O Meditaţie pe simboluri Reiki

 

 Aceasta este o meditaţie foarte puternică şi eficientă, care oferă relaxare, calm mental, claritate, creşterea abilităţii de a vizualiza, clarviziune, creşterea puterii de vindecare şi o conştiinţă mai largă. Acestă meditaţie poate fi, de asemenea, folosită pentru a rezolva probleme, pentru a ne atinge obiectivele şi pentru a ne înconjoara cu energia de vindecare Reiki.
Iată cum se face:

1. Staţi confortabil, fie pe o pernă, cu picioarele încrucişate sau pe un scaun, spatele drept. Păstraţi coloana vertebrală dreaptă (fără a forţa). Dacă sunteţi aşezaţi pe un scaun, nu vă lăsaţi pe spate. Frecaţi-vă palmele şi puneţi-le pe coapse, în poală.
2. Relaxaţi-vă şi respiraţia încet, gândiţi-vă la Reiki.
3. Desenaţi simbolul de putere în faţa dumneavoastră cu mâna. Vizualizaţi modul în care o lumină albă sau violet iese prin degete când trasaşi simbolul în aer în faţa dvs.
4. Vizualizaţi simbolul în chakra celui de al treilea ochi, spunându-i (CKR) numele lui de trei ori. Păstraţi simbolul constant în al treilea ochi.
5. Când simţiţi că aţi meditat suficient pe acest simbol, lăsaţi-l să plutească în sus într-un câmp de lumină deasupra capului. Întoarceţi-vă cu conştiinţa la chakra celui de al treilea ochi.
6. Repetaţi paşii de la 3 la 5 cu simbolul mental / emoţional şi simbolul de distanţă.
7. Când aţi terminat meditaţia pe cele trei simboluri, veţi fi concentrat şi plin de energie Reiki de vindecare. Puteţi continua, în partea finală a meditaţiei, să trimiteţi Reiki la proiectele dumneavoastră, situaţii sau vindecare la distanţă altor persoane.
8. Trimiteţi o cerere Reiki prin vizualizarea sau descrierea obiectului, situaţiei sau persoanei. Puteţi utiliza orice metodă învăţată sau cea pe care o simţiţi cea mai potrivită pentru dvs.
9. Când aţi terminat, relaxaţi-vă încet şi alungaţi  toate gândurile. Staţi liniştiţi pentru câteva minute şi bucuraţi-vă de pace.
10. Frecaţi-vă palmele una de alta şi „spălaţi-vă” faţa cu ele. Deschide-ţi ochii, mergeţi câţiva paşi şi simţi că sunteţi odihniţi.

Câteva sfaturi:
Asiguraţi-vă că aveţi un loc liniştit şi netulburat. Voi sublinia din nou că trebuie să păstraţi spatele drept pentru a primi cele mai multe beneficii de la orice meditaţie. La pasul 2 puteţi cere ajutor de la ghizii voştri Reiki şi să le mulţumiţi atunci când aţi terminat. Obişnuiţi-vă să vedeţi simbolurile ori de câte ori utilizaţi Reiki.

 

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *