PROGRAMUL DE VINDECARE AL LUI Metatron.

Introducere

 Modificările care au loc în corpul uman, în timpul tranziție Luminii, pot influenţa mintea sau emoţiile/sentimentele persoanei.

Dacă prezentați următoarele simptome, metodele descrise vă vor ajuta energic să echilibraţi energiile și să rezolvați disfuncţiile ce apar.

 1. O minte derutată și anxietate.

Acest sentiment poate apărea atunci când memoria celulară excesivă este în câmpul auric și prin sistemul de chakre.Acesta va fi cu siguranță manifestă dacă lucraţi cu lumina şi activarea ei.Ceea ce urmează este un proces scurt de integrare a acestor noi energii, timp necesar pentru a echilibra aceste energii (atunci când nu există lumină excesivă și nu este suficientă dragoste în inima și mintea persoanei, crearea acestei energii poate da o stare de anxietate).

Respiraţi raza de platină (doar cereţi să vină de la sursă) în inima dvs, completând chakra inimii și trimiteţi-o prin chakra inimii în sus, în partea din față a chakrei frunții, respiraţi și completaţi energia chakrei frunții și trimiteţi în partea din spate a frunții și în jos, prin partea din spate până în partea din spate a chakrei inimii. Repetaţi acest circuit de trei ori și prezenţa sentimentelor și gândurilor derutante se vor dizolva rapid cu grație.În cazul în care acest lucru continuă să apară în activitatea viitoare, repetaţi acest circuit cu inima plină de dragoste, în fiecare zi.

 1. O minte fixă și o stare de non-sentiment – o deconectare de la emoţii. Un sentiment că este nevoie de a stăpâni realitatea şi mintea.

Această experiență este posibil să fie experimentată în cazul în care dețineţi multe amintiri șocante și trauma, care ajung şi în câmpurile energetice și în memoria celulară.Acest lucru va fi activat dacă nu a fost încă vindecată complet rana principală în corpul de lumină.Va fi nevoie de timp pentru a se vindeca, deoarece implică deconectarea de la Sursă prin toate viețile.În procesul de vindecare, în perioada de trezire, se poate experimenta eliberarea amintirilor karmice care sunt „congelate” în interiorul celulelor.Pentru persoanele care prezintă această deconectarea de la sentimente şi rigiditate în idei, este important să fiţi foarte activi fizic pentru a ajuta procesul de vindecare.Dragostea, atenţia și compasiunea pentru sine va vindeca cele mai adânci amintiri ale traumei și șocul din alte vieți.Următoarea tehnică vă va ajuta:

Conectaţi-vă cu inima dvs și revărsaţi raza de iubire de platină în inima dvs., astfel vor scade emisiile și transmută șocul. Respiraţi prin toată fiinţa, prin deschiderea inimii la sufletul dvs și la Sursă. Respiraţi și vă imaginaţi că primiţi o cupă de aur cu lichid din Sursă, care vă va turna lumina iubirii prin toată ființa. Deci, deschideți-vă inima, inspiraţi şi vedeţi cum Sursa vă umple prin partea de sus, a chakra coroanei, vă umple încet creierul cu lumină şi energie și apoi aceasta se scurge/picură în jos prin chakra frunții în chakra gâtului apoi în chakra timusului până în inimă. Aici lăsaţi să o umple din nou. Puteţi inspira această energie de platină a iubirii în tot corpul apoi pe expiraţie toate reziduurile le vedeţi cum ies prin picioare în pământ.

 1. O minte deschisă, dar cu inundații covârșitoare de emoții spontane. O dorinţă de schimbare imens și nici un sentiment de control al realității sau în ce direcție să o luaţi.

Dacă vă confruntați cu asta, sufletul manifestă o nouă cale pentru dvs și cere să renunțaţi complet la toate și să fiţi pustnici până când vă „naşteţi din nou”.Nu este important pentru dvs în acest moment să știţi direcția în care vă reînnoiţi cu noua naștere.Eliberați amintiri adânci din organism, care au blocat conexiunea cu Sursa și ați cerut ca această conexiune să aibă loc din nou în voi.Ceea ce aveţi nevoie profund este împământarea și conectarea la energiile conştiinţei de masă.

Următoarea tehnică vă va ajuta:

Apelaţi la ajutorul Pământului și respiraţi energia Pământului prin chakrele și în inima dvs, extindeţi-l prin în câmpul de energie.Acest lucru va stabiliza corpul dvs energetic.Respiraţi din nou energia Pământului în chakra coroanei și umpleţi chakra coroanei până când este plină şi se revarsă, apoi simţiţi cum energia Pământului inundă fiecare chakra ca o cascada ce revarsă în jos și umple următoare chakra.Rugaţi Mama Divină și Mama Pământ să vă plaseze într-un cocon permanent până când vă naşteţi din nou.În orice moment în care vă simțiți copleșiţi apelaţi la energia Pământului pentru a vă ajuta la eliberarea tuturor emoțiilor vechi din ființa dvs.

Deschiderea corpurilor energetice la Sursă și refacerea conexiunii la sacru, aduc modificările de Lumină care afectează fiecare nivel al vieții energetice.

Dacă doriți să primiți mai multă înțelegere și asistență în legătură cu aceste modificări, care pot apare, Arhanghelul Metatron oferă un program de asistență pentru toți cei care doresc să o primească.

Arhanghelul Metatron poate oferi asistenţă, dacă i se solicită sprijinul, ajută energic la echilibrarea energiilor experimentate.

Programul de vindecare a Corpului de Lumină cu Arhanghelul Metatron

Nivelul 2

Acesta este cel de-al doilea nivel al Programului Metatron de vindecare al  schimbărilor din Corpul de Lumină.

Există 3 cicluri majore de energie, care efectează corpul de energie. În cazul în care corpul de energie vibrează în armonie cu aceste cicluri, schimbările de Lumină şi simptomele menționate în primul nivel al programului scad rapid.

În cadrul acestui nivel al programului, următoarele informații și exerciții sunt împărțite, pentru a permite corpurilor de energie să se armonizeze și să se ridice în vibrație cu aceste cicluri.

Ciclul de timp se schimbă pe Pământ iar corpul de energie al Pământului se schimbă într-o dimensiune mai mare. Acest ciclu de timp este modificat prin valuri de energie care vin pe planetă de la Sursă. Aceste unde sunt cunoscute și ca unde de ascensiune. Aceste unde de ascensiune sunt puternice în capacitatea lor de a transforma toată energia în corpul de energie al Pământului. Aceste unde au același efect, de asemenea, asupra tuturor corpurilor de energie umane.

În cazul în care energia este lipsită de vitalitate sau lipseşte, dacă aveţi un sentiment de a avansa cu Pământul că ea curge prin univers; dacă uneori vă simțiți un pic pierduţi și fără direcție, sau sunteţi sensibili la problemele de timp în viața dvoastră, atunci este posibil să vă confruntați cu o deconectare de la adevăratul ciclul de timp de pe Pământ.

Conectaţi-vă la timpul divin Pământ, faceţi apel la undele de ascensiune pentru a vă inunda corpul şi apoi inspiraţi în inimă și primiţi această energie prin inimă. Expirați și trimiteţi acest val prin corpul de energie și îi cereţi să ducă rezidurile în miezul Pământului.

În cadrul centrul Pământului, spuneau mayaşi,  este un ceas cosmic cunoscut sub numele de Tzolki’n, Roata Timpului. Cereţi să fiţi conectaţi energetic la acest ceas cosmic și ca acesta să activeze prin corpul de energie. Inspiraţi și în care acest lucru să se întâmple, corpul dvs energetic va fi adus înapoi în prezent, timp aliniament cu calendarul divin al Pământului.

Ciclul Ascensiunea este un ciclu natural care implică procesiunea a planetelor și stelelor într-o aliniere mare. În cadrul acestei procesiuni a noii ere, Pământul se dilată și se contractă pentru a elibera energii vechi şi a primi unele noi prin procesiunea în această aliniere. Acesta este un ciclu natural, care are loc la fiecare 26 000 de ani în cadrul Pământului. Noi am ajuns la sfârșitul ciclului 26000 ani, și Pământul se contractă pentru a primi energii noi, foarte rapid şi să fie capabil să se deplaseze în această aliniere universală.

Se cere să se elibereze energiile vechi. În cazul în care corpul de energie nu eliberează energiile vechi, atunci corpul energetic iese din timpul divin al Pământului și începe să rezoneze la o sincronizare trecută. Pentru a fi capabili să rămâneţi în rezonanță cu Mama Pământ și ciclul ascensiunii, trebuie să stăpâniţi trei lucruri pe care să le faceţi zi de zi pentru a avea grijă de corpul energetic.

 1. Un sistem de curățare a corpului şi celulelor energetice în fiecare zi. Cereţi asistență şi folosiţi flacăra violet pentru a curăța și alinia, de exemplu. Respirați flacăra violet la fiecare chakră și fiecare organ de trei ori.

 2. Un sistem de împământare a corpului de energie în miezul Pământului și în aliniament cu Soarele și Soarele Central de exemplu. Inspirați și vedeţi un tub de aur şi lumină de la chakrele în jos, în miezul Pământului și vedeţi cum se aprind chakrele și tubul apoi se extinde la Soare și apoi la Soarele Central (un soare de aur mai mare de dincolo de soarele nostru) și apoi la Sursă. Inspiraţi intenționând acest lucru.

 3. Un sistem de ancorare a Prezenței Divine ex. prin recunoașterea divinităţii și făcând apel la Prezența Divină să fuzioneze cu dumneavoastră și să iradieze cu lumină şi iubire inima și chakre dvs. De asemenea, prin eliberarea la Sursă a rănilor care blochează această iubire și lumină, blocaje care provin de la fiecare chakră și corp energetic.

Aceste 3 activitățile zilnice permite corpului dumneavoastră de energie să rezoneze la ciclul ascensiunii în fiecare zi. În cazul în care acest lucru nu are loc, corpul energetic rezonează cu energiile nerezolvate din cadrul memoriei celulare care eliberează în chakrele dvs şi în corpul energetic în fiecare zi. Acest lucru creează un sentiment de non-prezență. Pentru a modifica acest lucru, trebuie curăţat şi ancorat corpul energetic și conectat cu prezența divină zi cu zi.

Ciclul Rezoluției Karmice este un ciclu care este, de asemenea, crescut pe măsură ce ciclul ascensiunii și ciclul de timp crește în rata de vibrație. Acest lucru înseamnă că energia nerezolvată sau karma este adusă mai rapid pentru a o rezolva. Acest lucru se întâmplă, energia, toate situațiile care nu au fost rezolvate pe Pământ și în Univers, revin. Aceste situații nerezolvate vin ca memorii, se deplasează prin corpul de energie în fiecare zi, de multe ori se blochează și rămân în interiorul corpului de energie ca greutate, sau emoții adânc înfipte sau credințe rigide.

Este important pentru ca toți să păstreze corpurile de energie clare și deschisă circulația și fluxul acestor amintiri vechi care se miscă prin dvs. Dacă vă simțiți blocaţi în viață, aveţi amintiri vechi blocate în interiorul chakrelor, care au dus la blocarea fluxului de energie. Dacă vă simțiți întunecaţi, aceste amintiri plutesc în jurul şi în corpul energetic, şi întunecă. Dacă vă simțiți curgerea vietii, aceste amintiri curg prin dvs. Cheia pentru procesul de vindecare a acestor amintiri vechi este de a accepta karma și să învățaţi să lucraţi cu Consiliul karmic.

Să învățaţi să acceptaţi responsabilitatea pentru tot ceea ce se întâmplă în propria viaţă şi să opriţi proiectarea pe orice altă ființă, emoțiile și gândurile dvs. Dacă faceți acest lucru, atunci pe măsură ce începeţi să simţiţi amintirile veţi fi capabili să le eliberaţi prin respirație și prin cererea de ajutor de la familia de Lumină şi Iubire. Dacă nu, veţi crea o realitate falsă și nu veţi fi capabili să simţiţi curgerea iubirii prin dvs. Dacă sunteți blocaţi, spuneţi o rugăciune pentru a vă schimba şi să fiţi pregătiţi să vă asumaţi responsabilitatea pentru propria karmă.

Solicitaţi Consiliului karmic dezlegarea karmică, să fiţi pregătiţi să simțiţi energia și nu să proiectaţi asupra altora și să o elibereze prin coloana chakrelor, către Sursă. Acest lucru va permite fluxului de energie şi iubire să vă intre din nou în viață.

Toate aceste 3 cicluri lucrează împreună și dacă începeţi să aplicaţi aceste practici zi de zi, armonia se va instala şi în dvs şi pe planetă.

Metatron v-a dăruit Cubul care deține geometria și structurile specifice pentru alinierea la schimbările Pământului din corpul de energie. Folosiţi-l! Inspiraţi şi cereţi să vă ofere cubul şi acesta să se rotească prin corpul dvs pentru a aduce lumina.

Programul de vindecare a Corpului de Lumină cu Metatron

Nivelul 3

În ordinea divină și în timpul divin, Metatron oferă asistență pentru modificările de Lumină prin al treilea nivel al programului Metatron de vindecare. În cadrul acestui al treilea nivel, aspectele sufletești ale conștiinței dumneavoastră trebuie să fie îmbrățișate pentru regenerarea organelor fizice, emoționale, mentale și spirituale. Aceasta va avea loc pe o perioada de 12 săptămâni pe măsură ce lucrați cu Metatron cu direcțiile care sunt oferite prin al treilea nivel al acestui program.

În relație cu aspectele sufletești, este relevant să recunoaşteţi faptul că, ca ființă multidimensională … existați în alte dimensiuni simultan cu viața pe Pământ. Cu această înțelegere, este cunoscut faptul că aceste aspecte multidimensionale afectează realitatea de pe Pământ și co-crează natura experienței dvs.

Schimbările de Lumină au loc după ce v-aţi trezit pe calea spirituală și aţi apelat la Dumnezeu să fiţi întregi în prezența dvs., sunteţi plini de iubire, se crează schimbari mari în cadrul sistemului de energie și invitaţi aspectele multidimensionale ale ființei dvs, care au energii nerezolvate, pentru a reveni la Unitatea prin inima dvs. În acest fel, aspectele multidimensionale ale dumneavoastră, călătoresc în corpul de energie în fiecare zi prin procesul de trezire a memoriei celulare în dvs. Așa cum corpul de lumină primește frecvențele mai mari din Sursă şi Pământul solicită procesul lui de ascensiune, corpul propriu energetic începe să se conecteze la o bandă dimensională mai mare de energie, şi se crează o deschide într-o nouă inițiere corp de lumină. Acesta este activarea unui nou ciclu de Lumină sau inițierea de Lumină care creează deschiderea unei experiențe pentru a primi modificări de Lumină.

Este important pentru dvs în cadrul acestei situații, să recunoașteţi mai întâi următoarele:

 1. Că ați ales această călătorie pe Pământ, nu numai pentru învățarea sufletului dar, de asemenea, şi cu scopul de a întruchipa Prezenţa lui Dumnezeu pe Pământ.

 2. Că sunteţi asistaţi la fiecare pas, pe măsură ce cereţi acest lucru, și această asistență crește în fiecare zi, în timp ce vă dedicaţi viața pentru a merge pe treptele clare față de această formă de manifestare.

 3. Că nici o altă ființă de orice formă sau natură nu vă poate deconecta de la calea dvs și că este doar dvs. puteţi crea această deconectare dacă alegeţi acest lucru.

Sunteţi binecuvântaţi în multe feluri. Realizaţi că aceste binecuvântări sunt cadouri cu care aţi venit pe Pământ pentru a vă ajuta în provocările pe care le întâlniţi pe calea dvs. Recunoaşteţi faptul că dețineți următoarele trei darurile care vă ajută să vă amintiţi cine sunteţi.

 1. Primul dar care vă susține vindecarea şi orice energie în dvs este flacara inimii, care este eterna prezență a Duhului care îşi are sediul în centrul chakrei inimii. Această flacară sacră, atunci când meditaţi asupra ei, se va extinde prin toată fiinţa şi vindecă și rezolvă orice energie care este concentrată asupra dvs.

 2. Al doilea cadoul este conexiunea sufletului la Sursă, sufletul este cu dvs, chiar dacă aceasta nu este pe deplin prezent în corpul. Sufletul este în chakra inimii şi odată aprins, creează, de asemenea o puternică vindecare şi vă echilibrează, creând un echilibru deplin al chakrelor. Pentru că este atunci când se activează chakra inimii, inima va începe să se deschidă și sufletul începe să coboare iar puterea sufletului este vindecarea şi va echilibra fiecare chakra.

 3. Al treilea dar pe care îl dețineţi este Corpul de aur şi de Lumină al lui Hristos pe care fiecare dintre dvs l-aţi primit prin conexiunea de la inimă la suflet înainte de această viață. Atunci când Hristos a venit pe Pământ, el a deschis o poartă de acces pentru toate sufletele de pe Pământ, să se reconecteze la natura lor de Hristos. Înainte de naştere toate sufletele care intră în planul terestru primesc conexiunea la Corpul de aur şi de Lumină al lui Hristos. Deoarece conexiunea a fost deja făcută, aceasta este doar o chestiune de alegere personală de a deține acest lucru în această viață. Și odată ce recunoașteţi că sunteţi fiinţă divină și că sunteţi Hristosul, corpul începe să fie alimentat de Lumina Aurie a Sursei, care este conștiința Hristos a Tot Ce Este. Doar a recunoaște acest lucru în fiecare zi, va activa aceasta şi va face să apară în mod natural, atât de ușor veţi fi umpluţi cu râul Auriu al Luminii.

Dacă mergeţi în interiorul inimii, în acest moment, vedeți-vă într-un templu de aur de lumină, veţi intra în Templul de Aur al conștiinței dumneavoastră Hristos.

Metatron vă va întâlni în fiecare zi în Templul de Aur a Conştiinţei Hristos. El cere să meargă doar în interiorul inimii dvs, extinde flacăra în inima şi prin toate corpurile dvs și permițându-vă să fiţi în Templul de Aur inimii lui Hristos. El va manifesta acesta în dvs dacă cereţi acest lucru și va veni direct la dvs. Acest lucru este în scopul de a vă ajuta cu modificările Corpului de Lumină și vă asistă să vă amintiți, de asemenea, calea inimii, care este necesară pentru reconectare şi pentru a întruchipa Prezenţa lui Dumnezeu aici, pe Pământ.

El cere ca fiecare dintre voi să se relaxeze și să primească o vindecare din inima lui pentru dvs. Aceasta va dura 10 de minute din timpul dumneavoastră în fiecare zi și după aceasta, el va cere să se conecteze la următorul proces cu aspectele voastre sufletești pentru vindecarea lor în fiecare zi.

Pentru a vindeca aspectele sufletului

Pentru vindecare, recunoaşteţi că Arhanghelul Metatron este în picioare în partea dreaptă a ființei dvs, în Templul sacru de Conştiinţei Hristos. El unește aspectele sufletul dvs care ajung să vă înconjoare într-un cerc sacru. În acest moment s-ar putea simți prezența lor. Acestea pot aduce cu ele sentimente vechi și credințe pentru a le vindeca prin flacăra inimii dvs. Trimiteţi flacăra inimii afară din cercul din jurul dvs și aprindeţi flăcările inimii, care par a fi stinse în fiecare dintre aceste aspecte. Aceste aspecte divine ale ființei dumneavoastră pot apărea ca forme diferite de la diferite vieți sau realități paralele. Unele pot fi spirit angelic sau o formă din natură și altele mai umanoide sau, eventual, par a fi stea. Acestea sunt formele naturii dvs multidimensional, conectarea lor este cu scopul de a elibera răni vechi care vă blochează.

Apelaţi la acestea, cu iubire și cereţi să ierte tot ceea ce a avut loc în toate spațiile, timpurile și dimensiunile care le-au creat pentru a se separa de Inimă. Metatron oferă acestă asistenţă prin darul unei roți de aur cunoscută sub numele de Roata Tzolk’in și mulţi alţi emisarii ajută pentru a goli energiile nerezolvate. Expiraţi adânc și trimiteţi compasiunea și dragostea dvs la toate părțile din dvs care sunt conectate pe o distanţă de 1,8 metri, în jurul dvs într-un cerc, în tărâmurile nevăzute ale Iubirii şi Luminii. Deveniţi conștienți de faptul că acestea sunt în corpul vostru energetic în această regiune de 1,8 metri, din inima dvs în toate direcțiile. Tot ce trebuie să faceți este să le acceptaţi și să le țineţi în iubire în timp ce își amintesc de dragoste și aleag să ierte din nou. Veți simți schimbarea de energie și ușurinţă. Acest proces creează ridicarea voalului iluziei din corpul de energie și permite corpului de lumină să treacă într-o dimensiune mai mare.

Există mulţi îngerii și emisari care vă înconjoară acum, vă susțin și vă iubesc. Ei vă trimit dragostea și ajutorul lor acum și vă binecuvântează cu multe daruri în cadrul chakrelor și în toate corpurile energetice. Ei vă umplu cu aceste petale ale Iubirii Divine din grădinile Mamei Divine și vă rog să recunoaşteţi faptul că în adevăr ești iubire. Ei vă cer acum doar să acceptaţi să fiţi umpluţi cu această dragoste când deschid fiecare dintre chakre pentru a fi curățate, ei aduc o energie proaspătă pentru întinerire.

Respirați, relaxaţi-vă,  acceptaţi și primiţi. Există o roată cosmică de har cunoscută sub numele de Roata Grace, care aduce Elixirele de aur ale iubirii. Metatron plasează Roata Har în inima dvs. El cere în fiecare zi să se ierte, tot ceea ce a avut loc în toate spațile, timpurile și dimensiunile pe care le-ați creat şi care v-au separat de prezența divină care sunteţi. El vă cere să vă întâlniţi în fiecare zi și el vă va aduce această Roata de Har ce se va roti prin dvs aliniind toate părţile dvs pentru a primi harul lui Dumnezeu.

Călătoria în fiecare zi cu Metatron

Mergeţi în interiorul dvs. pentru meditație și imaginați-vă că sunteţi într-o grădină frumoasă imensă. Întinşi pe iarbă și restul completaţi cu propria imaginaţie. Metatron va veni să stea cu dvs în acest moment. El poate să apară în forme diferite. Cereţi Templului de Aur al Conştiinţei lui Hristos pentru a se ancora peste dvs. Există un pod de aur peste un râu mic în partea stângă a dvs. Ghidaţi-vă conștiința peste acest pod de aur. Acesta vă va duce în Templul de Aur al Conștiinței lui Hristos.

Aici Metatron se va întâlni cu voi și vă oferă Roata de Har și în fiecare zi va veni, va aduce diferite aspecte care nu au nevoie de acest har de vindecare. Acestea vor veni în mai multe forme, de asemenea, doar trimiteţi-vă dragostea, compasiunea pentru toate energiile pe care le întâlniţi. Fiţi gata să iertaţi tot ceea ce a avut loc în încarnările sau câmpurile dvs de de energie.

Aceste aspect, Metatron vi le aduce, conectaţi-vă la ele și îmbrățișaţi-le cu iubire. Pe măsură ce faceţi acest lucru, acestea vor începe să rezolve rănile și să integreze și acest lucru va crea un sentiment mai profund de libertate. Dupa vindecare cu acestea, Metatron vă va darui un dar, ceva de la inima lui la a dvs. Țineți mâinile intinse spre el pentru a primi acest dar. Aceasta vă va ajuta pe calea energică pentru a rămâne conectaţi cu Sursa și miezul Pământului prin podul chakrei curcubeu.

Toate acestea vor avea loc și mai mult dacă faceţi posibilă întâlnirea sacră în fiecare zi. Bucuraţi-vă!

Acest program are drepturi de autor Fundaţia ASCEND.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *