O METODĂ DE CURĂŢARE PENTRU EMPATICI

În dex: EMPATÍE s. f. 1. (Fil.) Formă de intuire a realității prin identificare afectivă. 2. Tendință a receptorului de a trăi afectiv, prin transpunere simpatetică, viața eroilor din opere literare, filme etc. – Din fr. empathie, engl. empathy.

    Empatici pot prelua sau simţi în propriul corp durerile sau stările emoţionale ale celor din jur. Ei au clarsimțire (însemnând sentiment clar). Acest lucru poate fi util pentru un terapeut, dar trebuie „stăpânită empatia”, în sensul că terapeutul nu trebuie să se lase dominat de stările celorlalţi. Unii numesc această stare empatie medicală.

Multe persoane nu conştientizează că sunt empatice şi merg la medic. Testele de sânge, controlul medical nu indică vreo problemă de sănătate dar există toate simptomele unei boli fără nici o explicație logică.

Lucrul cu clienţii, cel puţin la începutul practicii poate aduce anumite lucruri nedorite. Clienții dumneavoastră pot elibera diverse forme de energie negativă.

 Fiecare poate testa mai multe metode de protecţie alegând în final una pe care o consideră favorabilă.

Unii terapeuţi folosesc o „armură energetică” înainte de a lucra cu clienţii. Alţii purifică cabinetul înainte iar la sfarşitul terapiei îşi fac propria curăţare energetică. Sau se foloseşte purificarea cu salvie pentru protecție energetică. Puteţi spune cu voce tare: „aceasta nu este durerea/starea mea.”

Azi vă prezint o metodă simplă.  Iată cum face:

Imaginaţi-vă toată lungimea corpului ca pe o țeavă.
Apoi, daţi intenţia ca tot ce nu e propria dvs. energie, toată negativitatea preluată să curgă prin ţeavă, până în lumina albă cerească unde să fie transmutată.
Rugaţi-L pe Dumnezeu și pe Îngerii care vă asistă să elimine orice energii care nu sunt ale dvs..

Orice credeţi că preluaţi (exeme, durere de cap, sentimente de tristeţe, stimă de sine scăzută, etc.) trimiteţi în lumină albă.

 

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *