METODE DE RECUPERARE A SPORULUI CASEI (FURAT)

Este adevărat: SPORUL CASEI POATE FI FURAT!

 Maestrul Ovidiu-Dragos Argesanu spunea: „Sincer nu am crezut că există aşa ceva până într-o seară, mai exact chiar într-o noapte de revelion, când o femeie m-a întrebat dacă am să-i schimb cincizeci de mii de lei. Binevoitor, i-am oferit şi mi-a dat în schimb tot o hârtie de cincizeci de mii! Atunci când, nedumerit, m-am întrebat ce înseamnă schimbul acela ciudat, o prietenă mi-a spus: „N-o să ai bani tot anul! A schimbat soarta ei cu a ta, în ceea ce priveşte banii!”

Eu am văzut mulți oameni care se bucură când găsesc bani pe jos, în stradă etc, spunând că au avut noroc.  Poate cineva i-a pierdut pur și simplu dar regretul lui imprimă acei bani cu energia pagubei și asta vă poate reduce sporul banilor proprii.

Uneori banii pot fi aruncați intenționat (mai ales la răscruce de drumuri sau intersecții). Cu acei bani este posibil să se fi făcut un descântec pt o anumită boală, luându-i puteți căpăta acea boală pt care s-a făcut descântecul. La fel poate s-a făcut vreo incantație de a schimba norocul banilor și veți avea probleme financiare.

 Invidia vecinului căruia i-ați împrumutat bani și care acum trebuie să vi-i returneze poate seca sporul casei.

Pot exista situații când cineva vă cere pentru o oră sau pentru câteva zile o sumă neînsemnată, ca să vă lege cu vrăji pe bani. Vi-i dă înapoi, punându-i lângă ceilalți bani ai dvs și încep pagube. Părintele Argatu spunea să curățăm cu detergent și apoi să stropim cu agiazmă banii.

Nu împrumutați nimic seara. Sunt multe vecine „binevoitoareˮ care vă cer sare împrumut seara, nu le dați, o fac intenționat pentru a vă lua sporul casei.

Nu primiți cadou un portofel gol, rugați persoana care vi-l dă să pună o bacnota în el.

Nu luați bani de la cămătari, de multe ori ei folosesc  „ajutorul” vrăjitoarelor și nu veți reuși să achitați datoria, vă puteți alege cu pagube și mai mari.

Nu mergeți la vrăjitoare pentru a vă scăpa de problemă!

Părintele Argatu spunea:

– post negru vineri până la ora 24 + rugăciuni + rugăciunea de dezlegare următoare: Dezleagă Doamne tot ce a legat x/oricine asupra banilor mei.

În Biblie, în Psalmul 127 scrie:

Dacă nu zideşte Domnul o casă, degeaba lucrează cei ce o zidesc; dacă nu păzeşte Domnul o cetate, degeaba veghează cel ce o păzeşte. Degeaba vă sculaţi de dimineaţă şi vă culcaţi târziu, ca să mâncaţi o pâine câştigată cu durere; căci preaiubiţilor Lui El le dă pâine ca în somn. (Psalmi 127:1-2)

Ca sfat multumiti-I Lui Dumnezeu pentru venituri, belsug, hrana, etc. „Cinsteşte pe Domnul cu averile tale şi cu cele dintâi roade din tot venitul tău: căci atunci grânarele îţi vor fi pline de belşug, şi teascurile tale vor geme de must. (cartea Proverbelor lui Solomon, Proverbe 3:9-10) ˮ

Prin Reiki se poate trimite Lumină zilnic îngerului sporului si cereti-I ajutor după Voia Lui Dumnezeu.

Sporul se poate dezlega prin trimiterea Luminii la distanţă: „Trimit Lumină pentru dezlegarea şi întoarcerea sporului la mine…numele dvs.” Se trimite până este dezlegat şi are Lumină suficientă.

Poate fi utilizată metoda ursuleţului, folosind CKR, SHK, HSZSN pentru deschiderea dimensiunilor către acest înger. Apoi se dă Lumină, dând intentia  de a dezleaga de legături, de a curăța, încîrca cu Lumină îngerului sporului  după Voia Lui Dumnezeu.

Apoi puteti vizualiza acest înger  folosind o foarfecă la nivel astral cu care  taie toate legăturile de pe el.

Eliminati engramele: nu am noroc la bani, ban la ban trage și paduche la paduche, etc. Păstrați gânduri pozitive față de bani.

Se pot citi:

Acatistul Maicii Domnului Mijlocitoarea-(pentru sporul casei)

Acatistul Sf. Spiridon lunea, marțea, miercurea, vinerea.

Paraclisul Maicii Domnului în fiecare seară.

Am gasit într-un ziar acest articol:

Un ritual care alungă paguba

Dacă în căminul tău toate merg prost, în tradiţia populară ortodoxă există un ritual care, în timp, a adus bucurii nesperate.

Persoana care vrea să urmeze tradiţia trebuie să postească timp de trei zile: miercuri, joi şi vineri. În acest timp, aceasta va rosti rugăciunea „Tatăl Nostru”, va alunga orice gând rău şi va medita asupra binelui care să vină în căminul său.

Vineri seara, persoana în cauză va prepara o prăjitură delicioasă. Când aceasta s-a rumenit, se aşează sub un ştergar nou, de culoare albă lângă o icoană. Sâmbătă dimineaţa, persoana se va ruga din nou: va rosti rugăciunea Crezul, apoi o rugăciune specială pentru sporul şi bucuriile care să revină în casă:

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu Cel prea Înalt,
Mă rog ţie cu smerenie către a Ta slavă şi vrere/Dă-mi Puterea de a înmulţi Pâinile şi Peştii, cum a făcut în pustietate Puterea Ta Dumnezeiască/ Când ai săturat noroadele. / Vezi-ne Iisuse Hristoase Viaţa şi nevoile / Şi asemeni păsărilor cerului/Fă-ne să dobândim, / Tot ce ne este de trebuinţă. / Nu cerem Dumnezeule averi / Nu cerem bogăţii, / Ci doar atât cât cere trupul nostru muritor, Pentru a vieţui în lumea în care ne-ai lăsat / Dumnezeule Prea Înalt. Prin puterea şi voinţa ta, din ceea ce avem / Prin mare mila Ta Să dăm cu dragoste celor care nu au /, Astfel încât să se bucure / Şi cel străin/ şi cel nevoiaş / şi cel bolnav / De la masa noastră, / de la casa noastră, / de la toate ale noastre / când nevoia bate la uşă, / Nu rămânem ferecaţi, / ci dăruim cu sufletul curat, mulţumindu-i lui Dumnezeu că avem de unde da. / Din prinosul casei noastre/celor nevoiaşi, / celor străini / Dă-ne bucuria Doamne/ că suntem în stare de a da. Amin.

Apoi se taie prăjitura şi se împarte numai oamenilor nevoiaşi, nu rudelor sau prietenilor.

Cei care urmează acest ritual, darul lor va aduce mult spor în casă.

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *