Om Gam Ganapataye Namaha- mantra

(Om Gam Ganapatae Namaa)

Mantra se repetă de obicei de 108 ori sau în multipli de nouă și poate fi scandată. Este utilă pentru a îndepărtarea obstacolele,  negativitatea și frica, ajută în perioade de noi începuturi, calmează temerile asociate cu o situație necunoscută, garantează succesul.

Mantra Om Gam Ganapataye Namaha, care se regăsește în această formă în Ganapati Upanishad, este considerată mantra care îndepărtează obstacolele și care ar trebui să fie recitată la începutul orcărui nou proiect, mai ales dacă este unul de natură spirituală, a unei noi afaceri, a semnării de contracte, astfel încât Ganapati să aducă bogăție, succes, prosperitate, noroc și armonie celor întreprinzători.

Dacă suntem pe punctul de a începe un nou loc de muncă sau să semnăm un contract comercial important, Om gam ganapataye namaha este o mantră utilă deoarece binecuvântează noi începuturi și calmează temerile asociate cu o situație necunoscută.

 Repetând mantra, facem loc pentru ca următoarele beneficii să apară.

Când avem gânduri care ne macină putem folosi această mantră pentru a ne curăța mentalul.

Mantra fiind adresată Lordului Ganesha deschide chakra rădăcină și ajută să fim fără teamă pe calea vieții și ne împământează.

Chakra rădăcină este centrul stabilității, este asociată cu elementul pământ și baza corpului. Indică nevoile de bază: adăpost, siguranță, hrană și apă. Emoțional implică abilitatea de a ne elibera și de a ne simți în siguranță, curajoși. La nivel mental și emoțional, un blocaj în chakra rădăcinii poate duce la frică, anxietate și coșmaruri.

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Om Gam Ganapataye Namaha- mantra

  1. I was very happy to search out this web-site.I wished to thanks to your time for this wonderful learn!! I positively having fun with every little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you blog post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *