Mintea şi câmpurile noastre energetice sunt influenţate şi de experienţele avute în vieţile trecute.

„Mintea şi câmpurile noastre energetice sunt influenţate şi de experienţele avute în vieţile trecute. Această influenţă, numită karma, este adusă în viaţa prezentă, în aură, la naştere, când sufletul intră prima dată în corpul fizic. Pe parcursul vieţii, karma atrage experienţe către noi, care sporesc încărcătura karmică din aură, apoi poate trece în chakre şi, în final, în trupul fizic. Pe măsură ce karma îşi face drum mai adânc în sistemul energetic, efectele ei devin mai pronunţate şi ne poate influenţa în diferite feluri, atrăgând noroc, dacă este pozitivă, sau ghinion, în caz contrar, având o gamă similară de influenţe şi asupra sănătăţii. Aceasta este baza unei sănătăţi şubrede şi a bolii.
Gândurile negative provenite din mintea proprie, din vieţile trecute sau primite de la alţii atrag sau chiar generează Ki negativ şi influenţează câmpul energetic prin stânjenirea Ki-ului sănătos şi tulburarea funcţionării organelor.

Vindecătorii generează Ki pozitiv şi îl trimit înspre aură, chakre şi trup, unde este acumulat Ki-ul negativ, cu scopul de a-l transforma pe acesta în Ki pozitiv sau de a-l elimina şi împrăştia. Astfel, permit curgerea naturală a Ki-ului pozitiv. Indiferent de metoda aplicată, toate procesele de vindecare sau de dezvoltare personală şi spirituală implică eliminarea din câmpul energetic al persoanei a Ki-ului negativ dirijat, împreună cu gândurile şi sentimentele negative care l-au creat. Acesta este procesul de bază folosit de toţi şamanii şi vindecătorii din toată lumea. Ei aplică o gamă largă de tehnici pentru a face aşa ceva, dar scopul este acelaşi.”

Din Spiritul Reiki

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *