Proiectele Reiki

 

Proiectele Reiki sunt personale, nu se fac pentru alte persoane.

Se pot face proiecte pentru viitor.

Proiectele Reiki sunt utile când nu ştiți paşii pentru a obține îndeplinirea unei dorințe.

Nu există un timp anume pentru îndeplinire. Fiind o dorinţă a sufletului se va împlini la momentul optim.

Este bine ca un proiect să fie ținut secret până după îndeplinirea dorinței și să fie așezat într-un loc în care să nu poată fi văzut sau atins de alte persoane. Astfel va fi păzit de energii negative, invidii, etc.

Pe perioada în care transmiteți lumină proiectelor personale pot apărea coincidențe, situații, sincronicități care vă vor lămuri dacă împlinirea acelui vis sau a acelei dorințe este ceea ce vă doriți cu adevărat, dacă este important/ă pentru viața dvs.

Vă puteți face proiecte pentru diferite sectoare de viață: profesional, relațional, financiar, material, familial, social, spiritual, recreativ (călătorii)….

Dacă folosiţi grila de cristale pentru un proiect, aveţi grijă să o curăţaţi și puteţi lăsa un înger să o vegheze. (De exemplu: „Rog îngerul care vrea, poate și trebuie să îmi păzească, să îmi protejeze grila de cristale și proiectele mele (numele dvs.))

Proiectele se încărcă de la sine, în momentul în care se încarcă energetic zilnic grilul. O grilă poate mări puterea de câteva mii de ori.

Stabiliți, întâi, ceea ce vă doriți.

De exemplu:

Vă doriți să vă întemeiați o familie?

Cum ați dori să fie? Cum ați dori să vă simțiși în această familie? (Sunt iubit/ă, respectat/ă, satisfăcut/ă sexual, comunicăm….)

Vă doriți copii? Cum ați dori să fie? (Copii mei sunt sănătoși, inteligenți, înțelepți, harnici, cuminți….)

Cum doriți să vă câștigați banii? Ce vreți să lucrați, din ce doriți să câștigați banii din care să „trăițiˮ? Doriți să fiți angajat, liber profesionist, dezvoltator…?

Vă doriți recreere? Cum doriți să vă recreați? Vă doriți o excursie? (Căutați oferte pentru excursii, programați, cum vreți să fie călătoria, cu cine, cum să fie cazarea….)

Vă doriți anumite calități? Care? (Blândețe, calm, înțelepciune, curaj…)

Vă doriți evoluție spirituală? („Am ritmul optim evoluție spiritualăˮ.)

Doriți să eliminați lenea spirituală? (Sunt consecvent/ă în practică….)

Vă doriți un/o partener/ă? Cum să fie, ce calități să aibă?

Descrieți-vă dorința cât mai clar.

Se poate realiza un proiect pentru orice vă doriți: căsătorie, nuntă, examene, interviu care să fie „trecut cu bineˮ, pentru un proces pentru a fi câștigat, întâlnire, haine, telefon mobil, încalțăminte, laptop/pc…

Se poate folosi, în cazul în care aveți mai multe dorințe, „Cutia cu proiecte” care trebuie să fie îmbinată prin lipire, nu prin șuruburi, ținte, sau capse. În cutie se pot pune cristale curățate și energizate, iar pe cutie se desezează toate simbolurile în care ați fost inițiați. (Recitiți: https://clickspiritual.net/cutia-reiki-pentru-indeplinirea-dorintelor/ și https://clickspiritual.net/cutia-reiki-pentru-a-atrage-bani/)

Sunt persoane care scriu pe un bilet/o coală de hârtie mai multe dorințe. Dacă una se împlinește, continuați să dați lumină până când se îndeplinesc toate. Lumina trimisă se împarte la fiecare dorință scrisă.

Alte persoane scriu o singură dorință pe un bilet și îi dau lumină, iar când se îndeplinește, ard biletul.

    Se folosește cuvântul „optimˮ în formularea dorinței deoarece nu tot ce ne dorim este și util pentru noi sau nu face parte din misiunea noastră personală la acel moment. Există un timp optim, o locație optimă, etc.

De exemplu, vă doriți o casă cu 15 camere pe strada x din zona y. Dar benefic, deci optim, pentru dvs ar fi să aveți o casă în altă zonă, pe o altă stradă și cu un numar mult mai mic de camere pe care să le și puteți întreține în acel moment. Poate vă doriți o mașină nouă, cu mulți cai putere, de la un anume producător. Inițial, autoturismul optim poate fi unul la mâna a doua, de producție autohtonă și mai puțin puternic decât ceea ce v-ați fi dorit. Cu timpul, căpătând experiență în șofat, puteți obține mașina dorită, având culoarea dorită, la un preț de ofertă bun, la momentul optim.

De asemenea se folosește în formularea dorinței expresia: „pentru/spre Binele Superior al tuturor celor implicați” Noi suntem conectați energetic cu tot Universul, cu tot ceea ce ne înconjoară. Pentru orice facem, achiziționăm, dorim, sunt implicate și alte persoane: familia, producatorul, dealerul, vecinii, colegii, șefii…. În orice eveniment din viața noastră, sunt implicate mai multe persoane.

„Conform Planului Divin și după Voia lui Dumnezeu”. Poate că în Planul lui Dumnezeu pentru dvs este să aveți altă marcă pentru mașină decât cea pe care o doriți. El știe mai bine ce e bine pentru fiecare dintre noi.

 Pentru a atrage în viaţa dvs ceea ce vă doriți, în orice afirmație, proiect, dorință, se foloseşte TIMPUL PREZENT în formularea-cerere: AM, ESTE, ACUM…

După ce vă scrieți dorința completați cu: „Pentru Binele Superior al tuturor celor implicaţi, conform planului Divin şi să împlinească Voia lui Dumnezeu”.

 Dacă anumite proiecte nu se îndeplinesc, este posibil să nu intre în Planul Divin pentru dvs, să nu vă fie benefic, să aveți Karmă de ars în acel sector, să nu fie încă timpul pentru împlinirea acelui vis sau formularea să nu fi fost corectă. Dacă consideraţi că nu știți cum să formulaţi cererea/proiectul, intraţi în alfa, cereţi ajutorul entităţilor de lumină pentru a formula corect, şi puneţi întrebarea: „Ce e mai bine pentru mine în situaţia…? Cum ar fi mai bine să îmi formulez cererea?”

Energia dezechilibrată poate scădea vibrațiile transmise proiectului și poate încetini impulsul și fluxul pozitiv către proiect. Autotratamentul, ridicarea vibrației proprii ajută la creșterea potențialul de a crea cu mai multă ușurință fluxul energetic trimis pentru proiectul dvs.

Proiectul dvs. are  propriul său corp de energie, care este creat atunci când vă concentrați și vă dați energia către o intenție și un scop. Aceast corp de energie conține în el energia și conștiința legate de proiectul dvs. Aceasta include energie emoțională și forme gând despre proiectul respectiv, precum și planul superior al proiectului dvs.

Acest corp de energie al proiectului dvs este ajutat de Îngeri pentru a-i ridica vibrația și lumina divină. Dând energie Reiki proiectului dvs. este eliminată energia negativă sau dezechilibrată, se dizolvă blocajele și îl binecuvântați pentru a se manifesta, îl aliniați la planul superior din care este obținut proiectul.

X

Vă puteți face practica Reiki obișnuită: anunțați Universul ce urmează să faceți, invocați-vă ghizii Reiki, îngerii, entitățile de Lumină, etc., pentru a vă acorda sprijinul, asistența, protecția, ghidarea; activați-vă palmele și vârfurile degetelor, aplicați simboluri pe chakre, purificați și protejați camera, faceți-vă autotratamentul și meditația în mișcare.

Tehnica:

Având palmele activate scrieți proiectul pe o coală de hârtie. (Vă puteți imagina că vă scrieți dorința cu lumină aurie strălucitoare.)

Proiectul trebuie să fie formulat corect, la timpul prezent, în acord cu Legile Divine. Pe verso se desenează cu pixul toate simbolurile cunoscute, inclusiv crucea ortodoxă, (lăsați loc pentru a desena alte simboluri pe care le-ați putea primi prin alte inițieri). Apoi simbolurile se activează cu degetele (le redesenați energetic și le rostiți numele de 3 ori).

Se împătureşte coala (ca pe o scrisoare), se ține între palme în dreptul chakrei 2 (swadisthana) şi se dă Lumină zilnic timp de câte 10-15 minute.

Simţiţi „dorința” ca și împlinită, implicați-vă emoțiile, sentimentele  de bucurie, fericire, recunoștință.

Puteți aşezaţi coala împăturită într-o grilă de cristale, la icoană sau sub candelă. Aveți grijă ca acest proiect să nu fie atins sau văzut de nimeni!

La sfârșit mulțumiți tuturor entităților de lumină care v-au ajutat să transmiteți lumină proiectelor și celor care vă ajută în împlinirea dorinței. (Puteți cere îngerilor dvs sau entităților de lumină specializate să vă ajute în îndeplinirea dorinței dvs.)

Dacă nu sunteţi iniţiaţi Reiki, scrieţi dorinţa pe o coală de hârtie, pe verso desenaţi crucea ortodoxă, împăturiți coala de hârtie, ţineți-o între palme 15 minute, spuneți o rugăciune, simțind „dorința” ca și împlinită.

Dacă proiectul nu este în acord cu Legile Divine sau nu face parte din Voinţa Divină nu se întâmplă nimic.

După împlinirea dorinței puteți arde biletul.

Exemple:

„Eu, Dana am/are mașina optimă, în timpul optim, cu banii optimi, pentru Binele Superior al ei și al tuturor celor implicați, conform Planului Divin cu Voia lui Dumnezeu”.

„Dana are casa optimă, în timpul optim, cu numărul de camere optim, cu instalațiile de gaz/energie etc optime, cu vecinii optimi, în zona optimă, pentru Binele ei Superior și al tuturor celor implicați, în acord cu Legile, Divine, conform Planului Divin și să împlinească Voia lui Dumnezeu”.

„Maria are serviciul optim, la locul optim, cu colegii optimi, cu şeful/șefii optim/i, primeşte/are salariul optim, are programul optim pentru ea, pentru binele suprem al ei, totul după Voia Lui Dumnezeu în acord cu Legile Divine.”

„Andrei circulă cu mijlocul de transport optim…ˮ

„Eu, Dana locuiesc în apartamentul optim, la etajul optim, în blocul optim, în cartierul optim, pe strada optimă, cu numărul de camere optim, cu toate instalațiile în stare de funcționare optimă, aparatura casnică optimă, mobila optimă, …, totul după Voia Lui Dumnezeu în acord cu Legile Divine, spre Binele meu Suprem.ˮ

„Eu, Diana am partenerul optim, comunicăm, ne distrăm, ne iubim, colaborăm, ne înțelegem, suntem satisfăcuți sexual, ne respectăm, ne susținem, …, pentru Binele Superior al meu și al tuturor celor implicați, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.ˮ

 „Eu, Daniela am sănătatea optimă, organele mele funcționează optim, memoria mea este optimă, am greutatea corporală optimă, sistemul meu limfatic/sangvin/hormonal/… funcționează optim,…., totul după Voia Lui Dumnezeu în acord cu Legile Divine, spre Binele meu Suprem.ˮ

„Eu, Alexandru, susțin examenul de…cu bucurie, îmi amintesc cu ușurință materia studiată, știu răspunsurile corecte, am intuiția optimă, sunt susținut de entități Superioare de lumină, comunic optim cu cei care mă testează, profesorii sunt îngăduitori, calmi, buni…,  pentru Binele Superior al meu și al tuturor celor implicați, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.ˮ

„Energia Divină hrănește în mod optim Pământul, Mama Geea/Gaia, pentru Binele Superior tuturor celor implicați, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.ˮ

„Eu, George permit energiei Universale, energiei Divine, să mă ajute la îndeplinirea misiunii mele divine pe Pământ, spre Binele meu Superior, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.”

„Eu, Cătălin am abundenţă din toate punctele de vedere, (financiar, material, spiritual,…) în toate sectoarele vieții mele, (sănătate, relațional, familial, profesional, social…) în armonie cu universul, pentru Binele Superior al meu și al tuturor celor implicați, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.ˮ

Uniune Spirituală

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

3 comentarii la „Proiectele Reiki

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *