METODĂ de Vindecare cu Reiki

   Puteți începe să faceţi tratamente altor persoane chiar după ce aţi fost acordaţi la gradul Reiki 1. După acordajul Reiki gradul 2, puteți trimite Reiki oriunde, indiferent de care parte a lumii se află pacientul.

     O metodă de tratament

Când daţi Reiki cuiva, puteți fie să îi cereți să se așeze pe un scaun, sau să se întindă (este cel mai convenabil atât pentru terapeut cât şi pentru pacient; terapeutul are acces mai uşor la toate chakrele, iar pacientul se poate relaxa complet.

Cereți pacientului să poarte haine confortabile, să elimine ochelarii, ceasul, bijuteriile, centura, etc bijuterii din aur și argint pot fi purtate. Terapeutul și pacientul trebuie să bea câte un pahar de apă.

Cereți-i să se întindă confortabil pe spate și să închidă ochii. Începeţi prin a vindeca chakra coroanei, continuaţi cu vindecarea chakrelelor de pe fața corpului.

Continuaţi dând Reiki Spiralat, echilibrând energia de spirală. Ţineți mâna stângă pe umărul drept al pacientului și cu mâna dreaptă (arătătorul și degetul mijlociu extinse, degetul mare atinge inelarul şi degetul mic) trageţi spirale antiorar pornind de la umărul stâng, la vârful mâinii stângi. În continuare, trageţi spirale de la umărul stâng la piciorul stâng, apoi de la umărul drept la piciorul drept, iar apoi, de la umărul drept la vârful de mâinii dreapte.

Cereţi pacientului să se întoarcă cu faţa în jos şi continuaţi cu vindecarea  chakrelelor de pe spate.

Pasul următor este echilibrarea chakrelor. Țineți mâinile deasupra chakra din spatele frunţii și coccis, aproximativ la 10-12 cm. deasupra corpului. Încercați să simțiți dezechilibrul energiilor, și să daţi Reiki până ce nivelurile de energie se simt la fel. Apoi mișcați mâinile încet spre spatele gâtului și spatele Hara, chakra 2. Când aceste chakrele sunt echilibrate, se mișcă încet mâinile la „inima din spate” și chakra solară spate. Atunci când aceste două chakre sunt echilibrate, se aduc ambele mâini peste chakra inimii din spate și se odihnesc pe corp aici.

Țineți mâna stânga pe umărul stâng al pacientului. Cu arătătorul și degetul mijlociu de la mâna dreaptă, formând o formă de V și trageţi o linie de la gât la chakra rădăcină. (În cazul în care pacientul este diabetic, trageţi apoi o linie de la rădăcină spre chakra gâtului.) Faceţi acest lucru de cel puţin trei ori. Odihniţi-vă mâinile pe chakra spate Hara a pacientului. Puteţi trezi cu blândețe pacientul.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *