Program de iertare și Tehnică de dezlegare de stringuri

 

Pentru a ne ușura existența, pentru a ne vindeca și pentru a evolua este bine să iertăm și să ne cerem iertare. Iertarea trebuie să vină din suflet și cererea de iertare trebuie să fie sinceră.

Este bine, ca înainte de a începe programul de iertare, să se țină post măcar  3 zile și să fie chemat în ajutor un Arhanghel din cele 7 raze: Mihail, Jophiel, Samuel, Gabriel, Rafael, Uriel sau Zadkiel.

 Într-o stare de interiorizare, iubire, sinceritate, sacralitate, se adresează Divinității Supreme următoarea rugăciune:

„ Rog Arhanghelul x, să mă ajute, să se roage împreună cu mine și să îmi ducă rugăciunea la Dumnezeu, Tatăl făcător a toate și a tot. Doamne dacă eu sau neamul meu conștient sau inconștient, cu intenție sau fără, cu gândul, vorba sau fapta, am dizarmonizat cu ceva manifestarea ta, îmi pare rău! (Rămâneți în liniște  câteva momente, încercați să simțiți și să conștientizați experiența. Într-o stare de acceptare în inimă, faceți câteva respirații profunde și spuneți cu sinceritate și din suflet:). „Îmi cer iertare! Mulțumesc! Te iubesc!”

Tehnică de dezlegare de stringuri energetice, karmice și de eliberare de toate rezidurile și emoțiile toxice:

Aceasta se face timp de 21 de zile consecutiv.

Puteți conștientiza un moment anume pentru care doriți să cereți iertare Dumnezeului Primordial.

Cereți permisiunea dezlegării stringurilor nearmonice legate de momentul X sau cu anumită persoană. Stringurile energetice se vor retrage prin inspirație și se vor elibera prin expirație.

Se închid ochii și se întoarce capul către umărul stâng inspirând pe nas și mișcând capul de la stânga la dreapta. Pe inspirație conștientizați că vă trageți toate energiile dizarmonioase înapoi și terminați de inspirat pe umărul drept. Apnee și mișcați capul în poziția normală (privind înainte) și în această poziție expirați redând toate stringurile dizarmonice, care nu vă aparțin, înapoi acelei întâmplări, persoane, relații, conștiinței arhetipală.

Repetați de câte ori simțiți sau doriți.

Apoi rugați Arhanghelul chemat să vă ajute în rezolvarea situației,  să lucreze împreună cu dvs. Vizualizați-vă trimițând cât mai multă Compasiune, Iubire și Lumină în direcția în care ați acționat, asumându-vă ceea ce ați creat prin fapte, cuvinte, gânduri, și retrageți tot ce este nearmonios, eliberați răul făcut și trimiteți Iubire, Compasiune, Lumină, Blândețe. Înlocuiți programele negative cu programe pozitive.

Orice nou program sau obicei se implementează prin repetarea lui timp de 21 zile, consecutiv.

(De exemplu: „banii nu aduc fericireaˮ cu „iubesc banii și le sunt recunoscător/recunoscătoare că ei îmi oferă posibilitatea să pot evolua, să învăț, să mă hrănesc, să călătoresc…ˮ; „Viața este grea.ˮ cu „Viața este frumoasă și îmi oferă tot ceea ce am nevoie. Viața îmi oferă oportunități minunate și experiențe frumoase vin către mine cu ușurință.ˮ;  „Nu îmi place că sunt femeie, nu îmi place corpul meuˮ cu „Iubesc faptul că sunt femeie, îmi iubesc feminitatea, sexualitatea și corpul. Mă bucur că sunt femeie și îmi iubesc corpul.ˮ)

Dacă simțiți că aveți stringuri nebenefice cu o persoană, aduceți-o mental în fața dvs. Rugați Arhanghelul chemat să vă ajute să iertați și să fiți iertați. Amintiți-vă momentul în care acea persoană v-a adus suferință sau momentul în care ați rănit-o. Retrăiți emoția. Pe expirație rapidă și profundă eliberați acea emoție negativă. Repetați expirația până când vă simțiți eliberați, ușurați. Apoi spuneți, în funcție de situația aleasă: „Te iert și de eliberez cu dragoste!ˮ (repetați de 3 ori); „Îmi cer iertare față de tine x, te rog să mă ierți și să mă eliberezi. Mulțumesc cu recunoștință!ˮ (repetați de 3 ori)

Iertarea vă eliberează și îi eliberează pe ceilalți. Iertarea vă reface sufletul.

Dacă vă amintiți un moment în care o persoană v-a implementat un program negativ sau conștientizați că aveți un program negativ care vă blochează, eliberați-l prin expirație și pe inspirație aduceți-vă în suflet programul pozitiv care îl va înlocui pe cel expirat.

Rugați Arhanghelul chemat și Conștiința Divină să vă reîncarce cu Iubire, Compasiune, Lumină, Blândețe, Înțelepciune și să reactiveze în dvs. progrmele de vindecare.

Puteți practica programul de iertare cu fiecare părinte în parte, cu frații, surorile, partenerii, prietenii, cu cei de care nu vă amintiți.

 Trebuie să învățăm să depășim suferința, să o acceptăm, să îi integrăm lecțiile, să iertăm și să mergem mai departe cu bucurie în viață.

Ori de câte ori vă simiți sufletul greu puteți practica această tehnică de a expira tot ceea ce vă tulbură. Nu lăsați rănile să vă conducă viața!

 

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *