Metode de relevare a misiunii personale

Misiunea personală reprezintă numărul de fapte bune (FB) făcute până la un anumit moment din numărul de FB planificate până în acel moment.

Toate entităţile venite la întrupare au de îndeplinit un număr de FB. Cu cât este mai evoluată entitatea, număr de FB alocate acesteia este mai mare şi complexitatea FB este mai mare.

Se poate măsura:

MP viaţă (MP 2) : reprezintă cât la sută am făcut din FB planificate pentru toată viaţa,

MP momentan (MP 1): reprezintă cât la sută am facut din FB planificate până în momentul de faţă. Ideal ar fi să fie 100%. Dacă nu este 100% este de preferat a se face mai multe FB şi FB inverse păcatelor făcute până în prezent.

Se mai pot măsura misiuni personale ca cea de terapeut, profesor, etc.

Ex: „Cât la sută din MP de terapeut am făcut eu până acum”. Dacă e 100% e posibil ca misiunea de terapeut să se fi terminat, dar există şi varianta în care de Sus ţi se mai dă o misiune tot de terapeut.
Neîndeplinirea MP încetineşte viteza de evoluţie spirituală a oamenilor, variabilitatea îndeplinirii MP a unui sistem viu este determinată de manifestarea LA a acestuia.

Neîndeplinirea MP de către o entitate poate avea cauze:
• Nealegerea optimă a părinţilor, condiţii sociale, naţionale, materiale, spirituale oferite de aceştia pentru îndeplinirea misiunii copilului.
• Neelevarea spirituală, comoditate spirituală în faze cu SF şi SB.
• Neascultarea SN proprii în viaţa cu trup, când fiinţa este condusă de impulsuri şi senzaţii ale SF şi raţionamente SB.
• Alegerea prematură a momentului venirii la trup (N vitează), care atrage greutăţi, obstacole, suferinţe suplimentare.
Caracteristici:
1. Se măsoară pe scala valorică unică între 0 şi + 100, numai pe total sistem viu, cu semnificaţii adaptate;
2. Valorile între 0 şi 80 % sunt nesatisfăcătoare pentru MP momentan sau MP1
3. Valorile MP1 ≤ 60 atrag îngerii păzitori ai karmei şi mari suferinţe pentru sistemul viu pe toate structurile. MP1 < 50 : persoana va avea accident (trăieşte degeaba, nu va evolua spiritual, iar viaţa ei n-are nici un rost în Legile Divine, va muri prematur cu cât MP1 este mai mic).
4. Persoanele care la moarte au MP1 = MP2 şi ambele sunt mai mici de 100, are semnificaţia neîndeplinirii MP pentru care s-au născut ;
5. Se poate întâmpla ca MP total al unei persoane să conţină câteva FB deosebit de importante. Există persoane care se nasc pentru o faptă bună (FB ) unică, deosebită şi dacă au făcut-o ei şi-au îndeplinit MP-ul viţii lor;
6. Longevitatea sistemului viu este direct proporţională cu MP1 şi invers proporţională cu MP2 constant, măsurat. MP1 < 60 persoana va deceda de moarte nenaturală, indiferent de vârstă, într-un moment foarte scurt.

REIKI:

Accesul la Lumina şi îngerii pe care îi aduce Reiki-ul pot face practicantul să conştientizeze misiunea personală pe care o are. Astfel cu ajutorul lor scade riscul de a greşi misiunea personală şi cresc şansele în a o îndeplini foarte bine.

NON-REIKI:

Astrogramele făcute de specialişti sunt un mod de a afla misiunea personală. Astfel se poate direcţiona omul, pe calea pe care El i-a stabilit-o.

Este recomandat a se consulta mai multe surse pentru a evita riscul unei greşeli; astrograme, măsurători radiestezice, clarvăzători, preoţi.

MP este corelat cu: Credinţa în Dumnezeu (CD), IO, DH.

 

Cele 15 întrebări ca să-ţi descoperi MISIUNEA TA pe acest Pământ

 1. Ce te face să zâmbeşti? (Activităţi, persoane, evenimente, hobby-uri, proiecte, etc.)

  Ce îţi plăcea cel mai mult să faci în trecut? Dar acum?

  3. Ce activităţi te fac să uiţi cum trece timpul?

  4. Ce te face să te simţi bine?

  5. Cine te inspiră cel mai mult? (Cunoscut sau necunoscut, din familie, prieteni, autori, artişti, etc.) Ce calităţi ale acestei/acestor persoane te inspiră?

  6. Ce talent nativ ai? (abilitate, dar, etc.)

  7. În ce domenii ţi se cere ajutorul de obicei?

  8. Dacă ar fi să înveţi pe cineva ceva, ce l-ai învăţa?

  9. Ce ţi-ar parea rău să NU faci/fi făcut în viaţă?

  10. Ai 90 de ani, stai într-un balansoar pe verandă; simţi mângâierea uşoară a vântului. Eşti linşitit şi fericit, eşti mulţumit de viaţa minunată cu care ai fost binecuvântat. Te gândeşti la tot ce ai obţinut şi realizat, la relatiile pe care le-ai construit; ce contează cel mai mult pentru tine? Fă o lista.

  11. Care sunt valorile tale?

  Selectează 3-6 cuvinte şi ordonează-le în funcţie de importanţa pe care o au pentru tine.

  12. Ce obstacole, provocări, dificultăţi ai depăşit sau eşti pe cale să depăşeşti? Cum ai reuşit?

  13. În ce crezi tu cu toată fiinţa ta? Care sunt cauzele care înseamnă ceva pentru tine?

  14. Dacă ai putea transmite un mesaj unui grup mare de oameni, cine ar fi aceşti oameni? Care ar fi mesajul tău pentru ei?

  15. Gândindu-te la talentele, pasiunile şi valorile tale, cum ai putea folosi aceste resurse ca să ajuţi? (oameni, alte fiinţe, cauze, organizaţii, mediul, planeta, etc.)

Alte metode de revelare a MP

 1. 1. RUGĂCIUNE pentru revelare a MP, misiunii spirituale

2  Reamintirea viselor din copilărie şi a răspunsurilor la întrebarea: „Ce vrei să te faci când o să fii mare?”

 1. Interpretarea culorilor din aură ( ex. albastru deschis – abilităţi deosebite de comunicare, verde turcoaz –menirea de a învăţa oamenii, verde strălucitor – vindecător)

 2. Realizarea şi interpretarea astrogramei karmice.

Sursa: Ovidiu Dragos Argeseanu

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *