PROCEDURA DE REALIZARE A SPAȚIILOR BENEFICE

 

        Sunt multe tehnici pentru crearea unui spațiu energetic cu un scop clar, bine determinat.

Marea majoritate a informațiilor le știți deja din cursurile de radiestezie.

Astăzi voi scrie despre crearea de spațiile radiestezice dar folosind și Reiki în crearea lor și bineînțeles algoritmi.

     Ce sunt spațiile? Sunt o concentrare de energie și informație create pentru un scop anume.

Pot fi benefice sau malefice. De exemplu: un gând rău, suspiciunile, blestemele pot fi spații malefice. Spaţiile malefice pot fi interioare sau exterioare fiinţei.

Spațiile pot fi de curățare sau energizare, de protectie, de redresare, de anihilare a diferiților agenți malefici cum ar fi amprente, spații, programe.

 Aceste spații pot fi trimise în timp și spațiu, pot fi statice sau dianamice, au viteză proprie de acțiunec, au mod de acțiune, sunt create de unul sau mai mulți oameni și pot fi create pentru oameni, animale, planete, case, mașini, instituții, țări, zone, locuri, obiecte, etc.

Ele au o anumită perioadă de acțiune determinată și în general au o formă sferică.

Un spațiu creat poate înlocui terapeutul atunci când prezenţa acestuia nu este posibilă. De exemplu: în perioada dintre şedinţele energetice, sau în cazul persoanelor cu psihoze grave şi care nu-l suportă pe terapeut (numai spaţii de curăţare, în acest caz). Pentru curăţarea inforenergetică a unui loc sau a unei persoane aflate la distanţă.

Se interzice realizarea şi lansarea de spaţii infoenergetice cu EBF < 100.

Spaţiul i.e. simplu benefic – Sp.B. simplu, este un mijloc foarte puternic de acţiune la distanţă sau direct, asupra beneficiarului.

Este interzis ca prin spaţiile infoenergetice să se încalce liber arbitru a unei ființe sau sau să se acționeze asupra unui loc pentru a le scădea beneficitatea.

Pentru a avea mai multă eficienţă, ar trebuie să fiți în stare de armonie, de linişte, să fiți odihniţi și să aveți toate structurile în ordine.

Crearea unui spațiu

PROCEDURA DE REALIZARE A SPAȚIILOR BENEFICE

Stabiliți-vă scopul pentru care doriți să creați un spațiu.

Intrați în starea alfa. Activați-vă palmele cu simbolurile Reiki și cu cele din alte sisteme în care sunteți inițiați.

Se măsoară RVD să faceți spațiul pentru scopul pe care vi l-ați propus. RVD (realizarea Voii Divine) trebuie să fie 100.

De exemplu: RVD să fac un spațiu pentru mine (pentru x), pentru sănătate, curățare, pentru îmbunătățirea vieții mele pe toate planurile, pentru vindecare x problemei de sănătate (normalizarea tensiunii, reglarea trigliceridelor…)

Se măsoară EBF-ul (beneficitatea) să faceți acest spațiu.

Dacă nu aveți 100 RVD încercați să aflați răspunsul prin măsurători radiestezice la întrebări suplimentare. De exemplu: Mâine/peste o săptămână… am voie (RVD) să fac acest spațiu pentru…(scop, persoană sau loc/ zonă)?

Dacă aveți RVD 100 continuați cu următorii pași.

Țineți palma stângă cu fața în sus și cu dreapta deasupra mâinii stângi adunați energie din jur, în sens levogir și spuneți algoritmul:

„În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, cu Lumina și Iubirea Tatălui Ceresc care circulă și curge prin palmele mele, se energizează foarte intens, pozitiv și benefic acest spațiu în care pun tot ceea ce este mai bun și mai frumos de la Dumnezeu, toată iubirea de la Dumnezeu, și cer ca acestea să vină aici și acum în acest spțiu în care pun și toate energiile și informațiile corespunzătoare prin care el să-și îndeplinească misiunea 100%  spre binele meu suprem (spre binele suprem al …(nume) sau al tuturor părților implicate în cazul în care îi dați misiunea să curețe de exemplu o zonă, un teritoriu).”

(Sau: „În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, rog Sfânta Treime să pună în palmele mele toate acele info-energii benefice, specifice şi necesare, pentru realizarea și energizarea foarte puternică, intens, pozitiv, benefică, a acestui spaţiu cu Lumina şi Iubirea Sfintei Treimi, la care adaug toată iubirea mea, tot ce este mai bun şi mai frumos de la Dumnezeu. Acest SpB (spațiu benefic) va…(scopul: curăța, redresa, energiza, proteja…))

Introduceți în spațiu toate simbolurile știute. Având palmele activate, desenați deasupra spațiului CKR, SHK, HSZSN, DKM, ZONAR, HALU, HARTH…toate simbolurile știute. 

Puteți repeta algoritmul.

După 5 minute în care ați adunat energie în spațiul creat, puneți-l lângă dvs și măsurați energizarea:

„Din 100% energie câtă are nevoie spațiul acesta pentru mine (pentru …) cât % energie are?”

Energizarea trebuie să fie  100% energie dar poate avea și mai mult, deci nu sub 100%. Dacă nu are 100% reactivați simbolurile și adunați Lumină, repetați algoritmul. Reluați măsurătorile, până când obțineți energizare 100% cel puțin.

Când obțineți energizare 100%, cel puțin, adăugați un program 100% pozitiv, benefic.

Țineți palmele ca și când ați ține o minge între ele și spuneți:

„În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh doresc ca acest spațiu să mă ajute la….”

Exemplu: „În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh doresc ca acest spațiu să mă ajute la curățarea casei mele de toate energiile negative, de toate spațiile malefice, de toate formele gând negative și malefice, temperatura din casă să fie optimă și benefică corpului uman…..”

Măsurați: „Din 100% algoritm/informație cât are nevoie acest spațiu ca să își îndeplinească misiunea, cât % l-am spus deja?” Trebuie să aibă 100% dacă nu are continuați să adăugați informații.

Rețineți trebuie să aveți valori pe 100%.

Măsurați: EBF-ul spațiului deja creat. Minim 100 trebuie să fie EBF-ul (beneficitatea).

Dacă doriți îi puteți măsura dimensiunea sau să îi determinați conturul cu palmele sau cu ansa: „Ansa mea să facă unghi de 90 grade când întâlnește conturul spațiului creat de mine acum.”

Măsurați: pentru câte zile să trimit acest spațiu?

Apoi îl trimiteți să își facă misiunea dată. Exemplu:

„Acest spațiu să îi ajute pe toți cei implicați spre binele lor suprem, să baleieze zona/teritoriul x, stânga, dreapta, de jos în sus, se sus în jos, sub pământ, deasupra spațiului aerian… și când îi scade eficiența la 99 % să se ăncarce automat pe 100%, să fie activ 24 de ore din 24 timp de x zile (conform măsurătorii făcute).

Acest spațiu nu poate fi detectat, distrus, interceptat, văzut, deturnat, divizat decât de mine și de Bunul Dumnezeu.

La scăderea eficienței și RVD-ului sub 99%, acest spațiu să se autodistrugă.”

Puteți relua măsurătorile anterioare pentru a vă asigura ca aveți pe 100% RVD, EBF, energizare, informație/program/algoritm.

Suflați de 3 ori în cruce peste spațiul creat, ridicați mâinele ținând spațiul în ele, îl aruncați în sus și spuneți: „Du-te și fă-ți misiunea!” și îl vizualizați cum pleacă în direcția propusă de dvs.

Sau puteți folosi algoritmul: „În Numele Tatălui, al Fiului, al Sfântului Duh acest spaţiu să plece să-şi îndeplinească misiunea! Amin!” – şi se face gestul aruncării în sus și apoi se mulţumește Sfintei Treimi pentru ajutor şi se face Semnul Crucii.

Spaţiul poate fi rechemat şi reenergizat.

Atunci când se energizează spațiul see rămâne pe concentrare de energizare puternică, până la apariţia sentimentului de linişte, siguranţă, satisfacţie a realizării, de inutilitate a continuării. În palme se simte o tensiune puternică, şi o senzaţie de căldură, proporţional cu intensitatea concentrării.

Exemplu de creare spațiu pentru sănătatea dvs  sau a altei ființe:

Se măsoară RVD să faceți spațiul pentru dvs, (pentru x), pentru sănătate, curățare, pentru îmbunătățirea vieții mele, a lui … pe toate planurile, pentru vindecare x problemei de sănătate … RVD trebuie să fie 100%.

Se măsoară EBF-ul (beneficitatea) să faceți acest spațiu, trebuie să fie 100%.

Țineți palma stângă cu fața în sus și cu dreapta deasupra mâinii stângi adunați energie din jur, în sens levogir și spuneți algoritmul:

„În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, cu Lumina și Iubirea Tatălui Ceresc ce circulă prin palmele mele, se energizează foarte intens, pozitiv și benefic acest spațiu în care pun tot ceea ce este mai bun și mai frumos de la Dumnezeu, toată iubirea de la Dumnezeu, și cer ca acestea să vină aici și acum în acest spțiu în care pun și toate energiile și informațiile corespunzătoare prin care el să-și îndeplinească misiunea 100%  spre binele meu suprem (spre binele suprem al …(nume).”

Introduceți în spațiu toate simbolurile știute. Având palmele activate, desenați deasupra spațiului CKR, SHK, HSZSN, DKM, ZONAR, HALU, HARTH…toate simbolurile știute. 

Puteți repeta algoritmul.

După 5 minute în care ați adunat energie în spațiul creat, puneți-l lângă dvs și măsurați energizarea care trebuie să fie cel puțin 100.

Cu spațiul creat ținut între palme spuneți:

„Acest spațiu mă va parcurge pe mine (îl/o va parcurge pe …) din creștet până în tălpi, din tălpi până în creștet, dinspre exterior spre interior, printr-o mișcare levogiră continuă astfel încât să nu lase neacoperită și necurățată nici o părticică din suprafața corpului meu (al lui x) și din toate corpurile mele energetice (lui x…).

Acest spațiu taie și anihilează toate legăturile malefice dintre mine (dintre …) și orice entitate cu sau fără trup.

Acest spațiu anihilează toate spațiile malefice, cu EBF sub 100%, cu EBF variabil, care îmi/îi încalcă liberul arbitru și voia Tatălui Ceresc, din toate structurile mele (ale lui …).

Acest spațiu alungă toate ENM-urile și Comandourile de ENM-uri din structurile mele (ale lui …).

Acest spațiu anihilează toate amprentele malefice din structurile mele (ale lui …).

Acest spațiu anihilează toate programele ENBF-urilor.

Acest spațiu anihilează toate spațiile malefice cu sau fără program, sau cu EBF variabil, activate şi neactivate;

Acest spațiu reactivează toate chakrele mele (ale lui …) principale și secundare și îmi (îi) energizează toate biocâmpurile.

Acest spațiu curăţă canalele şi meridianele energetice, curăţă sufletul și mentalul de programele negative induse și autoinduse.

Acest spațiu îmi (îi) reduce la 0 toate ABEP-urile.

Acest spațiu alungă elementalii din structurile mele (ale lui …).

Acest spațiu anihilează toate programele, programele de revenire  și toate amprentele din toate vrăjile, făcăturile, moșmoanele, afuriseniile, blestemele și elimină toate entitățile malefice trimise cu acestea, și care îmi (îi) afectează structurile.

(Se poate adăuga ce mai simte fiecare că are nevoie din punct de vedere fizic, emoțional, spiritual. În cazul unei femei însărcinate se poate adăuga un program de energizare și protejare a fătului, creștere sănătoasă, optimă.)

Acest spațiu anihilează câmpul vital al tuturor agenţilor patogeni, tumorali, infecțioși şi îi elimină pe căi naturale, nedureroase, neinfecțioase, neobiterante, în timpul optim.

Acest spațiu anihilează şi elimină pe căi naturale, nedureroase, neinfecțioase, neobiterante, în timpul optim, toate toxinele din organismul meu (al acestei fiinţe);

Acest spațiu a fost creat pentru mine (nume)…sau  pentru (numele) ca să-l/o ajute spre binele suprem pe toate planurile socio-profesionale, financiare, materiale, al comunicării, al afacerilor, al spiritualității, al credinței, al iubirii, al sănătății, al familiei pe plan personal în conformitate cu el însuși, cu toată lumea și cu întregul Univers cu voia Tatălui Ceresc.

Acest spaţiu mă (îl/o) va parcurge din creştet şi până la vârful degetelor, de la picioare şi invers, în spirale care se intersectează în continuu, în sens levogir, şi mă (îl/o) va însoţi oriunde eu voi (x va) merge, realizând algoritmul implementat în el!

Dacă toată această energie nu îi va folosi, îl rog pe Bunul Dumnezeu să o reorienteze în Univers acolo unde este mai mare nevoie.

De câte ori … (numele) va spune Tatăl Nostru, acest spațiu să se se reîncarce automat pe 100%, pe acest program.

Când EBF-ul spațiului ajunge la 99%, să se reîncarce automat pe 100%.

(Măsurați: pentru câte zile să trimit acest spațiu?)

Acest spațiu este activ 24/24 timp de … zile… (conform măsurătorilor făcute anterior).

Acest spaţiu îşi va îndeplini misiunea în continuu, până la scăderea eficienței și RVD-ului sub 99%. La scăderea eficienței și RVD-ului sub 99% acest spațiu să se autodistrugă.

Acest spațiu nu poate fi detectat, distrus, interceptat, văzut, deturnat, divizat decât de mine și de Bunul Dumnezeu.”

Măsurați: „Din 100% algoritm/informație cât are nevoie acest spațiu ca să își îndeplinească misiunea, cât % l-am spus deja?” Trebuie să aibă 100% dacă nu are continuați să adăugați informații.

Măsurați: EBF-ul spațiului deja creat. Minim 100 trebuie să fie EBF-ul (beneficitatea).

Apoi îl trimiteți să își facă misiunea dată: Suflați de 3 ori în cruce peste spațiul creat, ridicați mâinele ținând spațiul în ele îl aruncași în sus sau îl introduceți în dvs și spuneți: „Du-te și fă-ți misiunea!”

Se mulţumește Sfintei Treimi pentru ajutor şi se poate face Semnul Crucii.

Puteți să simțiți o stare de bine, de ușurare sau începeți să căscați.

Dacă vreți să vă eliberați de vicii (fumat, consum alcool sau droguri, jocuri de noroc sau de oricare altă dependență), pe lângă algoritmii de „curăţare” info-energetici se introduc şi algoritmi de anihilare a tuturor info-energiilor de plăcere, satisfacţie, dorinţă, de a … (fuma, bea, etc), precum şi de a avea o stare intensă de respingere a tuturor programelor de revenire a dorinței și plăcerii de a … (fuma, bea, etc),  indiferent dacă veți simți mirosului acestora, gustul sau vederii lor, de anihilare a algoritmilor malefici info-energetici din toate structurile, care alimentează şi susţin dependenţa de aceste vicii.

                             Spor în toate cele bune! Să ne fie de folos!

 

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

3 comentarii la „PROCEDURA DE REALIZARE A SPAȚIILOR BENEFICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *