MEDITAŢIE/RUGĂCIUNE PENTRU COMUNIUNEA CU CREATORUL NOSTRU

Prin această meditaţie-rugăciune se poate experimenta comuniunea cu Creatorul nostru.

Închideţi ochii, deschideţi-vă inima şi simţiţi toată iubirea care emană din ea.

Focalizaţi-vă atenţia asupra plămânilor, ca şi cum nu ar mai exista altceva decât aceştia. Simţiţi plăcerea pe care o simte corpul când aceştia se dilată pentru a împlini cea mai mare dintre nevoile umane, inspiraţia.

Inspiraţi profund şi conştientizaţi cum aerul vă umple plămânii. Imaginaţi-vă că inspiraţi iubire.

Remarcaţi legătura care există între aer şi plămâni, care este o legătură de iubire.

Umpleţi-vă plămânii cu aer până când corpul simte nevoia să elimine aerul.

Apoi expiraţi şi simţiţi aceeaşi placere. Ori de câte ori împlinim o nevoie a organismului nostru, acesta ne oferă placere. Dacă o conştientizăm, respiraţia ne oferă plăcere.

Simpla respiraţie este suficientă pentru a ne face fericiţi, pentru a ne bucura de viată. Simplul fapt că suntem în viaţă este de ajuns. Simţiţi placerea de a fi vii, plăcerea pe care o oferă sentimental iubirii.

Astăzi, Părinte al Universului, Te rugăm să ne deschizi inimile şi ochii pentru a ne putea bucura de întreaga Ta creaţie şi pentru a trăi într-o comuniune eternă de iubire cu tine.

Ajută-ne să Te vedem pe Tine în tot ceea ce percepem cu ochii, cu urechile, cu inima, cu toate simţurile noastre.

Ajută-ne să percepem prin ochii iubirii, astfel încât să Te descoperim oriunde ne-am duce, să Te vedem pe Tine în întreaga Ta creaţie.

Ajută-ne să să Te vedem pe Tine în fiecare celulă a corpului nostru, în fiecare emoţie a minţii noastre, în fiecare vis, în fiecare floare, în fiecare persoană care ne iese în cale.

Tu nu te poţi ascunde de noi, căci Tu Te afli pretutindeni, iar noi suntem una cu Tine.

Ajută-ne să devenim conştienţi de acest adevăr.

Ajută-ne să devenim conştienţi de puterea noastră de a crea un vis al raiului în care totul să devină posibil,

Ajută-ne să ne folosim de imaginaţia noastră pentru a ne controla visul vieţii, propria noastră creaţie, astfel încât să trăim fără teamă, fără mânie, fără gelozie, fără invidie.

Dăruieşte-ne o lumină călăuzitoare şi îngăduie ca ziua de astăzi să fie ziua în care căutarea noastră să ia sfârşit, în care să descoperim pentru totdeauna Iubirea şi Fericirea.

Îngăduie ca astăzi să se petreacă ceva extraordinar care să ne schimbe pentru totdeauna viaţa.

Îngăduie ca tot ceea ce facem şi tot ceea ce spunem să fie expresia frumuseţii din inima noastră, să izvorască numai din iubire.

Ajută-ne să fim la fel ca Tine, să iubim la fel cum iubeşti Tu necondiţionat şi fără aşteptări, fără obligaţii, fără judecăţi. Ajută-ne să ne iubim şi să ne acceptăm pe noi înşine fără a ne judeca. Ajută-ne să împărtăşim la fel cum o faci Tu.

 Curăţă-ne inimile de orice emoţie negativă pe care o mai avem, eliberează-ne mintea de orice prejudecată, astfel încât să putem trăi în pace şi iubire.

Ajută-ne să ne deschidem inimile pentru a iubi din nou, astfel încât să ne putem spune unul altuia, fără frică şi din tot sufletul: „Te iubesc”!

Ajută-ne să creăm din viaţa noastră o capodoperă de frumuseţe şi iubire, la fel cum este întreaga Ta creaţie.

Ajută-ne ca începând de azi să ne amplificăm gradat puterea iubirii, astfel încât să putem crea o capodoperă artiszică din propria noastră viaţă.

Astăzi, Părinte al Universului, îţi mulţumim cu recunoştinţă şi iubire pentru că ne-ai dat viaţă, pentru tot ceea ce primim, dar mai ales pentru libertatea de a fi cei care suntem cu adevarat. Amin!

 

 

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *