PENTRU CĂUTĂTORII LUMINII- transmutarea întunericului în Lumină!

Thoth Atlantul — Tăblițele de Smarald

Toth dă următoarele îndrumări aspiranților spirituali:

”Păstrați și respectați poruncile Celui Dintâi.

Caută în viața ta tot ce este dezordine și scapă de ea.

Echilibrează-ți și ordonează-ți viața.

Potolește-ți haosul emoțiilor și armonie vei avea în viață. Eliberează-te prin tăcere de robia cuvintelor.

Îndreaptă-ți mereu ochii spre Lumină!

Cu siguranță, când veți merita, fi-veți voi una cu Maestrul! Și, cu siguranță, atunci veți fi Una cu Totul*!

Nu uitați poruncile Mele! Păstrați-le și respectați-le, iar Eu voi fi cu voi, ajutându-vă și îndrumându-vă spre Lumină!

Din mijlocul întunericului te vei ridica, una cu Lumina!

Omul trebuie să se străduiască să devină “Soarele Divin”*.

Urmați această Cale și Una veți fi cu Totul! Lumina vine doar la cel ce caută. Grea e Calea ce duce la Înțelepciune, grea e Calea ce duce spre Lumină. Piedici multe vei găsi în calea ta, mulți munți trebuie să urci spre Lumină.

Omule, să știi că, întotdeauna, alături de tine sunt Mesagerii Luminii. Deschisă tuturor este Calea Lor, tuturor celor care sunt pregătiți să intre în Lumină!

Sori sunt Ei, Mesageri ai Luminii care strălucesc printre oameni. La fel ca omul sunt Ei și, totuși, nu sunt.

Află că multe umbre întunecate vor cădea asupra luminii* tale, încercând să stingă lumina sufletului care tânjește să fie liber. Multe sunt capcanele care îți apar pe această Cale. Străduiește-te întotdeauna să obții o Înțelepciune Superioară. Înțelege-o și vei afla Lumina!

Lumina este veșnică iar întunericul este efemer.

Caută de-a pururi, Omule, Lumina.

Află că, atunci când Lumina îți umple Ființa, dispărea-va

curând întunericul din tine ! Deschide-ți-vă sufletul Mesagerilor Luminii! Dați-le voie să intre și să vă umple cu Lumină!

Îndreptați-vă de-a pururi fața spre acest Scop!

… Omule, deschide-ți sufletul cosmosului și lasă-l să “curgă” prin tine, una fiind cu sufletul tău!*

Evoluția omului este procesul de transformare în forme care nu sunt din această lume. Crește el, în timp, fără de formă — pentru a trăi pe un plan superior. Află că trebuie să ajungi fără de formă înainte de a putea fi una cu Lumina.

Ascultă, O, omule, vocea mea, care îți povestește despre căile către Lumină, arătându-ți calea spre desăvârșire — cum vei deveni una cu Lumina.

Caută mai întâi tainele Inimii Pământului. Caută Flacăra* Pământului Viu. Scaldă-te în strălucirea acestei Flăcări!

Află, O, Omule, că ești complex, o Ființă de materie și de Foc.

Permite-i Flăcării tale să strălucească cu putere.

Fii tu doar Foc! Caută și mai multă înțelepciune. Găsește-o în Inima Flăcării! Să știi că doar prin strădania ta se poate revărsa în tine Lumina! Doar cel care are Lumină deplină

poate spera să treacă de păzitorii Căii, care îi

împiedică pe cei nevrednici să intre. Doar cel care are Lumină deplină poate spera să treacă de păzitorii Căii, care îi împiedică pe cei nevrednici să intre. Ar trebui să te cunoști ca Lumină și să te pregătești pentru a-ți continua Calea.

Înțelepciunea este ascunsă în întuneric. Dar, când ajungi să strălucești cu Flacăra Sufletului, găsește Înțelepciunea iar apoi trebuie să te fi născut din nou, ca Lumină. Apoi vei deveni “Soare Divin”.* Fii Una cu Lumina! Fii un canal al Principiilor Divine pentru lumea oamenilor!

Străduiește-te, O, omule, să descoperi măreața Cale ce duce spre Viața veșnică — în imaginea “Soarelui Divin”!

… Află, O, omule, tu ești doar sufletul. Corpul nu înseamnă nimic! Sufletul e totul! Nu lăsa corpul tău să fie o cătușă!

Alungă întunericul și mergi în Lumină! Învață să renunți la trup, O, omule și eliberează-te de el!* Transformă-te în Lumină adevărată și unește-te cu Măreața Lumină!*

Să știi că, prin spațiu, eterna și infinita Conștiință

există cu siguranță. Deși ascunsă cunoștințelor superficiale, Ea totuși există de-a pururi.

Cheia către aceste Lumi Superioare este înlăuntrul tău;

poate fi găsită doar ÎN INTERIOR ! Deschide poarta de acces spre înlăuntrul tău, iar atunci cu siguranță vei trăi și tu adevărata viață!

… Omule, tu crezi că trăiești… dar să știi că fosta ta viață te poate duce numai la moarte. Căci atâta vreme cât ești limitat de corpul tău, pentru tine nu există viață adevărată. Doar sufletul care e liber de lumea materială are o viață adevărată. Restul nu e decât robie, o cătușă de care trebuie să te eliberezi!

Nu socoti că omul e născut pentru cele lumești. Deși născut pe Pământ, omul e un spirit de lumină. Dar, fără o cunoaștere adevărată, omul nu poate fi liber niciodată!

… Întunecimea înconjoară sufletele ce caută să se nască în Lumină. Întunecimea înlănțuie sufletele… Doar cel ce caută poate spera la Libertate. Devino “Soare Divin” al Măreței Lumini! Împlinește asta și liber vei fi! Măreața Lumină ce umple tot cosmosul este dispusă să te ajute, omule! Fă din corpul tău torța Luminii care va străluci printre oameni!

… Ascultă și înțelege: Flacăra este sursa tuturor lucrurilor; toate lucrurile sunt manifestarea Acesteia. Caută să fii Una cu “Soarele Divin”! Ține-ți gândul tău doar la unirea Luminii cu corpul tău uman.

Lumina este Sursa întregii vieți; c

ăci fără Măreața Lumină, nimic nu poate exista vreodată!

Află că esența oricărui lucru material este Lumina.

Află, O, Omule, că tot spațiul este plin de Lumi incluse în alte Lumi. …….

Știm că din toate, nimic nu contează, cu excepția evoluției sufletului. Știm că trupul este efemer. Lucrurile pe care oamenii le respectă nu înseamnă nimic pentru Noi. Ceea ce așteptăm de la voi nu e legat de cele ale trupului, ci doar de cele ale desăvârșirii sufletelor. Când voi, oamenii, veți învăța că, în final, nimic nu contează în afara evoluției sufletului, abia atunci liberi veți fi cu adevărat de orice robie, liberi să lucrați în armonie cu destinul vostru. Află, omule, că trebuie să țintești spre perfecțiune, căci doar așa vei atinge Scopul!

Află că VIITORUL NU ESTE NICIODATĂ FIX, ci el urmează VOINȚA LIBERĂ a Omului.

Tot ce poate omul face e doar să “citească viitorul” prin cauzele care dau naștere unor consecințe asupra destinelor! Să știi că trupul tău, atunci când este în echilibru perfect nu poate fi niciodată atins de moarte. Într-adevăr, chiar și “accidentele” se pot apropia doar atunci când abandonezi destinul tău! Când ești în armonie cu destinul tău, viața ta nu va fi întreruptă și nici urmă nu va fi de moarte.

… Nu știi că în Inima Pământului se află sursa armoniei tuturor lucrurilor care există și au luat ființă pe suprafața lui? Prin suflet ești conectat cu Inima Pământului și prin trupul tău — una ești cu Pământul.

Când vei fi învățat să menții armonia în tine însuți, atunci vei atrage din armonia Inimii Pământului. Dacă va fi, exista-vei atâta timp cât Pământul există, schimbându-ți forma doar când se va schimba și Pământul — nu vei mai ști gustul morții, ci una cu această planetă vei fi, trăind în trupul tău până când totul va dispărea. …

Trei sunt calitățile lui Dumnezeu în Lăcașul Lui de Lumină*: Putere Infinită, Înțelepciune Infinită, Iubire Infinită. Trei sunt puterile date Maeștrilor: de a transmuta răul, de a susține bunătatea, de a folosi discernământul. Trei sunt lucrurile pe care Ei le manifestă: Putere, Înțelepciune și Dragoste. Trei sunt Manifestările Spiritului, creator al tuturor lucrurilor:

Iubirea Divină ce posedă o cunoaștere perfectă,

Înțelepciunea Divină ce cunoaște toate mijloacele posibile pentru a ajuta oamenii în dezvoltarea lor,

Puterea Divină deținută de Conștiința Primordială, a Cărei esență este Iubirea Divină și Înțelepciunea!

Întunericul și Lumina sunt de aceeași natură, ele diferă numai în aparență, căci amândouă provin din Sursa primordială. Întunericul este haos. Lumina este Armonie Divină. Întunericul transmutat este Lumină.

Acesta este, copiii Mei, scopul vostru ca ființe: transmutarea întunericului în Lumină!”

(Thoth Atlantul)

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *