ORACOLUL TIBETAN

Tradiţia spune că semnificaţia zarurilor a fost moştenită de la Manjushri, întruchiparea înţelepciunii lui Budha.

Dacă aveţi îndoieli sau doriţi să aflaţi ce vă rezervă destinul puteţi întreba Oracolul Tibetan, puteţi oricând să cereţi oracolului un sfat legat de orice sector al vieţii: iubire, financiar, serviciu, familie, etc.

Aveţi nevoie de un zar.

ATENŢIE: trebuie să îl solicitaţi DOAR o dată pe zi.

 

CUM SE FOLOSEŞTE ZARUL

Alegeţi un loc liniştit şi gândiţi-vă intens la întrebarea pe care o veţi pune oracolului. Aruncaţi zarul de două ori şi reţineţi cifrele care au ieşit şi ordinea în care au ieşit (de exemplu 3-6 nu este acelaşi lucru cu 6-3). Reflectaţi asupra sfatului primit, imaginându-vă cum puteţi să îl aplicaţi.

Concentrându-vă asupra întrebării, veţi atrage energii benefice din univers şi veţi primi cel mai bun sfat chiar de la prima încercare.

Dacă repetaţi întrebarea şi aruncaţi din nou zarul, pentru că nu v-ar conveni raspunsul, veţi primi sfaturi confuze şi niciunul nu vă va fi de folos. Uneori, răspunsul pare să nu aibă legătură cu problema, dar trebuie să căutaţi semnificaţia ascunsă. În cazul acesta, înseamnă că oracolul s-a orientat către probleme mai profunde, ascunse în străfundurile spiritului dvs. Oracolul Tibetan a simţit energiile ascunse care acţionează şi cărora ar trebui să le acordaţi prioritate

Puteţi pune oracolului tibetan doar o întrebare constructivă ca să vă ghideze eficient: „Ce să fac ca să fiu mai apreciat/ă la locul de muncă,… iubit/ă,… sănătos / sănătoasă?”

INTERPRETĂRI

► COMBINAŢIILE CU 1: numărul spiritului şi al gândirii

1 – 1: albastrul cerului – Toate temerile dvs. sunt pe cale de a dispărea. Purificaţi-vă inima şi învăţaţi să-i ascultaţi pe ceilalţi. Astfel, spiritul dvs. o să se poată linişti, ajungând ca un cer albastru, fără de nori. (problema care vă frământă se va rezolva în curând; căitaţi răspunsul în inima dvs şi îl veţi găsi)
1 – 2: strălucirea soarelui – Situaţia poate să devină aşa de clară, ca şi cum ar fi luminată de razele soarelui. Pentru aceasta, trebuie să scăpaţi de gândurile negative şi să vă abţineţi de la bârfe. (eliminaţi gândurile negre, concentraţi-vă asupra dorinţei şi veţi găsi soluţia)
1 – 3: razele lunii – (nu vă grăbiţi să luaţi decizii pripite, aşteaptaţi şi situaţia se va limpezi de la sine, mai ales dacă este o problemă legată de dragoste şi căsnicie) O atitudine liniştită o să vă ajute să finalizaţi un proiect. Pe planul prieteniei sau al dragostei, trebuie să vă asiguraţi că nimic nu se poate opune relaţiei pe care v-o doriţi.
1 – 4: lumina stelelor – sunteţi pe drumul cel bun, aţi luat deciziile cele mai bune, dar trebuie să mai faceţi un efort) Acţiunile pe care le-aţi întreprins o să-şi arate roadele. Succese importante de ordin profesional vă aşteaptă, dar nimic nu se va finaliza fără eforturi susţinute. Cultivaţi luciditatea şi vigilenţa.
1 – 5: pământul nesemănat – Întrebarea rămâne provizoriu fără răspuns, nimeni nu vi-l poate da, nimeni nu vă poate sfătui; (alegeţi ceea ce vă spune inima). Poate nu v-aţi concentrat destul… În orice caz, oracolul o să vă ceară să meditaţi iar. Dar trebuie să îl consultaţi abia a două zi.
1 – 6: fulgerul – (priviţi problema din alt unghi sau din perspectiva celorlalte persoane care sunt implicate). Sensibilitatea şi capacităţile dvs. de analiză se ascut. O să găsiţi o rezolvare favorabilă, deşi situaţia părea să stagneze. Dar o să fiţi nevoit să observaţi lumea cu alţi ochi.
 

► COMBINAŢIILE CU 2: numărul observaţiei şi al alegerii

2 – 1: lanterna – (o promisiune, o speranţă sau o dorinţă ascunsă se vor transforma în bucurie) Ca şi flacăra unei lumânări ferite de vânt, o speranţă ascunsă poate deveni un ghid de nădejde. Protejaţi-vă de pasiunile tumultoase. Un necunoscut poate să vă ajute.
2 – 2: uleiul din opaiţ – („aşteaptă, ascultă şi priveşte”; nu puneţi paie pe foc, pentru că veţi intra în încurcături pe care nu le mai puteţi rezolva). Nu trebuie să aruncaţi ulei peste foc. Bucuraţi-vă de cât vă e dat. La muncă, sarcinile vor putea fi îndeplinite cu mult mai multă uşurinţă dacă sunteţi veseli.
2 – 3: moartea şi reînvierea, pierdere şi câştig (există riscul să pierdeţi ceva, să renunţaţi la ceva de preţ, pentru a câştiga ceea ce vă doriţi) – Fiţi atenţi! A nutri sentimente egoiste sau nedrepte nu vă poate duce decât la eşec. Nu apucaţi pe acest drum. Adoptaţi o atitudine binevoitoare şi deschisă.
2 – 4: regele – (ascultaţi-vă vocea interioară şi preluaţi controlul, numai astfel veţi reuşi). Fiţi conştienţi de forţa interioară care vă animă şi cultivaţi-o. Aveţi încredere în această misterioasă energie vitală. Abia atunci o să fiţi în măsură să operaţi un mai mare control asupra vieţii voastre.
2 – 5: ramura moartă (problema cu care vă confruntaţi atrage după sine noi necazuri şi nicio veste bună; trebuie să le ceri ajutor  persoanelor care vă iubesc). – Nu se întrevede nici un rezultat. Spiritul este tulburat, iar răspunsurile sale nu pot ajunge până la dvs. Trebuie să vă reculegeţi şi să vă întrebaţi care sunt adevăratele dvs. motivaţii.
2 – 6: cel de-al treilea ochi, ochiul înţeleptului (răspunsul pe care îl căutaţi se află în interiorul dvs sau în experienţele trecute) – „Cel de-al treilea ochi”, cel al înţelepciunii, se va deschide pentru a vă ghida. Trebuie să fiţi pregătiţi, nişte sfaturi amicale or să poată să vă ajute să va schimbaţi viaţa dvs., dar şi pe a celor din jur.
  
► COMBINAŢIILE CU 3: numărul purificării şi al liniştii

3 – 1: mierea (chiar dacă soarta vă pune la grea încercare, situaţiile neplăcute prin care treceţi se vor încheia curând) – Propria dvs. linişte sau a celor apropiaţi riscă să fie pusă la grea încercare de o cascadă de evenimente.
3 – 2: izvorul liniştii (păstraţi-vă calmul şi mobilizaţi-i pe cei din jur; totul este posibil dacă vă uniţi forţele, dar dvs trebuie să fiţi firul călăuzitor) – Rezistaţi în faţa tristeţii şi a plictiselii. Contemplaţi agitaţia lumii cu detaşare – ca pe un izvor de munte care curge liniştit.
3 – 3: marea (veţi reuşi să vă vedeţi visul împlinit, dar trebuie să daţi dovadă de o forţă morală deosebită; la capătul drumului, bucuria va fi nemărginită) – Un succes vă aşteaptă. Dar trebuie să continuaţi să fiţi autentici. Dacă nu, la fel de sigur cum rugina roade fierul, acţiunile în discordantă cu eul dvs. profund vă pot distruge puţin câte puţin.
3 – 4: oala (fiţi prudenţi la fiecare pas şi gândiţi-vă de două ori înainte de a lua o decizie, munca dvs poate fi risipită) – Agitaţie, fierbere, perturbări, toate ar putea să vă distrugă echilibrul. Să nu vă credeţi în afara oricărui pericol. Chiar şi picătură cu picătură, o oală se umple până la urmă. Astfel, nefericirea ar putea să vă doboare.
3 – 5: lotusul (vă aşteaptă o bucurie mare în curând, care vă înseninează chipul şi sufletul; lotusul reprezintă iluminarea spirituală) – O bucurie o să vă lumineze existenţa. Dar va trebui să vă feriţi să acţionaţi pripit.
3 – 6: doctoral, vindecătorul (rănile vechi se vindecă, starea de sănătate se ameliorează; vindecătorul poate avertiza şi asupra unei afecţiuni viitoare) – O să obţineţi nişte îmbunătăţiri din punctul de vedere al sănătăţii. Îngrijiţi-vă, respectaţi sfaturile doctorului, recreaţi o armonie cu spiritul şi cu corpul dvs.

COMBINAŢIILE CU 4: numărul stabilităţii şi al puterii

4 – 1: umbrela (vă bucuraţi de protecţia unei persoane pe care nu o cunoaşteţi; uitaţi-vă cu atenţie în jur şi o veţi găsi) – Sunteţi protejaţi. Atâta timp cât gesturile şi gândurile voastre sunt cinstite, nu aveţi de ce să vă temeţi. „Cel a cărui mână nu are răni poate atinge oricând otrava.”
4 – 2: sabia – Trebuie să fiţi cinstiţi cu cei care depind de dvs. Dacă nu, la fel cum praful aruncat împotriva vântului intră în ochii celui care l-a aruncat, greşelile dvs. se pot răzbuna.
4 – 3: oglinda spartă, cioburi (pot indica frământări sufleteşti şi eşecuri în dragoste; aveţi nevoie de stabilitate emoţională) – Trebuie să fiţi precauţi, pentru că riscaţi să cheltuiţi prea mult. Alergătura după plăceri poate să vă facă la fel de fragili ca un arbore pe timp de furtună. Nu deveniţi un străin faţă de voi înşivă.
4 – 4: drapelul (vă aşteaptă succese profesionale mari, popularitatea  vă va spori şi veţi fi apreciaţi; nu lăsaţi nicio furtună să vă abată din drum). – Este vorba de o reputaţie bună, uneori chiar de celebritate. Talentul sau îndemânarea vă vor fi recunoscute. Este momentul să arătaţi ceea ce ştiţi.
4 – 5: caracatiţa cu o sută de braţe (vă pierdeţi în detalii, vă risipiţi efortul şi banii pe lucruri fără importanţă). Nu o să scăpaţi de consecinţele acţiunilor întreprinse fără a judeca. Încercaţi să realizaţi un proiect coerent: o singură zi de efort este preferabilă unei luni de muncă întreruptă.
4 – 6: casa (vă aşteaptă o perioadă de încercări, în care veţi munci mult, dar veţi construi ceva durabil). O muncă grea va fi dusă la bun sfârşit, cu condiţia să nu fiţi indolenţi. Dacă nu îţi repari casa, ea se va prăbuşi. La fel se va întâmpla şi cu viaţa, dacă visezi mereu şi nu acţionezi, o vei distruge.

 COMBINAŢIILE CU 5: numărul iluziilor şi al distrugerii

5 – 1: muntele de metal (aparenţele pot fi înşelătoare, iar câştigurile efemere; gândiţi-vă mult la ceea ce vi s-a întâmplat şi căutaţi răspunsul în detalii). Comportamentul dvs. se bazează pe multă reflexie. Situaţia dvs. este stabilă. Nu trebuie să cădeţi pradă îndoielilor, păstraţi-vă intactă bucuria de a trăi.
5 – 2: iluzia (visaţi la lucruri imposibile şi veţi fi dezamăgiţi; fiţi obiectivi şi practici, alegeţi doar ceea ce este cu adevărat util). Vă faceţi iluzii în legătură cu o persoană sau cu un anumit lucru. Trebuie mai multă luciditate. Faceţi efortul de a fi atenţi la prezent, rămâneţi în contact cu realitatea concretă.
5 – 3: coşul cu fructe (se anunţă bogăţie sau vi se arată calea care vă poate duce la câştiguri; nu uitaţi că bogăţia sufletului este mai apreciată decât cea materială). Întoarceţi-vă către ceea ce vă poate îmbogăţi. Dar amintiţi-vă că există două feluri de bogaţii: privilegiaţi-o mai degrabă pe cea sufletească sau relaţiile de prietenie decât contul din bancă.
5 – 4: muntele de nisip (gândiţi-vă la o clepsidră care trebuie întoarsă pentru a măsura timpul; situaţia prin care treceţi poate avea o latură ascunsă). Se anunţă o inversare a situaţiei. Nu vă temeţi, nu orice eveniment imprevizibil o să vă ameninţe securitatea.
5 – 5: castelul (e momentul să acţionaţi şi să puneţi în practică ideile ambiţioase; apar oportunităţi nebănuite). Două orizonturi mai vaste se pregătesc să se deschidă în faţa dvs. Nu aşteptaţi prea mult, este momentul să priviţi în viitor şi să pregătiţi proiecte mai ambiţioase.
5 – 6: sacul cu aur (fericirea poate fi aproape). Fericirea este mai apropiată de dvs. decât credeţi. În loc să vă focalizati asupra a ceea ce vă lipseşte, apreciaţi justă valoare a micilor bucurii în momentul în care vă întâlniţi cu ele. („bucură-te de ceea ce ai şi nu te mai plânge de ceea ce îţi lipseşte”)

► COMBINAŢIILE CU 6: numărul dorinţelor şi al speranţelor

6 – 1: apariţia lui Budha („eşti ceea ce gândeşti”; gândurile pozitive atrag acţiuni benefice). Tot ceea ce suntem este rezultatul a tot ceea ce am gândit. Aveţi gânduri pure? Fericirea se va lipi de paşii dvs. ca o umbră.
6 – 2: infinitul („trăieşte clipa, dar gândeşte-te mereu la viitor”). O să trăiţi momente captivante alături de prietenii dvs. sau o să descoperiţi satisfacţii artistice. Acceptaţi „să pierdeţi” un pic din timpul dvs. pentru a vă bucura de aceste clipe.
6 – 3: peştişorul de aur (norocul pare să vă însoţească, iar dorinţele vi se vor împlini în curând). Norocul este aici şi o să vă însoţească, dacă vă puneţi viaţa în acord cu aspiraţiile dvs. cele mai autentice. Calitatea pe care va trebui să o dezvoltaţi? Generozitatea.
6 – 4: scoica (se adună veşti contradictorii şi vă lăsaţi purtaţi de val; încearcaţi să vă desprindeţi de situaţiile înşelătoare). O să primiţi nişte veşti. O să beneficiaţi de o posibilitate mai mare de exprimare, cu condiţia să vă acceptaţi emoţiile. Nu disimulaţi ceea ce simţiţi cu adevărat.
6 – 5: roata (se întrevede o schimbare binevenită; o răsturnare de situaţie ar putea fi un drum nou în viaţă). În viitor se vede o schimbare de situaţie. Fie că este vorba despre o promovare sau de o schimbare pur interioară, există promisiunea reuşitei.
6 – 6: victoria (daţi tot ce aveţi mai bun şi veţi reuşi; se apropie un
eveniment deosebit în viaţa dvs, în care soarta vă pune la încercare şi trebuie să vă menţineţi la înălţime). O să aveţi posibilitatea să vă angajaţi într-o acţiune pe care v-o doriţi, cu succes. O să fiţi nevoiţi să vă forţaţi să daţi maximum de randament şi astfel veţi învinge.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *