O tehnică puternică de „vindecareˮ a spaţiilor

Se poate folosi energia Reiki pentru a aduce vindecare, curățare, forţă / protecție în casele noastre, spaţiile noastre de lucru și chiar în cartierele noastre.

Tehnica următoare se poate folosi în timpul şi după o boală a cuiva din casă, după o ceartă sau o stare proastă, înainte și după sosirea musafirilor. Ori de câte ori în casă începe să se simtă energii grele și dense sau simțiţi tensiune și supărare este un moment bun pentru a folosi această tehnică sau ceva similar pentru a șterge energia în spațiul dumneavoastră.

De asemenea, poate fi utilă atunci când știţi că o furtună mare se apropie.

TEHNICA

Staţi confortabil, respirați adânc, profund, liniştiţi-vă mintea. Conectaţi-vă cu energia Reiki, energia vindecătoare a universului pentru a vă ajuta în aducerea puterii, curățăţării și vindecării în casa dvs și tuturor ființelor care trăiesc acolo. Intenționaţi ca tot ceea ce nu face parte din energia benefică să fie îndepărtat. Invocaţi puterea din direcțiile: Nord, Sud, Est și Vest, de sus, de jos. Invocaţi elementele care stau la baza tuturor formelor de viață pentru a vă sprijini: Pământ, aer, apă, foc, eter. Invocaţi ghizii, Arhangheli, etc…

Apoi, imaginați-vă simbolul de alimentare (CKR) și desenaţi-l în aer cu mâna, dacă doriți. Apoi începeţi să faceţi o minge chi în faţa dvs, cam de mărimea unei mingi de fotbal. Rotiţi mingea de energie între palme și în acest timp (cât construiţi mingea de energie) vă imaginaţi simbolul puterii (CKR), simbolul Mental / Emoţional (SHK) și simbolul de distanţă (HSZSN), infuzaţi mingea chi cu energiile lor.

După ce această minge chi se simte complet, aruncaţi bucăţi din ea spre nord lovind peretele din casa dvs cu intenția de a infuza energiile de compensare și de vindecare în el. Repetați acest pas cu peretele din Sud, Est, Vest și apoi faceţi același lucru cu podeaua și plafonul. (Energia de compensare este energia care restabileste echilibrul, redresează energiile vitale.)

După ce ați infuzat toate direcțiile, podeaua şi tavanul cu bile de vindecare chi, formaţi o altă minge în același mod. Acestă nouă minge o direcționaţi în mod specific în dvs pentru a amplifica propria dvs. vindecare, consolidare și curățare, purificare. După ce s-a format mingea chi, împingeți-o în centrul inimii dvs şi imaginaţi-vă cum radiază de acolo spre exterior, umpleţi-o cu toate simbolurile. Imaginați-vă CKR, în special, cum umple fiecare celulă, fiecare moleculă până când radiază o lumină strălucitoare şi sunt sănătoase. Imaginați-vă că tot ceea ce trebuie să fie curățat și eliberat iese uşor din fiecare celulă, fiecare moleculă și toate intră în echilibru.

Puteți vedea durerea de eliberare, sau auzi pocnituri ca de armă, energia în sine se eliberează.

Permiteți-vă un timp de odihnă, aşezaţi-vă, simţiţi senzația de cald pentru cât timp doriți.

 Exercițiu Bonus:

Dacă alegeți să continuaţi, puteți continua cu energia de compensare în toată casa, curte și chiar în cartierul dvs în același mod. Pur și simplu imaginaţi-vă CKR şi permiteţi-i să radieze spre exterior din centrul inimii dvs, se infuzează în celule şi molecule. Vă puteți imagina și intenționa vindecarea cu energia CKR care infuzează moleculele din structura clădirii dumneavoastră, copacilor de pe proprietatea dvs, fiecare fir de iarbă, casa vecinului, a solului, maşinii dvs, chiar şi moleculele din aer. Posibilitățile sunt nelimitate! Lăsați energia și creativitatea să vă ghideze.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „O tehnică puternică de „vindecareˮ a spaţiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *