Proiectele Reiki

 

Proiectele Reiki sunt personale, nu se fac pentru alte persoane.

Se pot face proiecte pentru viitor.

Proiectele Reiki sunt utile când nu ştiți paşii pentru a obține îndeplinirea unei dorințe.

Nu există un timp anume pentru îndeplinire. Fiind o dorinţă a sufletului se va împlini la momentul optim.

Este bine ca un proiect să fie ținut secret până după îndeplinirea dorinței și să fie așezat într-un loc în care să nu poată fi văzut sau atins de alte persoane. Astfel va fi păzit de energii negative, invidii, etc.

Pe perioada în care transmiteți lumină proiectelor personale pot apărea coincidențe, situații, sincronicități care vă vor lămuri dacă împlinirea acelui vis sau a acelei dorințe este ceea ce vă doriți cu adevărat, dacă este important/ă pentru viața dvs.

Vă puteți face proiecte pentru diferite sectoare de viață: profesional, relațional, financiar, material, familial, social, spiritual, recreativ (călătorii)….

Dacă folosiţi grila de cristale pentru un proiect, aveţi grijă să o curăţaţi și puteţi lăsa un înger să o vegheze. (De exemplu: „Rog îngerul care vrea, poate și trebuie să îmi păzească, să îmi protejeze grila de cristale și proiectele mele (numele dvs.))

Proiectele se încărcă de la sine, în momentul în care se încarcă energetic zilnic grilul. O grilă poate mări puterea de câteva mii de ori.

Stabiliți, întâi, ceea ce vă doriți.

De exemplu:

Vă doriți să vă întemeiați o familie?

Cum ați dori să fie? Cum ați dori să vă simțiși în această familie? (Sunt iubit/ă, respectat/ă, satisfăcut/ă sexual, comunicăm….)

Vă doriți copii? Cum ați dori să fie? (Copii mei sunt sănătoși, inteligenți, înțelepți, harnici, cuminți….)

Cum doriți să vă câștigați banii? Ce vreți să lucrați, din ce doriți să câștigați banii din care să „trăițiˮ? Doriți să fiți angajat, liber profesionist, dezvoltator…?

Vă doriți recreere? Cum doriți să vă recreați? Vă doriți o excursie? (Căutați oferte pentru excursii, programați, cum vreți să fie călătoria, cu cine, cum să fie cazarea….)

Vă doriți anumite calități? Care? (Blândețe, calm, înțelepciune, curaj…)

Vă doriți evoluție spirituală? („Am ritmul optim evoluție spiritualăˮ.)

Doriți să eliminați lenea spirituală? (Sunt consecvent/ă în practică….)

Vă doriți un/o partener/ă? Cum să fie, ce calități să aibă?

Descrieți-vă dorința cât mai clar.

Se poate realiza un proiect pentru orice vă doriți: căsătorie, nuntă, examene, interviu care să fie „trecut cu bineˮ, pentru un proces pentru a fi câștigat, întâlnire, haine, telefon mobil, încalțăminte, laptop/pc…

Se poate folosi, în cazul în care aveți mai multe dorințe, „Cutia cu proiecte” care trebuie să fie îmbinată prin lipire, nu prin șuruburi, ținte, sau capse. În cutie se pot pune cristale curățate și energizate, iar pe cutie se desezează toate simbolurile în care ați fost inițiați. (Recitiți: https://clickspiritual.net/cutia-reiki-pentru-indeplinirea-dorintelor/ și https://clickspiritual.net/cutia-reiki-pentru-a-atrage-bani/)

Sunt persoane care scriu pe un bilet/o coală de hârtie mai multe dorințe. Dacă una se împlinește, continuați să dați lumină până când se îndeplinesc toate. Lumina trimisă se împarte la fiecare dorință scrisă.

Alte persoane scriu o singură dorință pe un bilet și îi dau lumină, iar când se îndeplinește, ard biletul.

    Se folosește cuvântul „optimˮ în formularea dorinței deoarece nu tot ce ne dorim este și util pentru noi sau nu face parte din misiunea noastră personală la acel moment. Există un timp optim, o locație optimă, etc.

De exemplu, vă doriți o casă cu 15 camere pe strada x din zona y. Dar benefic, deci optim, pentru dvs ar fi să aveți o casă în altă zonă, pe o altă stradă și cu un numar mult mai mic de camere pe care să le și puteți întreține în acel moment. Poate vă doriți o mașină nouă, cu mulți cai putere, de la un anume producător. Inițial, autoturismul optim poate fi unul la mâna a doua, de producție autohtonă și mai puțin puternic decât ceea ce v-ați fi dorit. Cu timpul, căpătând experiență în șofat, puteți obține mașina dorită, având culoarea dorită, la un preț de ofertă bun, la momentul optim.

De asemenea se folosește în formularea dorinței expresia: „pentru/spre Binele Superior al tuturor celor implicați” Noi suntem conectați energetic cu tot Universul, cu tot ceea ce ne înconjoară. Pentru orice facem, achiziționăm, dorim, sunt implicate și alte persoane: familia, producatorul, dealerul, vecinii, colegii, șefii…. În orice eveniment din viața noastră, sunt implicate mai multe persoane.

„Conform Planului Divin și după Voia lui Dumnezeu”. Poate că în Planul lui Dumnezeu pentru dvs este să aveți altă marcă pentru mașină decât cea pe care o doriți. El știe mai bine ce e bine pentru fiecare dintre noi.

 Pentru a atrage în viaţa dvs ceea ce vă doriți, în orice afirmație, proiect, dorință, se foloseşte TIMPUL PREZENT în formularea-cerere: AM, ESTE, ACUM…

După ce vă scrieți dorința completați cu: „Pentru Binele Superior al tuturor celor implicaţi, conform planului Divin şi să împlinească Voia lui Dumnezeu”.

 Dacă anumite proiecte nu se îndeplinesc, este posibil să nu intre în Planul Divin pentru dvs, să nu vă fie benefic, să aveți Karmă de ars în acel sector, să nu fie încă timpul pentru împlinirea acelui vis sau formularea să nu fi fost corectă. Dacă consideraţi că nu știți cum să formulaţi cererea/proiectul, intraţi în alfa, cereţi ajutorul entităţilor de lumină pentru a formula corect, şi puneţi întrebarea: „Ce e mai bine pentru mine în situaţia…? Cum ar fi mai bine să îmi formulez cererea?”

Energia dezechilibrată poate scădea vibrațiile transmise proiectului și poate încetini impulsul și fluxul pozitiv către proiect. Autotratamentul, ridicarea vibrației proprii ajută la creșterea potențialul de a crea cu mai multă ușurință fluxul energetic trimis pentru proiectul dvs.

Proiectul dvs. are  propriul său corp de energie, care este creat atunci când vă concentrați și vă dați energia către o intenție și un scop. Aceast corp de energie conține în el energia și conștiința legate de proiectul dvs. Aceasta include energie emoțională și forme gând despre proiectul respectiv, precum și planul superior al proiectului dvs.

Acest corp de energie al proiectului dvs este ajutat de Îngeri pentru a-i ridica vibrația și lumina divină. Dând energie Reiki proiectului dvs. este eliminată energia negativă sau dezechilibrată, se dizolvă blocajele și îl binecuvântați pentru a se manifesta, îl aliniați la planul superior din care este obținut proiectul.

X

Vă puteți face practica Reiki obișnuită: anunțați Universul ce urmează să faceți, invocați-vă ghizii Reiki, îngerii, entitățile de Lumină, etc., pentru a vă acorda sprijinul, asistența, protecția, ghidarea; activați-vă palmele și vârfurile degetelor, aplicați simboluri pe chakre, purificați și protejați camera, faceți-vă autotratamentul și meditația în mișcare.

Tehnica:

Având palmele activate scrieți proiectul pe o coală de hârtie. (Vă puteți imagina că vă scrieți dorința cu lumină aurie strălucitoare.)

Proiectul trebuie să fie formulat corect, la timpul prezent, în acord cu Legile Divine. Pe verso se desenează cu pixul toate simbolurile cunoscute, inclusiv crucea ortodoxă, (lăsați loc pentru a desena alte simboluri pe care le-ați putea primi prin alte inițieri). Apoi simbolurile se activează cu degetele (le redesenați energetic și le rostiți numele de 3 ori).

Se împătureşte coala (ca pe o scrisoare), se ține între palme în dreptul chakrei 2 (swadisthana) şi se dă Lumină zilnic timp de câte 10-15 minute.

Simţiţi „dorința” ca și împlinită, implicați-vă emoțiile, sentimentele  de bucurie, fericire, recunoștință.

Puteți aşezaţi coala împăturită într-o grilă de cristale, la icoană sau sub candelă. Aveți grijă ca acest proiect să nu fie atins sau văzut de nimeni!

La sfârșit mulțumiți tuturor entităților de lumină care v-au ajutat să transmiteți lumină proiectelor și celor care vă ajută în împlinirea dorinței. (Puteți cere îngerilor dvs sau entităților de lumină specializate să vă ajute în îndeplinirea dorinței dvs.)

Dacă nu sunteţi iniţiaţi Reiki, scrieţi dorinţa pe o coală de hârtie, pe verso desenaţi crucea ortodoxă, împăturiți coala de hârtie, ţineți-o între palme 15 minute, spuneți o rugăciune, simțind „dorința” ca și împlinită.

Dacă proiectul nu este în acord cu Legile Divine sau nu face parte din Voinţa Divină nu se întâmplă nimic.

După împlinirea dorinței puteți arde biletul.

Exemple:

„Eu, Dana am/are mașina optimă, în timpul optim, cu banii optimi, pentru Binele Superior al ei și al tuturor celor implicați, conform Planului Divin cu Voia lui Dumnezeu”.

„Dana are casa optimă, în timpul optim, cu numărul de camere optim, cu instalațiile de gaz/energie etc optime, cu vecinii optimi, în zona optimă, pentru Binele ei Superior și al tuturor celor implicați, în acord cu Legile, Divine, conform Planului Divin și să împlinească Voia lui Dumnezeu”.

„Maria are serviciul optim, la locul optim, cu colegii optimi, cu şeful/șefii optim/i, primeşte/are salariul optim, are programul optim pentru ea, pentru binele suprem al ei, totul după Voia Lui Dumnezeu în acord cu Legile Divine.”

„Andrei circulă cu mijlocul de transport optim…ˮ

„Eu, Dana locuiesc în apartamentul optim, la etajul optim, în blocul optim, în cartierul optim, pe strada optimă, cu numărul de camere optim, cu toate instalațiile în stare de funcționare optimă, aparatura casnică optimă, mobila optimă, …, totul după Voia Lui Dumnezeu în acord cu Legile Divine, spre Binele meu Suprem.ˮ

„Eu, Diana am partenerul optim, comunicăm, ne distrăm, ne iubim, colaborăm, ne înțelegem, suntem satisfăcuți sexual, ne respectăm, ne susținem, …, pentru Binele Superior al meu și al tuturor celor implicați, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.ˮ

 „Eu, Daniela am sănătatea optimă, organele mele funcționează optim, memoria mea este optimă, am greutatea corporală optimă, sistemul meu limfatic/sangvin/hormonal/… funcționează optim,…., totul după Voia Lui Dumnezeu în acord cu Legile Divine, spre Binele meu Suprem.ˮ

„Eu, Alexandru, susțin examenul de…cu bucurie, îmi amintesc cu ușurință materia studiată, știu răspunsurile corecte, am intuiția optimă, sunt susținut de entități Superioare de lumină, comunic optim cu cei care mă testează, profesorii sunt îngăduitori, calmi, buni…,  pentru Binele Superior al meu și al tuturor celor implicați, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.ˮ

„Energia Divină hrănește în mod optim Pământul, Mama Geea/Gaia, pentru Binele Superior tuturor celor implicați, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.ˮ

„Eu, George permit energiei Universale, energiei Divine, să mă ajute la îndeplinirea misiunii mele divine pe Pământ, spre Binele meu Superior, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.”

„Eu, Cătălin am abundenţă din toate punctele de vedere, (financiar, material, spiritual,…) în toate sectoarele vieții mele, (sănătate, relațional, familial, profesional, social…) în armonie cu universul, pentru Binele Superior al meu și al tuturor celor implicați, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.ˮ

Uniune Spirituală

,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

306 comentarii la „Proiectele Reiki

 1. When I initially commented I clicked the „Notify me when new comments are added” checkbox and now
  each time a comment is added I get four e-mails
  with the same comment. Is there any way you can remove people from that service?
  Thank you!

 2. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s
  truly informative. I’m gonna watch out for brussels.
  I will be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 3. Excellent items from you, man. I’ve be aware your stuff prior to and you are simply too magnificent.
  I actually like what you have received here, really like what you’re stating and the way by which you are saying it.
  You make it enjoyable and you still care for to keep it wise.
  I cant wait to read much more from you. This
  is really a wonderful site.

 4. You could certainly see your skills in the article you write.
  The world hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe.
  All the time follow your heart.

 5. After looking over a number of the blog articles on your web site, I truly like your way
  of blogging. I saved as a favorite it to my
  bookmark site list and will be checking back soon. Please visit
  my web site as well and let me know what you think.

 6. My brother recommended I might like this web site.
  He was totally right. This post actually made my day.
  You can not imagine just how much time I had
  spent for this information! Thanks!

 7. 69922 128618Oh my goodness! an exceptional post dude. A lot of thanks Even so We are experiencing dilemma with ur rss . Dont know why Not able to sign up to it. Could there be anybody finding identical rss dilemma? Anyone who knows kindly respond. Thnkx 251446

 8. Having read this I thought it was extremely informative.

  I appreciate you spending some time and effort to put this short article together.

  I once again find myself spending a significant amount of
  time both reading and commenting. But so what, it was still worthwhile!

 9. I’m impressed, I must say. Seldom do I encounter a
  blog that’s both equally educative and interesting, and let me tell you, you’ve
  hit the nail on the head. The problem is something too few people are speaking intelligently about.
  Now i’m very happy I stumbled across this in my
  search for something relating to this.

 10. I’m impressed, I must say. Seldom do I come across a blog that’s both equally educative and interesting,
  and let me tell you, you’ve hit the nail on the
  head. The issue is something not enough men and women are speaking intelligently about.
  Now i’m very happy I stumbled across this in my hunt for something concerning this.

 11. When I initially commented I clicked the „Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment
  is added I get several emails with the same comment.
  Is there any way you can remove me from that service?

  Thank you!

 12. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that „perfect balance” between usability and visual appearance.
  I must say you’ve done a excellent job with this.
  Also, the blog loads very fast for me on Firefox. Outstanding Blog!

 13. Does your site have a contact page? I’m having a tough
  time locating it but, I’d like to send you an email.
  I’ve got some suggestions for your blog you might be interested
  in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it expand
  over time.

 14. Superb site you have here but I was curious about if you knew of any discussion boards that cover
  the same topics talked about here? I’d really like to be a part of online community where
  I can get comments from other knowledgeable people that share the same interest.
  If you have any suggestions, please let me know.

  Bless you!

 15. Great post. I used to be checking continuously this blog and I am inspired!
  Extremely helpful information specially the last section 🙂 I deal with such information a lot.
  I used to be looking for this particular information for a very lengthy time.
  Thank you and good luck.

 16. Great goods from you, man. I’ve understand your stuff
  previous to and you’re just too magnificent. I really like what you have
  acquired here, really like what you are stating and the
  way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of
  to keep it wise. I can not wait to read much more from you.
  This is really a tremendous website.

 17. Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering
  which blog platform are you using for this website?

  I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for
  another platform. I would be awesome if you could point me in the
  direction of a good platform.

 18. Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it 😉 I’m going to return once again since I saved as a
  favorite it. Money and freedom is the best way to change, may
  you be rich and continue to guide other people.

 19. Hello there, I found your blog by the use of Google whilst looking for a comparable matter, your web site got here
  up, it appears to be like great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, simply become aware of your blog thru Google, and found that
  it is really informative. I am going to be careful for brussels.
  I’ll appreciate if you continue this in future. Lots
  of other folks will likely be benefited from your writing.
  Cheers!

 20. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community.

  Your website offered us with valuable info to work on. You have done a
  formidable job and our whole community will be thankful
  to you.

 21. hi!,I really like your writing very much! share we be in contact extra approximately
  your article on AOL? I need a specialist on this space to unravel my problem.
  May be that is you! Having a look forward to look you.

 22. I think this is one of the most important information for me.
  And i am glad reading your article. But should remark on few general things, The site
  style is wonderful, the articles is really nice : D.

  Good job, cheers

 23. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and
  you’re just extremely great. I really like what you’ve acquired
  here, really like what you’re stating and the way
  in which you say it. You make it entertaining and you still
  take care of to keep it smart. I can not wait to read much
  more from you. This is actually a terrific site.

 24. Its like you read my mind! You appear to know a
  lot about this, like you wrote the book in it or something.
  I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but
  instead of that, this is wonderful blog. A fantastic read.

  I will certainly be back.

 25. Hello! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
  Your blog provided us useful information to work on. You have done a
  marvellous job!

 26. I do trust all the concepts you’ve introduced to your post.

  They’re very convincing and can definitely work. Still, the
  posts are too quick for newbies. Could you please lengthen them
  a bit from subsequent time? Thanks for the post.

 27. Superb site you have here but I was wanting to know if you knew of any forums that
  cover the same topics discussed in this article? I’d really like to be a part of community where I can get responses from other
  experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know.
  Thanks a lot!

 28. Woah! I’m really loving the template/theme of this site.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that „perfect balance” between superb
  usability and visual appeal. I must say you’ve done a
  superb job with this. In addition, the blog loads super quick for me on Chrome.
  Exceptional Blog!

 29. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is fundamental and everything.
  But think about if you added some great images or video clips to give your posts more, „pop”!
  Your content is excellent but with images and videos,
  this site could certainly be one of the very
  best in its field. Excellent blog!

 30. Greetings from Ohio! I’m bored at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break.
  I really like the info you provide here and can’t wait to take a look when I
  get home. I’m shocked at how fast your blog loaded on my phone ..

  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, amazing blog!

 31. I’m really loving the theme/design of your website.
  Do you ever run into any browser compatibility problems?
  A number of my blog visitors have complained about my website
  not working correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any advice to help fix this problem?

 32. I have been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts on this sort of house .
  Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site.

  Reading this info So i am glad to convey that I have an incredibly
  just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
  I most no doubt will make certain to don?t forget this site and
  provides it a glance regularly.

 33. Can I simply just say what a relief to discover someone that truly knows what
  they are talking about on the internet. You actually know how to bring
  an issue to light and make it important. More people ought to look at this and understand this side of the story.
  It’s surprising you’re not more popular because you surely possess
  the gift.

 34. Definitely believe that which you stated. Your favorite
  justification seemed to be on the web the easiest
  thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider
  worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out
  the whole thing without having side effect , people
  can take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

 35. I do agree with all of the ideas you’ve presented on your
  post. They’re very convincing and will certainly work.
  Still, the posts are very short for beginners. May just you please prolong them a little from subsequent time?
  Thanks for the post.

 36. This is the right web site for anyone who wants to find out about this topic.
  You know a whole lot its almost tough to argue with you (not that I personally would want to…HaHa).
  You certainly put a fresh spin on a subject that’s been written about for ages.
  Excellent stuff, just wonderful!

 37. Pretty component of content. I simply stumbled
  upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire in fact
  enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing for your augment or even I
  success you get right of entry to persistently quickly.

 38. I loved as much as you will receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.
  nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following.

  unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same
  nearly a lot often inside case you shield this hike.

 39. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my
  blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with
  something like this. Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 40. Nice post. I was checking constantly this
  blog and I’m impressed! Very useful info specifically
  the last part 🙂 I care for such info a lot. I was seeking this particular information for a very long time.
  Thank you and good luck.

 41. great post, very informative. I’m wondering why the other specialists of this sector do not notice this.
  You should continue your writing. I’m confident, you have a
  great readers’ base already!

 42. Its like you read my thoughts! You seem to understand a lot
  about this, like you wrote the book in it or something.
  I feel that you simply can do with some p.c.
  to drive the message house a bit, however other than that, that is wonderful blog.
  An excellent read. I’ll definitely be back.

 43. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping
  maybe you would have some experience with something like this.

  Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 44. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just
  too fantastic. I actually like what you’ve obtained right here,
  really like what you are saying and the way in which in which you
  say it. You’re making it entertaining and you continue to take care of to keep it sensible.
  I can’t wait to read far more from you. That is actually a terrific web site.

 45. I just like the valuable info you provide for your articles.

  I’ll bookmark your blog and take a look at once more right here regularly.
  I’m rather certain I’ll be told plenty of new stuff right
  here! Best of luck for the next!

 46. Hi! I could have sworn I’ve visited this website before but after looking at many of the posts I realized it’s new to me.

  Nonetheless, I’m certainly delighted I found it
  and I’ll be book-marking it and checking back frequently!

 47. Just want to say your article is as amazing. The clarity in your put up is simply nice and that i could think
  you’re an expert in this subject. Fine with your permission let me to take hold of your RSS
  feed to keep updated with drawing close post. Thank you 1,000,
  000 and please carry on the rewarding work.

 48. Its like you learn my thoughts! You appear to grasp so much approximately this, such as you wrote the book in it
  or something. I think that you just could do with some percent to pressure the message house a little bit,
  but instead of that, that is magnificent blog. A great read.
  I will definitely be back.

 49. Hi! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to look it over.
  I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting
  this to my followers! Excellent blog and amazing style and design.

 50. After going over a handful of the blog posts on your blog, I honestly like your technique of writing a blog.
  I book marked it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future.
  Please check out my website as well and tell
  me what you think.

 51. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.

  I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful info.
  Thanks for the post. I will certainly return.

 52. What i don’t realize is in reality how you’re not really much more neatly-appreciated than you might be right
  now. You are so intelligent. You understand thus considerably relating to this matter,
  produced me in my opinion consider it from so many various angles.

  Its like men and women aren’t interested
  unless it’s something to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs
  outstanding. Always handle it up!

 53. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you, However I am going through
  problems with your RSS. I don’t know the reason why I am
  unable to join it. Is there anyone else having identical RSS issues?
  Anyone that knows the solution will you kindly respond? Thanks!!

 54. Simply want to say your article is as surprising. The clearness for your submit is simply
  spectacular and that i could assume you are an expert on this subject.
  Well together with your permission allow me to snatch your RSS feed
  to keep updated with imminent post. Thank you 1,000,000 and please continue the rewarding work.

 55. I believe everything posted made a great deal of sense.
  But, what about this? what if you added a little
  information? I ain’t suggesting your content isn’t solid., but suppose you added a post title that
  grabbed folk’s attention? I mean Proiectele Reiki – UNIUNE SPIRITUALĂ is kinda vanilla.
  You ought to peek at Yahoo’s front page and watch how they write news headlines to grab people to open the
  links. You might add a related video or a picture or two
  to grab people interested about everything’ve got to say.
  Just my opinion, it could bring your posts a little livelier.

 56. Amazing blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?

  I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost
  on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option?
  There are so many options out there that I’m totally confused ..

  Any suggestions? Cheers!

 57. Hi there, I discovered your blog by means of Google while looking for a related subject, your web site got here up, it seems to be
  great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, just changed into aware of your blog via Google, and located that it is truly informative.

  I am gonna be careful for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future.
  Numerous people might be benefited from your writing.
  Cheers!

 58. Howdy this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you
  have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have
  no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

 59. It is the best time to make some plans for the future
  and it is time to be happy. I’ve read this post
  and if I could I desire to suggest you few interesting things or suggestions.
  Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I want to read even more things about it!

 60. Hey I know this is off topic but I was wondering
  if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your
  blog and I look forward to your new updates.

 61. Nice post. I learn something totally new and challenging
  on websites I stumbleupon on a daily basis. It’s always useful to read through
  content from other authors and practice a little something
  from other sites.

 62. Hi there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after checking through some of the post I realized it’s
  new to me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking
  back frequently!

 63. Hello there! I could have sworn I’ve been to your
  blog before but after browsing through some of the posts I realized it’s new to me.
  Regardless, I’m definitely happy I came across it and I’ll be bookmarking it
  and checking back frequently!

 64. It is the best time to make a few plans for
  the long run and it’s time to be happy. I’ve learn this publish and if
  I may just I wish to recommend you some fascinating things
  or advice. Maybe you can write subsequent articles referring to this
  article. I desire to read even more issues
  about it!

 65. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is important and everything. Nevertheless imagine if you added some great graphics
  or video clips to give your posts more, „pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this website could definitely be
  one of the most beneficial in its field. Fantastic blog!

 66. I like the helpful information you supply for your articles.
  I will bookmark your blog and take a look
  at again here frequently. I am quite sure I’ll learn plenty of new stuff proper right here!
  Best of luck for the following!

 67. I savour, lead to I discovered exactly what I used
  to be taking a look for. You have ended my 4 day lengthy hunt!

  God Bless you man. Have a nice day. Bye

 68. Everyone loves what you guys are usually up too.
  This kind of clever work and reporting! Keep up the great works guys I’ve you guys to
  my own blogroll.

 69. whoah this weblog is excellent i like reading your articles.
  Keep up the good work! You know, a lot of individuals are searching round for this info,
  you can aid them greatly.

 70. My brother suggested I would possibly like this blog. He was once totally right. This put up actually made my day. You can not believe just how so much time I had spent for this information! Thank you!

 71. Unquestionably consider that which you said. Your favorite reason appeared to be
  on the net the simplest thing to keep in mind of.
  I say to you, I certainly get annoyed at the same time as folks consider concerns
  that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without
  having side-effects , other folks could take a signal.
  Will likely be back to get more. Thank you

 72. Thanks for sharing excellent informations. Your site is so cool. I am impressed by the details that you¦ve on this site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and just could not come across. What an ideal web site.

 73. Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog website?

  The account aided me a acceptable deal. I were a little bit familiar
  of this your broadcast provided brilliant clear
  concept

 74. Hey There. I found your blog using msn. This is a very
  well written article. I will be sure to bookmark it and
  return to read more of your useful info. Thanks for the post.
  I will certainly return.

 75. May I just say what a comfort to uncover somebody that genuinely knows what they are talking about on the internet. You actually know how to bring a problem to light and make it important. More and more people should check this out and understand this side of the story. I was surprised you’re not more popular because you surely have the gift.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *