O metodă de a tăia legătura cu vampirii energetici

Vampirii energetici sunt adesea oameni care se hrănesc cu energia altor oameni, deoarece nu sunt capabili să acumuleze şi să economisească energia. De fapt, spiritual, este o persoană, care este deconectată de la Sursă. Pe măsură ce creștem în lumea spirituală, suntem mult mai capabili să transformăm mai repede energia direct din Univers.

Vampirii de energie nu sunt capabili să facă acest lucru atât de repede și cel mai simplu mod pentru ei să obțină energie este de a „suge” de la cele mai apropiate persoane, deoarece energia cosmică este deja transformată și este mai ușor pentru ei să o consume.

Vampirismul de energie poate fi cu sau fără premeditare.

Sunt vampiri energetici care „sug energie” în mod intenționat şi alţii care nu sunt conştienţi de acest lucru.

Vampirii de energie, care nu sunt în mod intenționat „sugători din energia altora”, sunt de multe ori oameni care se plâng, care vorbesc mult, care atrag și necesită atenție tot timpul, care sunt certăreţi, te agresează verbal,… etc.

Există o mulțime de vampiri energetici sau vampiri psihici în viața noastră.

Ați experimentat o stare de slăbiciune după ce aţi vorbit cu cineva? Ați întâlnit pe cineva care se uita în mod deliberat la dvs și după aceea v-aţi simțit epuizaţi? V-aţi confruntat cu o stare de nervozitate şi oboseală după un timp în care aţi avut contact emoțional cu cineva?

Dacă răspunsul este da, atunci posibil să fi fost victima unor vampiri energetici.

   Vampirismul de energie cu premeditare

 Vampirii de energie, care se hrănesc în mod intenționat cu energia altor oameni sunt cei care sunt cu adevărat periculoşi și cu siguranță cei ale căror păcate sunt mai mari decât păcatele unui vampir care nu este conștient, pentru că ei știu ce fac și cum să facă acest lucru și, prin urmare, sunt mult mai responsabili pentru acțiunile lor …

Cum neutralizanți vampirii energetici?

Cea mai importantă parte a eliberării de un vampir de energie este de a reduce canalul de energie deschis între dvs. și el. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să ne imaginăm un cuțit de argint (simţiţi-vă liberi să vă imaginaţi orice armă cu care vă simţi confortabil) și tăiaţi legătura imaginară între dvs și el. Apoi imaginaţi-vă o lumină aurie care vindecă și acoperă cu dragoste divină locul unde vampirul a supt.

Acest lucru este important, deoarece nu trebuie doar să tăiem legătura cu el, dar şi să intenționăm să se vindece gaura de energie din aura noastră, astfel încât să se prevină atacurile viitoare sau a altor probleme de sănătate din cauza unui câmp energetic mai vulnerabil.

Cu toate acestea, dacă un vampir este mai puternic și aţi avut de a face cu el un timp mult mai lung, atunci s-ar putea să fie nevoie de „o rețetă mai puternică”: curăţări, eliberări, coaseri, echilibrări, etc.

 Și amintiți-vă, nu magia, ci numai iubirea adevărată și necondiţionată poate vindeca de orice vrajă sau întuneric ce au fost puse pe dvs și vă oferă un plus de energie pozitivă!

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *