi … poţi îndepărta cu uşurinţă cauza, la fel şi efectul său, oboseala.

După fiecare şedinţă de vindecare sau de învăţare, sau oricând te simţi obosit, foloseşte tehnicile de curăţare energetică.

Propriile tale călăuze şi îngeri te pot învăţa metode care ţi se potrivesc numai ţie, dar aici sunt câteva dintre preferatele mele:

Tăierea legăturilor: Acesta este un pas esenţial pentru toţi vindecătorii şi profesorii. Fiecare dintre studenţii şi clienţii tăi ataşează de line corzi eterice, atunci când cred că au nevoie de ceva de la tine. Apoi, după şedinţă, ei trag energie din tine. De asemenea, pot trimite energie toxică prin corzi, către tine. Aceasta este un proces de cele mai multe ori inconştient, deşi corzile sunt vizibile clarvăzătorilor şi palpabile celor care au clarsimţire.

Pentru a tăia corzile, pur şi simplu rostiţi următoarele, cu voce tare sau mental:

 „Arhanghele Mihail, te rog vino la mine acum şi taie corzile fricii care îmi secătuiesc energia şi vitalitatea.”

Dacă eşti într-adevăr gata să eliberezi aceste corzi, Arhanghelul Mihail îţi va îndeplini dorinţa, imediat, Uneori, oamenii se agaţă de corzi din cauza unei nevoi nesănătoase „de a fi necesar”. Dacă aceasta este situaţia, cere-i Arhanghelului Mihail să te ajute să te eliberezi de temerile din spatele acestei dorinţe. (Aminteşte-ţi că arhanghelii pot fi, în acelaşi timp, alături de oricine îi cheamă şi că ei nu au restricţii de spaţiu şt timp.)

Baie cu sare marină: Dacă nu există nici un ocean în apropiere pentru a putea înota, îţi poate fi de ajutor o baie în cadă, cu apă caldă în care se dizolvă sare marină. Sarea pură curăţă energiile toxice din pori. Bineînţeles că trebuie folosită o sare naturală, fără coloranţi artificiali sau arome sintetice, în aşa fel încât să nu introduci şi mai multe chimicale în corpul tău.

Conectarea la natură: Apropierea de plante şi animale furnizează o pauză binevenită de la lumina artificială, frecvenţele electromagnetice, sunetul telefoanelor şi de la presiunea venită din partea altor oameni. De asemenea, plantele curăţă energiile negative din corpurile noastre mental, emoţional şi fizic.

Când te simţi obosit, plimbă-te în natură.

Dacă ţii o plantă lângă pat, atât ea, cât şi zânele el pot conduce către tine energia de curăţare, în timp ce dormi.

 

Ruperea jurămintelor şi materializarea

Nimeni nu este liber cu adevărat, până când nu sunt desfăcute jurămintele din vieţile anterioare. Singurele jurăminte sănătoase sunt acelea pe care le decizi tu – cele pe care le faci cu tine însuţi. Chiar şi aşa, vei dori să le verifici cu regularitate, pentru a vedea dacă sunt încă valabile. Desfă aceste legăminte şi efectele lor, afirmând cu tărie:

„Prin aceste vorbe, desfac orice legământ de suferinţă, auto-sacrificiu sau pedeapsă, pe care l-aş fi putut face oricând, de-a lungul timpului.

Anulez orice efect negativ al acestor legăminte, acum şi pentru totdeauna.”

Apoi repetă această frază şi pentru alte jurăminte (sărăcie, celibat şi aşa mai departe). Dat fiind că aceste legăminte adesea implică semnarea unui document cu propriul sânge, trebuie să desfaci legământul cu şi mai mare forţă. Ritualul este foarte puternic, mai ales dacă aprinzi o lumânare (ceea ce ne ajută să eliberăm negativitatea şi să întrerupem situaţiile stagnante) şi desfăşori ceremonia pe timp de lună plină, care este timpul eliberării. Apoi, ridică-te şi fixează-te cu fermitate pe picioare, în timp ce spui fiecare declaraţie cu glas tare.

Spune-le cu toată convingerea!

Înţelepţii îşi amintesc întotdeauna de puterea cuvântului. Trebuie să ştii cu claritate ce îţi doreşti şi apoi comandă – prin cuvinte – să se întâmple. Eşti un maestru în a face vrăji, atât în numele temerilor tale, cât şi în numele dorinţelor inimii tale.

Deci la fel de uşor poţi crea profeţii care se împlinesc singure, în privinţa a ceea comandă ego-ul, cât şi Sinele Superior. Comandă-i ego-ului să tacă şi cere-i Sinelui Superior să vorbească mai tare.

Primeşte materializarea dorinţei cu braţele deschise. Uneori, Înţelepţii îndepărtează materializările, din cauză că se tem că nu le merită.

Amintiţi-vă totuşi că acestea sunt unelte care vă ajută să-i învăţaţi pe alţii şi să vindecaţi. Elevii şi pacienţii voştri merită să fie ajutaţi de un înţelept ale cărui nevoi materiale sunt împlinite.

Lasă în urma ta toată sărăcia si toate legămintele de suferinţă!

Respectă puterea cuvintelor. Foloseşte atent gândurile şi cuvintele, pentru a te asigura că ele oglindesc ce vrei, nu de ce ţi-e teamă. Tu materializezi atât de repede, încât nu-ţi poţi permite să te gândeşti sau să vorbeşti despre temerile tale. Concentrează-ţi întreaga energie pentru a-ţi materializa dorinţele şi scopul vieţii.

Respectă-ţi trecutul. Implică-te în regresii în vieţile anterioare, pentru a elibera emoţiile care ar putea să te tragă înapoi astăzi. Citeşte cărţi şi urmăreşte filme referitoare la vieţile tale trecute.

Fii conştient de puterea temperamentului tău. Când un înţelept aruncă cuvinte pline de mânie către altă persoană, este ca şi când ar arunca o vrajă întunecată. Foloseşte-ţi puterea cu griji; gândeşte-te de două ori înainte de a blestema, deoarece aceasta poate să-l afecteze pe alţii – dar se poate întoarce să te afecteze şi pe tine.

Învaţă-i pe alţii ce este important pentru tine. Întotdeauna înveţi prin exemplu. Un motiv pentru că tu şi accezi către cel mal înalt nivel al tău este acela de a-i inspira pe ceilalţi. Ai ales să vii pe Pământ pentru a-i instrui pe oameni asupra potenţialului lor deci este important pentru tine să creezi acest lucru, în propria-ţi viaţă.

Râzi şi joacă-te.

Sheldon Kopp a scris, odată: „Nu am început niciodată o acţiune importantă, atunci când m-am simţit pregătit cum trebuie.” Cu alte cuvinte, probabil că nu te vei simţi niciodată complet pregătit pentru misiunea ta, aşa că nu are nici un rost să aştepţi.

Roagă-te să primeşti însărcinări zilnice, care să te ajute să faci din planeta Pământ un mediu mai liniştit si mai curat.

Rugăciunilor tale li se va răspunde sub forma ocaziilor de a-i învăţa pe alţii şi de a vindeca.

Când aceste uşi se deschid pentru tine, te rog nu te întoarce ca să fugi în direcţie opusă.

Să ştii că eşti pregătit.

Meriţi să faci această muncă minunată.

Şi eşti calificat să o faci … acum!

Extras din: Tărâmurile îngerilor pământeni – Doreen Virtue

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *