METODE DE TRATAMENT LA DISTANŢĂ

Simbolul de Vindecare la Distanţă

Simbolul Reiki al Vindecării la Distanţă se numeşte Hon Sha Ze Sho Nen. Acest simbol ne dă posibilitatea să trimitem energii de vindecare la orice distanţă. Poate fi folosit când poziţiile de vindecare sunt nepotrivite (cu un pacient ars sau cineva cu probleme de abuz sexual). În aceste cazuri, Reiki poate fi trimis la distanţă în cealaltă parte a camerei. Acest mod de folosire a simbolului distal se numeşte “Beaming”. Acest simbol este, de asemenea, un simbol al eliberării karmice. Ne permite să trimitem Reiki afară în timp şi spaţiu. Energia transmisă prin HEN-SHA-ZE-SHO-NEN este transmisă acolo unde este cea mai mare nevoie de ea.

„Fără trecut, fără prezent, fără viitorˮ. ACUM!

Atunci când trimitem spre “trecut” şi “viitor”, ne trimitem în Acum, vindecând ce ducem cu noi. Ţinându-ne de trecut sau viitor, nu numai că nu vindecăm, dar perpetuam suferinţa în prezent. Când citim HSZSN ca “Un om drept poate corecta toate gândurile”, se poate vedea că este vorba despre a ne vindeca, de a nu ne mânia, a nu ne îngrijora şi acestea cu adevărat vindecă.

 

Tratamente la Distanţă

1.Metoda Fotografiei

Cea mai simplă tehnică de a trimite Reiki cuiva la distanţă este folosirea unei fotografii ale persoanei de tratat. Desenaţi cele trei simboluri pe poză şi/sau spuneţi numele fiecărui simbol de trei ori când le desenezi. Intenţionaţi ca persoana să fie plină de Reiki. Apoi puneţi poza între palmele dvs şi trimiteţi Reiki. Puteţi să faceţi şi un auto-tratament punând poza sub palmele dvs, intenţionând ca acea persoană să primească tratament odată cu dvs.

2. Metode cu Înlocuitor

Orice lucru poate fi folosit ca înlocuitor pentru a ajuta la stabilirea unui raport energetic cu persoana de tratat. Baza acestor metode este intenţia ca acest obiect să reprezinte persoana pacient.

Dacă folosiţi o pernă, veţi intenţiona ca partea de sus să reprezinte capul, cea de mijloc să fie mijlocul şi partea de jos să fie picioarele.

În acelaşi mod se poate folosi un ursuleţ de pluş unde, bineînţeles, capul reprezintă capul, etc.

În metoda genunchiului, se foloseşte genunchiul drept şi coapsa ca să reprezinte spatele, genunchiul stâng şi coapsa ca reprezentare a părţii din faţă a persoanei. Genunchiul corespunde capului, baza coapsei ar fi picioarele.

Orice metodă se va folosi, se începe prin a desena cele trei simboluri, CKR, SHK, HSZSN, pe obiectul folosit ca reprezentare a persoanei. Apoi se tratează înlocuitorul, intenţionând să trataţi persoana.

3. Metoda Degetului

Metoda Degetului este o altă metodă de reprezentare a persoanei pentru a trimite Reiki la distanţă. Este util dacă aveţi o singură mână liberă sau sunteţi într-un loc în care nu vreţi să atrageţi atenţia. Practic, această metodă foloseşte un singur deget de la o mână care să reprezinte persoana sau situaţia la care vreţi să trimiteţi vindecare la distanţă. Învăluiţi cu celelalte degete degetul pe care îl alegeţi ca reprezentare a persoanei. Intenţionaşi să trimiteţi Reiki la distanţă persoanei sau situaţiei. Puteţi să afirmaţi acest lucru cu voce tare, dacă vreţi: „Cât timp fac Reiki pe degetul meu, fac Reiki pe persoana x.ˮ

4. Tehnica Vizualizării

O altă metodă este să vă imaginaţi că sunteţi lângă persoana care va primi vindecarea şi faceţi vindecarea ca şi cum aţi fi acolo. Trucul este să fiţi capabili să păstraţi imaginea în minte cât faceţi vindecarea. (Cereţi o abilitate puternică de vizualizare şi intenţie.)

5. Tehnica Beaming

Sunt două tehnici diferite de beaming: beaming la distanţă şi beaming către cineva de lângă dvs (puteţi vedea persoana).

Pentru beaming la distanţă, se desenează toate cele trei simboluri în aer. Spuneţi numele persoanei pe care vreţi să o vindecaţi şi orice alt detaliu de care aveţi nevoie pentru a vă conecta la persoana de tratat. Intenţionaţi ca persoana să primească Reiki când trimiteţi. Ţineţi o mână sau amândouă la nivelul pieptului cu palmele spre exterior sau aşezaţi-vă mâinile pe genunchi, cu palmele în sus. Apoi trimiteţi Reiki, simţişi cum curge energia prin mâinile dvs. Pe măsură ce trimiţi Reiki, ele vor primi vindecare Reiki.

Beaming-ul în persoană este Reiki la distanţă, dar făcut lângă persoana de tratat. Este o metodă utilă pentru persoanele care au probleme de atingere sau pentru persoane pentru care atingerea ar fi nepotrivită, fiind victime ale arsurilor sau cu boli infecţioase. Întinde-ţi palmele spre persoană şi folosiţi simbolul de distanţă. Puteţi să trimiteţi raze din corp, proiectând din fiecare celulă. Puteţi trimite raze din ochi sau din Ajna.

6. Lista de Persoane

Prin această metodă, faceţi tratament Reiki pe o întreagă listă de persoane, cu intenţia ca fiecare să primească un tratament complet Reiki. Este o tehnică utilă când aveţi mulţi oameni care vor Reiki la distanţă, dar nu aveţi timp să le faceţi fiecăruia vindecare la distanţă. În listă puteţi pune numele lor, vârsta, localizarea şi ce trebuie tratat. O dată ce aveţi lista, împuterniciţi hârtia cu intenţia să se umple cu energie Reiki fiecare persoană. Veţi trimite apoi Reiki pe listă. Pune-ţi mâinile pe hârtie şi doar trimiţi Reiki, sau vizualizaţi persoanele primind tratament. În general, e suficient să faceţi tratament la distanţă pentru 15-20 de minute sau atâta timp cât simţi, în palme, că Reiki se trimite.

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „METODE DE TRATAMENT LA DISTANŢĂ

  1. Salut, cum se pronunta corect:
    HON sau HEN
    CIO CU REI sau ŞO CU REI????
    Cum sa folosesc simbolurile ptr a-mi gasi un loc de munca?
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *