Oracol Feng Shui – Cele 9 stele Ki îţi dezvăluie destinul

Acest oracol se bazează pe o formă orientală de numerologie ce datează de mai bine de 1000 de ani. În cadrul acestei ramuri a numerologiei, cuvântul „Energie” este reprezentat de simbolul „Ki”, iar stelele Ki iau forma celor 9 numere principale din numerologia Feng Shui. Detaliile le afli de pe radiounirea.ro.

   Stelele Ki reflectă natura fundamentală a celui născut sub semnul acelui număr, cu trăsături pozitive şi negative. În baza acestei cifre pot fi făcute previziuni menite să te ajute în luarea unor decizii sau adoptarea unor schimbări.
Află sub ce stea Ki ai venit pe lume adunând toate cifrele anului în care te-ai născut şi continuă să aduni până obţii un număr format dintr-o singură cifră. Ulterior, scade rezultatul din numărul 11 pentru a-ţi afla steaua Ki.
Pentru a te asigura că ai aflat cifra corectă, poţi consulta tabelul de mai jos, identificând cifra de deasupra coloanei în care regăseşti anul naşterii tale.

După ce ai aflat cifra stelei Ki, citeşte în continuare pentru a afla cum îţi trădează personalitatea, dar şi sfatul oracolului pentru a-ţi împlini destinul.
Steaua Ki 1
Profil energetic: Steaua Ki 1 este guvernată de semnul Apei. Apa poate fi găsită în natură sub mai multe forme aşa că şi tu eşti imprevizibilă, dar ai şi abilitatea de a te adapta în orice situaţie.
Nu există ceva ce nu poţi face şi te descurci întodeauna cu ceea ce ai. Eşti sensibilă şi emotivă aşa că ai nevoie de disciplină pentru a reuşi să îţi canalizezi energia şi emoţiile aşa cum trebuie. Deciziile importante le iei cu mare dificultate şi eşti nesigură.
Sfatul Oracolului: E momentul să îţi iei inima în dinţi şi să îţi îndeplineşti un vis pe care îl ai de ceva timp. Nu mai aştepta confirmarea celor din jur şi ai încredere în propria persoană. Cel mai important este să ai răbdare, întrucât rezultatele muncii tale nu se vor vedea peste noapte şi nu trebuie să te descurajezi.
Steaua Ki 2
Profil energetic: Eşti născută pentru a deveni mamă. Spiritul matern te determină să ai grijă de toţi cei din jur şi adesea îţi laşi propriile nevoi pe locul al doilea.
Te simţi pierdută dacă nu ai o preocupare permanentă. Simţi nevoia să te simţi utilă. Dacă nu îţi faci timp şi pentru tine s-ar putea să te lupţi cu epuizarea.
Sfatul Oracolului: Nu te lăsa copleşită de evenimentele prin care trec apropiaţii tăi. Susţine-i şi ajută-i însă nu le acorda 100% din timpul tău întrucât sănătatea ta poate avea de suferit. Trebuie să înţelegi, pentru binele tău, că nu poţi rezolva problemele tuturor. Fă-ţi o listă de priorităţi şi nu uita să menţionezi şi nevoie tale pe lista cu pricina!
Steaua Ki 3
Profil energetic: În termeni de Feng Shui, tu ai o puternică energie yang, care este concentrată pe tot ce înseamnă devenire, explorare şi dezvoltare. Cu alte cuvinte, ai o energie axată pe acţiune.
Aceste calităţi descriu foarte bine natura persoanei care are energia dată de Steaua Ki 3. Eşti plină de optimism, vitalitate şi forţe proaspete şi eşti capabilă să îi conduci pe alţii la acţiuni şi activităţi puternice.
Tu eşti un lider înnăscut, îţi place prin natura ta să conduci şi eşti un explorator care nu încetează niciodată să se dezvolte şi să îşi testeze limitele, să vadă ceea ce îi stă în putinţă să facă.
Sfatul Oracolului: În această perioadă, ia o pauză. Încetează să mai fii atât de vizibilă în ochii altora. Trebuie să te gândeşti la viitor şi să dezvolţi un plan, să vezi unele lucruri din interior în ceea ce priveşte obiectivele tale pe termen lung. Ai mare grijă la ceea ce cheltui.
Steaua Ki 4
Profil energetic: În termeni Feng Shui, tu ai o energie yang puternică, matură, care îşi atrage puterea sau se bazează foarte mult pe energia yin, mai blândă. Tu ai tendinţa de a fi foarte practică, iar oamenii se pot baza pe tine. Eşti foarte grijulie şi se spune despre tine că ai un excelent bun simţ.
Tu vei fi atrasă, fiind influenţată de Steaua Ki 4, de variate expresii ale fluidelor, de o energie sensibilă precum poezia, muzica, pictura sau alte forme de artă. Eşti o persoană foarte sensibilă, emoţională.
Eşti considerată chiar cea mai sensibilă dintre toate cele 9 Stele Ki, deoarece îţi schimbi dispoziţia în orice clipă. Într-o secundă eşti cea mai bucuroasă şi blândă persoană, iar în secunda următoare devii cu adevărat furioasă, mânioasă şi încăpăţânată. Însă eşti considerată o persoană de încredere.
Sfatul Oracolului:
În această perioadă tu vei atrage respectul celorlalţi prin eforturile tale susţinute şi prin rezultatele bune pe care le ai. Dar aminteşte-ţi că dacă eşti modestă cu privire la planurile tale, acest lucru va spune mai multe despre tine decât faptul că îţi declari pe faţă misiunea şi obiectivele. Aşa că treci la treabă şi fă-ţi ordine printre lucruri.
Steaua Ki 5
Profil energetic: Steaua Ki 5 se află sub semnul focului, unul din elementele feng shui care creează echilibrul vieţii. Eşti o persoană de încredere, puternică, căreia nu i se pare deloc greu să îi sprijine pe cei din jur, motiv pentru care ai parte de foarte mult noroc.
Voit sau nevoit, de multe ori te afli în mijlocul celor mai importante evenimente şi ai întotdeauna o contribuţie la ceea ce urmează să se întâmple.
Sfatul Oracolului: Fă curat în viaţa ta înainte să nu fie prea târziu. Atunci când simţi că eşti copleşită de ceea ce se întâmplă în jurul tău, este recomandat să iei o pauză şi să meditezi. De cele mai multe ori s-ar putea să nu ştii exact ceea ce este bine să faci, aşa că nu ar fi o idee rea dacă ai petrece din când în când timp singură.
Steaua Ki 6
Profil energetic: Steaua Ki 6 se află sub influenţa metalului, un alt element feng shui care asigură echilibrul. Eşti o persoană directă, care ştie exact ce vrea de la viaţă. De asemenea, eşti o fire sigură pe forţele proprii şi reuşeşti să te concentrezi cu uşurinţă, indiferent de mediul în care te afli.
Faptul că eşti o fire autoritară ar putea fi un factor negativ, dar dacă ocupi o funcţie de lider, acest element te ajută foarte mult. Nimeni nu îţi poate sta în cale atunci când îţi propui ceva, iar de cele mai multe ori acţionezi fără să anunţi.
Sfatul Oracolului: Este bine să nu exagerezi cu autoritatea. Oamenii pot înţelege ce au de făcut şi cu vorbă bună, aşa că nu ar fi o idee rea dacă te-ai apropia de ei în acest fel.
Steaua Ki 7
Profil energetic: Steaua Ki 7 stă sub semnul Metalului, element Feng Shui care îi oferă claritate, precizie, determinare şi o atenţie deosebită.
Eşti o fire blândă, iubitoare de distracţie şi te dezvolţi pe o fundaţie solidă de încredere în sine. Ai darul de a-i calma pe cei din jur şi de a-i convinge că micile bucurii ale vieţii sunt cele care contează. Ai capacitatea de a te conecta la frumuseţea din jur, indiferent de forma pe care aceasta o ia, motiv pentru care eşti un artist talentat.
Graţie carismei, unui simţ al umorului ieşit din comun şi abilităţilor excelente de comunicare, eşti ca un magnet pentru cei din jur, însă tinzi să fugi de angajamentele de orice fel.
Sfatul Oracolului: Încerci mereu să te sustragi atunci când vine vorba de angajamente şi este o greşeală pe care o faci de când te ştii. Încearcă să evaluezi situaţia şi să îţi dai seama cum ai ajuns acolo. Negând problema şi ascunzând totul sub preş nu faci decât să te condamni la a repeta aceleaşi greşeli la infinit.
Steaua Ki 8
Profil energetic: Această stea Ki îşi ia energia din elementul Feng Shui al Pământului, cei născuţi sub semnul ei fiind grijulii până peste poate – un adevărat stâlp de rezistenţă pentru cei din jur.
Te caracterizează tăria interioară şi detaşarea emiţională, iar dintre cele 9 stele Ki, tu ai cea mai multă răbdare, atenţie şi perseverenţă, ceea ce se traduce prin capacitatea de a lua cele mai bune decizii pe plan financiar.
Nu eşti uşor de citit sau de abordat, dar cei care te cunosc cu adevărat îţi apreciază devotamentul şi setea pentru justiţie.
Sfatul Oracolului: Ţi-ar prinde bine să îi judeci mai puţin pe cei din jur. Văzând comportamentul celorlalţi numai în alb şi negru nu vei face decât să îi îndepărtezi. Iar atunci când vei avea nevoie de un umăr pe care să plângi, vei da din colţ în colţ! Mai bine îţi controlezi temerile decât să încerci să îi dirijezi pe cei din jur.
Steaua Ki 9
Profil energetic: Esenţa energiei personale a celor născuţi sub semnul stelei Ki 9 este cea a Focului, element care trădează o persoană creativă, pasionată, unică, plină de inspiraţie.
Simt totul cu o claritate uimitoare şi se simt confortabil exprimându-şi sentimentele, emoţiile. Deşi par strălucitori şi încrezători, se îndoiesc adesea de forţele proprii şi sunt prea aspri cu ei înşişi. Aşa cum focul are nevoie de aer pentru a arde, aşa au nevoie cei născuţi sub această stea de aprobarea şi sprijinul celor din jur.
Aceşti oameni nu sunt foarte practici, şi în ciuda faptului că sunt sensibili, nu poartă pică. Deşi sunt sociabili, sunt foarte pretenţioşi când îşi aleg prietenii. Pretenţiile se aplică şi când vine vorba de alte aspecte ale vieţii.
Sfatul Oracolului: E timpul să conştientizezi că vremurile în care presiunile nu te lăsau să dormi au trecut, iar nostalgia ta nu este justificată. Te poţi baza pe experienţa acumulată pentru a gestiona absolut orice problemă apărută în prezent. Atenţie la latura practică a existenţei!
Sursa:feminis.ro

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *