Proiectele Reiki

 

Proiectele Reiki sunt personale, nu se fac pentru alte persoane.

Se pot face proiecte pentru viitor.

Proiectele Reiki sunt utile când nu ştiți paşii pentru a obține îndeplinirea unei dorințe.

Nu există un timp anume pentru îndeplinire. Fiind o dorinţă a sufletului se va împlini la momentul optim.

Este bine ca un proiect să fie ținut secret până după îndeplinirea dorinței și să fie așezat într-un loc în care să nu poată fi văzut sau atins de alte persoane. Astfel va fi păzit de energii negative, invidii, etc.

Pe perioada în care transmiteți lumină proiectelor personale pot apărea coincidențe, situații, sincronicități care vă vor lămuri dacă împlinirea acelui vis sau a acelei dorințe este ceea ce vă doriți cu adevărat, dacă este important/ă pentru viața dvs.

Vă puteți face proiecte pentru diferite sectoare de viață: profesional, relațional, financiar, material, familial, social, spiritual, recreativ (călătorii)….

Dacă folosiţi grila de cristale pentru un proiect, aveţi grijă să o curăţaţi și puteţi lăsa un înger să o vegheze. (De exemplu: „Rog îngerul care vrea, poate și trebuie să îmi păzească, să îmi protejeze grila de cristale și proiectele mele (numele dvs.))

Proiectele se încărcă de la sine, în momentul în care se încarcă energetic zilnic grilul. O grilă poate mări puterea de câteva mii de ori.

Stabiliți, întâi, ceea ce vă doriți.

De exemplu:

Vă doriți să vă întemeiați o familie?

Cum ați dori să fie? Cum ați dori să vă simțiși în această familie? (Sunt iubit/ă, respectat/ă, satisfăcut/ă sexual, comunicăm….)

Vă doriți copii? Cum ați dori să fie? (Copii mei sunt sănătoși, inteligenți, înțelepți, harnici, cuminți….)

Cum doriți să vă câștigați banii? Ce vreți să lucrați, din ce doriți să câștigați banii din care să „trăițiˮ? Doriți să fiți angajat, liber profesionist, dezvoltator…?

Vă doriți recreere? Cum doriți să vă recreați? Vă doriți o excursie? (Căutați oferte pentru excursii, programați, cum vreți să fie călătoria, cu cine, cum să fie cazarea….)

Vă doriți anumite calități? Care? (Blândețe, calm, înțelepciune, curaj…)

Vă doriți evoluție spirituală? („Am ritmul optim evoluție spiritualăˮ.)

Doriți să eliminați lenea spirituală? (Sunt consecvent/ă în practică….)

Vă doriți un/o partener/ă? Cum să fie, ce calități să aibă?

Descrieți-vă dorința cât mai clar.

Se poate realiza un proiect pentru orice vă doriți: căsătorie, nuntă, examene, interviu care să fie „trecut cu bineˮ, pentru un proces pentru a fi câștigat, întâlnire, haine, telefon mobil, încalțăminte, laptop/pc…

Se poate folosi, în cazul în care aveți mai multe dorințe, „Cutia cu proiecte” care trebuie să fie îmbinată prin lipire, nu prin șuruburi, ținte, sau capse. În cutie se pot pune cristale curățate și energizate, iar pe cutie se desezează toate simbolurile în care ați fost inițiați. (Recitiți: https://clickspiritual.net/cutia-reiki-pentru-indeplinirea-dorintelor/ și https://clickspiritual.net/cutia-reiki-pentru-a-atrage-bani/)

Sunt persoane care scriu pe un bilet/o coală de hârtie mai multe dorințe. Dacă una se împlinește, continuați să dați lumină până când se îndeplinesc toate. Lumina trimisă se împarte la fiecare dorință scrisă.

Alte persoane scriu o singură dorință pe un bilet și îi dau lumină, iar când se îndeplinește, ard biletul.

    Se folosește cuvântul „optimˮ în formularea dorinței deoarece nu tot ce ne dorim este și util pentru noi sau nu face parte din misiunea noastră personală la acel moment. Există un timp optim, o locație optimă, etc.

De exemplu, vă doriți o casă cu 15 camere pe strada x din zona y. Dar benefic, deci optim, pentru dvs ar fi să aveți o casă în altă zonă, pe o altă stradă și cu un numar mult mai mic de camere pe care să le și puteți întreține în acel moment. Poate vă doriți o mașină nouă, cu mulți cai putere, de la un anume producător. Inițial, autoturismul optim poate fi unul la mâna a doua, de producție autohtonă și mai puțin puternic decât ceea ce v-ați fi dorit. Cu timpul, căpătând experiență în șofat, puteți obține mașina dorită, având culoarea dorită, la un preț de ofertă bun, la momentul optim.

De asemenea se folosește în formularea dorinței expresia: „pentru/spre Binele Superior al tuturor celor implicați” Noi suntem conectați energetic cu tot Universul, cu tot ceea ce ne înconjoară. Pentru orice facem, achiziționăm, dorim, sunt implicate și alte persoane: familia, producatorul, dealerul, vecinii, colegii, șefii…. În orice eveniment din viața noastră, sunt implicate mai multe persoane.

„Conform Planului Divin și după Voia lui Dumnezeu”. Poate că în Planul lui Dumnezeu pentru dvs este să aveți altă marcă pentru mașină decât cea pe care o doriți. El știe mai bine ce e bine pentru fiecare dintre noi.

 Pentru a atrage în viaţa dvs ceea ce vă doriți, în orice afirmație, proiect, dorință, se foloseşte TIMPUL PREZENT în formularea-cerere: AM, ESTE, ACUM…

După ce vă scrieți dorința completați cu: „Pentru Binele Superior al tuturor celor implicaţi, conform planului Divin şi să împlinească Voia lui Dumnezeu”.

 Dacă anumite proiecte nu se îndeplinesc, este posibil să nu intre în Planul Divin pentru dvs, să nu vă fie benefic, să aveți Karmă de ars în acel sector, să nu fie încă timpul pentru împlinirea acelui vis sau formularea să nu fi fost corectă. Dacă consideraţi că nu știți cum să formulaţi cererea/proiectul, intraţi în alfa, cereţi ajutorul entităţilor de lumină pentru a formula corect, şi puneţi întrebarea: „Ce e mai bine pentru mine în situaţia…? Cum ar fi mai bine să îmi formulez cererea?”

Energia dezechilibrată poate scădea vibrațiile transmise proiectului și poate încetini impulsul și fluxul pozitiv către proiect. Autotratamentul, ridicarea vibrației proprii ajută la creșterea potențialul de a crea cu mai multă ușurință fluxul energetic trimis pentru proiectul dvs.

Proiectul dvs. are  propriul său corp de energie, care este creat atunci când vă concentrați și vă dați energia către o intenție și un scop. Aceast corp de energie conține în el energia și conștiința legate de proiectul dvs. Aceasta include energie emoțională și forme gând despre proiectul respectiv, precum și planul superior al proiectului dvs.

Acest corp de energie al proiectului dvs este ajutat de Îngeri pentru a-i ridica vibrația și lumina divină. Dând energie Reiki proiectului dvs. este eliminată energia negativă sau dezechilibrată, se dizolvă blocajele și îl binecuvântați pentru a se manifesta, îl aliniați la planul superior din care este obținut proiectul.

X

Vă puteți face practica Reiki obișnuită: anunțați Universul ce urmează să faceți, invocați-vă ghizii Reiki, îngerii, entitățile de Lumină, etc., pentru a vă acorda sprijinul, asistența, protecția, ghidarea; activați-vă palmele și vârfurile degetelor, aplicați simboluri pe chakre, purificați și protejați camera, faceți-vă autotratamentul și meditația în mișcare.

Tehnica:

Având palmele activate scrieți proiectul pe o coală de hârtie. (Vă puteți imagina că vă scrieți dorința cu lumină aurie strălucitoare.)

Proiectul trebuie să fie formulat corect, la timpul prezent, în acord cu Legile Divine. Pe verso se desenează cu pixul toate simbolurile cunoscute, inclusiv crucea ortodoxă, (lăsați loc pentru a desena alte simboluri pe care le-ați putea primi prin alte inițieri). Apoi simbolurile se activează cu degetele (le redesenați energetic și le rostiți numele de 3 ori).

Se împătureşte coala (ca pe o scrisoare), se ține între palme în dreptul chakrei 2 (swadisthana) şi se dă Lumină zilnic timp de câte 10-15 minute.

Simţiţi „dorința” ca și împlinită, implicați-vă emoțiile, sentimentele  de bucurie, fericire, recunoștință.

Puteți aşezaţi coala împăturită într-o grilă de cristale, la icoană sau sub candelă. Aveți grijă ca acest proiect să nu fie atins sau văzut de nimeni!

La sfârșit mulțumiți tuturor entităților de lumină care v-au ajutat să transmiteți lumină proiectelor și celor care vă ajută în împlinirea dorinței. (Puteți cere îngerilor dvs sau entităților de lumină specializate să vă ajute în îndeplinirea dorinței dvs.)

Dacă nu sunteţi iniţiaţi Reiki, scrieţi dorinţa pe o coală de hârtie, pe verso desenaţi crucea ortodoxă, împăturiți coala de hârtie, ţineți-o între palme 15 minute, spuneți o rugăciune, simțind „dorința” ca și împlinită.

Dacă proiectul nu este în acord cu Legile Divine sau nu face parte din Voinţa Divină nu se întâmplă nimic.

După împlinirea dorinței puteți arde biletul.

Exemple:

„Eu, Dana am/are mașina optimă, în timpul optim, cu banii optimi, pentru Binele Superior al ei și al tuturor celor implicați, conform Planului Divin cu Voia lui Dumnezeu”.

„Dana are casa optimă, în timpul optim, cu numărul de camere optim, cu instalațiile de gaz/energie etc optime, cu vecinii optimi, în zona optimă, pentru Binele ei Superior și al tuturor celor implicați, în acord cu Legile, Divine, conform Planului Divin și să împlinească Voia lui Dumnezeu”.

„Maria are serviciul optim, la locul optim, cu colegii optimi, cu şeful/șefii optim/i, primeşte/are salariul optim, are programul optim pentru ea, pentru binele suprem al ei, totul după Voia Lui Dumnezeu în acord cu Legile Divine.”

„Andrei circulă cu mijlocul de transport optim…ˮ

„Eu, Dana locuiesc în apartamentul optim, la etajul optim, în blocul optim, în cartierul optim, pe strada optimă, cu numărul de camere optim, cu toate instalațiile în stare de funcționare optimă, aparatura casnică optimă, mobila optimă, …, totul după Voia Lui Dumnezeu în acord cu Legile Divine, spre Binele meu Suprem.ˮ

„Eu, Diana am partenerul optim, comunicăm, ne distrăm, ne iubim, colaborăm, ne înțelegem, suntem satisfăcuți sexual, ne respectăm, ne susținem, …, pentru Binele Superior al meu și al tuturor celor implicați, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.ˮ

 „Eu, Daniela am sănătatea optimă, organele mele funcționează optim, memoria mea este optimă, am greutatea corporală optimă, sistemul meu limfatic/sangvin/hormonal/… funcționează optim,…., totul după Voia Lui Dumnezeu în acord cu Legile Divine, spre Binele meu Suprem.ˮ

„Eu, Alexandru, susțin examenul de…cu bucurie, îmi amintesc cu ușurință materia studiată, știu răspunsurile corecte, am intuiția optimă, sunt susținut de entități Superioare de lumină, comunic optim cu cei care mă testează, profesorii sunt îngăduitori, calmi, buni…,  pentru Binele Superior al meu și al tuturor celor implicați, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.ˮ

„Energia Divină hrănește în mod optim Pământul, Mama Geea/Gaia, pentru Binele Superior tuturor celor implicați, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.ˮ

„Eu, George permit energiei Universale, energiei Divine, să mă ajute la îndeplinirea misiunii mele divine pe Pământ, spre Binele meu Superior, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.”

„Eu, Cătălin am abundenţă din toate punctele de vedere, (financiar, material, spiritual,…) în toate sectoarele vieții mele, (sănătate, relațional, familial, profesional, social…) în armonie cu universul, pentru Binele Superior al meu și al tuturor celor implicați, cu Voia Lui Dumnezeu, în acord cu Legile Divine.ˮ

Uniune Spirituală

,

Navigare în articol

62 de comentarii la „Proiectele Reiki

 1. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now
  each time a comment is added I get four e-mails
  with the same comment. Is there any way you can remove people from that service?
  Thank you!

 2. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s
  truly informative. I’m gonna watch out for brussels.
  I will be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 3. Excellent items from you, man. I’ve be aware your stuff prior to and you are simply too magnificent.
  I actually like what you have received here, really like what you’re stating and the way by which you are saying it.
  You make it enjoyable and you still care for to keep it wise.
  I cant wait to read much more from you. This
  is really a wonderful site.

 4. You could certainly see your skills in the article you write.
  The world hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe.
  All the time follow your heart.

 5. After looking over a number of the blog articles on your web site, I truly like your way
  of blogging. I saved as a favorite it to my
  bookmark site list and will be checking back soon. Please visit
  my web site as well and let me know what you think.

 6. My brother recommended I might like this web site.
  He was totally right. This post actually made my day.
  You can not imagine just how much time I had
  spent for this information! Thanks!

 7. 69922 128618Oh my goodness! an exceptional post dude. A lot of thanks Even so We are experiencing dilemma with ur rss . Dont know why Not able to sign up to it. Could there be anybody finding identical rss dilemma? Anyone who knows kindly respond. Thnkx 251446

 8. I’m impressed, I must say. Seldom do I come across a blog that’s both equally educative and interesting,
  and let me tell you, you’ve hit the nail on the
  head. The issue is something not enough men and women are speaking intelligently about.
  Now i’m very happy I stumbled across this in my hunt for something concerning this.

 9. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment
  is added I get several emails with the same comment.
  Is there any way you can remove me from that service?

  Thank you!

 10. Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering
  which blog platform are you using for this website?

  I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for
  another platform. I would be awesome if you could point me in the
  direction of a good platform.

 11. Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it 😉 I’m going to return once again since I saved as a
  favorite it. Money and freedom is the best way to change, may
  you be rich and continue to guide other people.

 12. Hello there, I found your blog by the use of Google whilst looking for a comparable matter, your web site got here
  up, it appears to be like great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, simply become aware of your blog thru Google, and found that
  it is really informative. I am going to be careful for brussels.
  I’ll appreciate if you continue this in future. Lots
  of other folks will likely be benefited from your writing.
  Cheers!

 13. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community.

  Your website offered us with valuable info to work on. You have done a
  formidable job and our whole community will be thankful
  to you.

 14. hi!,I really like your writing very much! share we be in contact extra approximately
  your article on AOL? I need a specialist on this space to unravel my problem.
  May be that is you! Having a look forward to look you.

 15. I think this is one of the most important information for me.
  And i am glad reading your article. But should remark on few general things, The site
  style is wonderful, the articles is really nice : D.

  Good job, cheers

 16. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and
  you’re just extremely great. I really like what you’ve acquired
  here, really like what you’re stating and the way
  in which you say it. You make it entertaining and you still
  take care of to keep it smart. I can not wait to read much
  more from you. This is actually a terrific site.

 17. Its like you read my mind! You appear to know a
  lot about this, like you wrote the book in it or something.
  I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but
  instead of that, this is wonderful blog. A fantastic read.

  I will certainly be back.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *