Pentru a curaţa subconştientul

Pentru a curaţa subconştientul de toată încărcătura emoţională adunată în el, spuneţi de mai multe ori pe zi:

Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!

Afirmaţi acum:
– Declar că sunt în pace cu toate fiinţele de pe pământ şi cu cele cu care Nu mi-am rezolvat neînţelegerile…Îmi pare rău, Iartă-mă, mulţumesc, te eliberez, te iubesc!
– Îi eliberez pe toţi cei care am crezut că mi-au făcut rău sau m-au tratat nedrept, pentru că pur şi simplu îmi întorc ceea ce le-am făcut eu, în trecut, în altă viaţă … Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!
– Deşi uneori îmi este greu să iert pe cineva, eu sunt cel/cea care cere iertare acelei persoane Acum, pentru acea situaţie din momentul respectiv…și știu că în mintea ei a crezut că este îndreptățită. Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!
– Pentru acest spaţiu/loc/serviciu sacru în care locuiesc/stau/lucrez acum şi în care nu mă simt confortabil… Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!
– Pentru relaţia aceea dificilă, din care am păstrat amintiri neplăcute…
Îmi pare rău, iartă-mă, te eliberez, mulţumesc, te iubesc!
– Pentru ceea ce-mi nu-mi place din viaţa mea prezentă, din viaţă mea trecută, din munca care o desfăşor sau din mediul meu, rog divinitatea să cureţe în mine, ceea ce contribuie la lipsurile mele și să îmi vină în conștient motivul pentru care trăiesc această situație și cum pot schimba situația. Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!

– Dacă aveți stări de anxietate, griji, frică, tristeţe, nostalgie, durere, suferinţă, spuneţi:

Îmi iubesc amintirile, sunt recunoscător/recunoscătoare, pentru şansa de a vă elibera şi a mă elibera…. Îmi pare rău, iartă-mă, te eliberez, mulţumesc, te iubesc!
– În această clipă când spun că Te iubesc, mă gândesc la sănătatea mea emoţională şi la cea a tuturor fiinţelor dragi… te iubesc!
– Pentru nevoile mele şi pentru a învaţa să aştept liniştit/liniştită, fără frică, îmi recunosc amintirile aici… Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!

Rugăciune de iertare

Iubită mamă pământ… Dacă Eu sau familia mea, rudele mele sau strămoşii mei, te-am rănit prin gânduri, cuvinte, fapte şi acţiuni, de la începutul creării noastre şi până în prezent, îţi cer iertare, lasă ca acestea să se cureţe, să se purifice, să se elibereze şi elimina toate amintirile, blocajele, vibraţiile negative şi transmută aceste energii impure, în lumină… şi aşa este!

La final îţi aduc la cunoştinţă, că aceste cuvinte, acest mesaj, este contribuţia mea la sănătatea ta emoţională care este şi a mea! Acum ştiu foarte bine că în măsura în care Tu te vindeci, mă vindec şi Eu, de aceea în acest moment îţi spun că:

ÎMI PARE RĂU pentru amintirile dureroase pe care le împărtăşim,
ÎŢi CER IERTARE pentru că drumul meu s-a intersectat cu al tău pentru vindecare, ÎŢi MULŢUMESC pentru că eşti aici pentru mine şi
TE IUBESC pentru că eşti oglinda amintirilor mele.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *