Proiectele Reiki

Pentru a atrage în viaţa dvs ceea ce vă doriți, în orice afirmație, proiect, dorință, se foloseşte TIMPUL PREZENT în formularea-cerere: AM, ESTE, ACUM…

Dacă nu sunteţi iniţiaţi Reiki, scrieţi dorinţa pe o coală de hârtie, pe verso desenaţi crucea ortodoxă, se împătureşte coala de hârtie, se ţine între palme, se spune o rugăciune, simţiţi-o ca și împlinită, aşezaţi coala la icoană sau sub candelă.

Proiectele Reiki

Se scrie proiectul pe o coală de hârtie. Proiectul să fie formulat corect, la timpul prezent, în acord cu Legile Divine. Pe verso se desenează cu pixul toate simbolurile REIKI cunoscute, inclusive crucea ortodoxă, apoi se activează cu degetele. Se împătureşte coala. Se poate pune coala în grila Reiki de cristale. Se dă Lumină zilnic timp de 10-15 minute.

Dacă proiectul nu este în acord cu Legile Divine sau nu face parte din Voinţa Divină nu se întâmplă nimic.

Ex.:  “NUMELE dvs, am serviciul ideal, la locul ideal, cu colegii ideali, cu şeful ideal, primesc salariul ideal, am programul ideal, spre binele meu suprem şi pentru Binele Superior al tuturor celor implicati, totul după Voia Lui Dumnezeu în acord cu Legile Divine.”

Formula magică folosită:Pentru Binele Superior al tuturor celor implicaţi, conform planului Divin şi să împlinească Voia Lui Dumnezeu”.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *