Nivelul 1 Reiki – Sfaturi pentru a vă păstra încrederea 

 

Multe persoane, după terminarea cursurilor, au aşteptări mari de la sine şi pot fii dezamăgite ulterior considerând că nu se pot conecta la energia Reiki.

Pentru început ar trebui să vă consolidaţi puterea prin practică şi  meditaţie.

Spunând mereu: „Sunt ocupat azi, nu am timp de practicăˮ, capacitatea dumneavoastră de Reiki, scade.  Aţi putea fi ocupat, este posibil să nu doriţi întotdeauna să practicaţi, dar este esenţial. Faceţi un „angajamentˮ cu dvs., de a face Reiki în fiecare zi timp de 21 de zile şi veţi obţine rezultate, de asemenea, capacitatea dumneavoastră de Reiki va fi îmbunătăţită.

Două lucruri de reţinut:

1. Un pic de practică în fiecare zi a săptămânii este mult mai bine decât o mulţime de practică în doar o zi a săptămânii. Consistenţa este cheia pentru rezultate bune. Un pic de practică în fiecare zi şi vei fi surprinşi de ceea ce veţi atinge.
2. Nu va fi nevoie pentru totdeauna să practicaţi în fiecare zi. După ce aţi consolidat Reiki, chiar dacă pierdeţi o zi sau două de practică puteţi avea aceleaşi rezultate bune. (Notă: Este important să ne amintim că nu se poate pierde capacitatea de a face Reiki după ce aţi fost acordaţi – chiar dacă nu mai practicaţi, doar că sensibilitatea şi capacitatea de a lărgi canalul Reiki scad – dar totul este reversibil cu practica.)

Aveţi credinţă – Reiki funcţionează întotdeauna!

O problemă pentru începători este de multe ori că abilitatea lor de Reiki nu pare a fi consecventă. Pot fii fluctuaţiile de energie din mai multe motive. De exemplu:

1. Corpul dvs a ajuns la un punct de saturaţie şi nu mai are nevoie de energie în prezent.
2. Energia dvs. emoţională este scazută, mai degrabă decât la nivel fizic.
3. Nu puteţi simţi mai multă energie cum curge din mâinile dvs., deoarece canalele de energie din ele s-au extins şi vi se pare că este mai puţin voluminos fluxul, deoarece presiunea nu este atât de mare.
Notaţi-vă starea emoţională şi de sănătate pe o perioadă de timp (adică cel puţin o săptămână). În cazul în care se îmbunătăţeşte, atunci lucrurile vor merge bine – chiar dacă nu puteţi simţi întotdeauna Reiki.
În cele din urmă, amintiţi-vă că Reiki lucrează întotdeauna – chiar dacă nu puteţi vedea cum. Lucru de reţinut este faptul că pur şi simplu nu sunt întotdeauna evidente rezultate pe termen scurt. Cu timpul, cu toate acestea, veţi vedea beneficiile.

Practica pe prieteni şi familie

O modalitate foarte bună de a creşte în încredere este practicarea asupra altor persoane. Aceasta este o modalitate foarte bună de a spori încrederea dumneavoastră şi a obţine feedback valoros.
Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a depăşi tendinţa naturală de a explica toate senzaţiile Reiki ca pură imaginaţie. La urma urmei, dacă cineva vă spune că simte pulsaţi energetice sau de căldură, e greu să nu credeţi.

Vorbiţi cu profesorul dvs.
Apelaţi la profesorul dumneavoastră dacă aveţi o întrebare.

Concluzie
Rezultatele vor varia. Prin urmare, este important să nu devenim prea ataşaţi de rezultate pe termen scurt.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *