Primirea Florii Vieții 

 

Tehnica de Primire a Florii Vieții este transmisă de Andromedeni prin Channelling.

Floarea Vieții este un simbol străvechi de geometrie sacră și un dar oferit omenirii din Universul Creatorului. Deseori folosit pentru a reprezenta conexiunea tuturor sufletelor din interiorul sursei Creatorului pe planurilor interioare, acest simbol a fost dat omului ca o reamintire a existenței planului lor interior și a unității cu Creatorul. Simbolul de lumină amintește umanității pacea și dragostea veșnică între toate ființele, precum și prezența Creatorului în toate.

Meditând privind sau imaginând Floarea Vieții vă poate aduce acest mesaj și mai multă inspirație pentru a vă trezi amintirea dumnezeiască / creatoare, care este inovenței, purității și adevărul ființei dvs.

Simbolul „Floarea Vieții” și modelul energetic au fost întotdeauna împărtășite între civilizații pe planurile interioare, implementând energiile păcii, iubirii și unității în toate.

Andromedenii au invitat fiecare suflet să ia floarea vieții în chakrele inimii lor printr-o practică specifică de primire. Pe măsură ce simbolul se odihnea în chakrele inimii, el se transforma în fuzionarea cu propria lor prezență Creator. Nu numai că simbolul dăruia sufletul înțelepciunea, cheile, lumina și dragostea, împărtășind și scopul și semnificația simbolului, trezindu-se astfel pace, iubire și unitate în suflet pentru a-și crește prezența Creatorului. Pe măsură ce simbolul energic a trecut de la suflet la suflet și de la civilizație la civilizație, el a crescut în strălucire și puterea energetică devenind profund trezită, vindecând și inspirând pe cei care se conectează cu simbolul.

Simbolul acționând în același timp ca o cheie a transformării.

Acum este timpul ca modelul energetic „Floarea Vieții” să fie transmis omenirii pentru a crea o trezire puternică a amintirii în toți cei care sunt dispuși să o primească.

Simbolul crează lumină suplimentară în sufletele care permit și încurajează întoarcerea tuturor aspectelor Creatorului la unitate și armonie. Primiți „Floarea Vieții”, și dați-l în mod conștient altora.  Puteți să o oferiți altor ființe umane, împărțind tehnica și apoi încurajându-i să experimenteze. Alternativ, puteți să oferiți cadoul plantelor, copacilor, animalelor, acest proces poate fi realizat prin propria vizualizare și intenții, fie în timpul meditației, fie în timpul rutinei zilnice.

Channelled prin Natalie Glasson – 29 ianuarie 2016

Primirea Florii Vieții

  Spuneți cu voce tare „Intenția mea este să primesc Floarea Vieții dăruită inițial de către Andromedani, în chakra inimii mele în scopul trezirii în continuare a energiilor păcii, iubirii și unității Creatorului în ființa mea. Doresc să primesc în chakra inimii și în conștiința mea înțelepciunea potrivită, conștiința Creatorului, lumina și iubirea care au fost deja adunate în șablonul energetic.

În același timp, doresc să ancorez în Floarea Vieții adevărul sufletului meu ca acesta să se poată adăuga la conștiința Creatorului care se formează pe măsură ce continuă să-i ajute și vindece pe alții. Aș dori să se trezească la lumina, iubirea și conștiința Creatorului precum și să primească o vindecare profundă. Vă mulțumesc pentru acest serviciu sacru și pentru faptul de a mă susține în a fi în serviciu.”

Respirați profund și lăsați ca intenția voastră să se așeze în interiorul și în jurul vostru.

Spuneți cu voce tare „Chem acum cea mai potrivită ființă de lumină și iubire din Universul Creatorului să îmi dăruiască Floarea Vieții. Mulțumesc.”

Imaginați-vă, simțiți sau recunoașteți o ființă sau o conștiință de lumină în partea voastră stângă. Lăsați ca chakra din palma voastră stângă să se întoarcă înspre cer. Veți primi șablonul și energia Florii Vieții prin chakra din palma voastră stângă. Lăsați-o să se odihnească câteva momente în chakra pălmii voastre stângi în timp ce deveniți conștienți de energie și vizualizați sau simțiți simbolul Florii Vieții.

Inspirați profund, imaginați-vă, simțiți sau recunoașteți simbolul urcând prin brațul vostru stâng pentru a se așeza în chakra inimii voastre.

Inspirați și expirați ca și cum prin asta chakra inimii voastre devine conștientă de energia simbolului, influența acestuia asupra ființei voastre și de trezirea pe care acesta o inspiră în voi. Fiți conștienți și de faptul că voi energizați simbolul cu propria voastră divinitate sacră.

Când simțiți că procesul s-a încheiat lăsați ca simbolul să se miște din chakra inimii voastre coborând prin brațul vostru drept pentru a se odihni în chakra pălmii voastre drepte.

Spuneți cu voce tare „Invit cea mai potrivită ființă de lumină să vină pentru a primi darul Florii Vieții din ființa mea.”

O ființă va păși pentru a primi darul, s-ar putea să fie o persoană pe care o cunoașteți în formă energetică din realitatea voastră curentă, un ghid sau o ființă de lumină necunoscută. Lăsați Floarea Vieții să-și continue călătoria. Acordați-vă un timp pentru a sta liniștiți, respirați profund și contemplați schimbările energetice și trezirile care au avut loc în ființa voastră.

Practica împărtășirii Florii Vieții pe care am împărtășit-o cu voi este esențială deoarece ea are o influență puternică asupra creierului și minții voastre. Primirea cu mâna stângă simbolizează faptul că vă deschideți aspectul creator și nelimitat al minții voastre pentru a-l îmbrățișa pe Creator, deoarece Floarea Vieții îl reprezintă pe Creator. Dăruirea Florii Vieții cu mâna dreaptă simbolizează faptul că energia șablonului a fost primită și fuzionată cu partea logică a minții voastre, astfel în timp ce șablonul vă părăsește ființa prin palma dreaptă voi vă onorați pe voi înșivă ca și pe un aspect complet și întreg al Creatorului la vibrația actuală a ființei voastre. Din această stare a ființei și recunoaștere interioară, poate fi experimentată o expansiune și acceptare în continuare a Creatorului. Unul dintre multele scopuri ale primirii simbolului în acest fel este fuziunea spiritualului cu logica, prin urmare și a planurilor interioare cu realitatea fizică, a iluziei cu adevărul, astfel încât se naște o experiență de trezire a Creatorului.

Sursa: Școala Sacră a OmNa

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Primirea Florii Vieții 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *