Meditație Reiki pentru combaterea insomniei

 

Sunt multe persoane care au probleme legate de somn, lipsa unui somn sănătos, trezirea prea devreme, trezirea la miezul nopții, incapacitatea de a adormi, somn neodihnitor, coșmaruri, senzație de somn și oboseală pe tot parcursul zilei.

Cauzele pot fi multiple,: griji, extenuare, sănătate precară, hiperenergizare,  utilizarea excesivă a computerelor și gadgeturilor sau a rețelelor sociale, etc.

Dacă nu se acordă atenție, insomnia poate duce la complicații, inclusiv hipertensiune arterială, probleme cardiace, depresie, iritabilitate, anxietate, migrene și aciditate.

Meditația

Întindeți-vă pe pat, respirați adânc de 5 ori.

Relaxați-vă corpul complet de la cap până la degetele de la picioare.

Chemați-l pe Arhanghelul Mihail să stea alături de dvs, să vă protejeze și să vă ajute să adormiți. Invocați-vă și ghizii spirituali și îngerii primiți la inițierea Reiki.

Activați pe suflet SEI HEI KI, HART, SHANTI și apoi RAMA pentru protecție. Activați pe mental SHANTI cu intenția de a vă liniști mintea.

Creați-vă imaginar o pătură Reiki pentru insomnie.

Imaginați-vă că vă acoperiți cu ea. Vă puteți acoperi cu propria pătură.

 Activați pe ea simbolurile după cum urmează: CKR, SHK HSZSN și din nou CKR. Dacă sunteți maestru, puneți în plus DKM. Lăsați pătura să fie încărcată cu Reiki, cu intenția de a dormi liniștiți, de a avea un somn odihnitor și revitalizant. Puteți spune „Energie Reiki, ajută-mă să adorm liniștit/ă….”. Sigilați cu CKR.

Chemați-l pe Arhanghelul Rafael și rugați-l să vă acopere cu pătura lui verde smarald. Îi puteți cere să vă ajute să adormiți adânc și să vă vindece în timp ce dormiți, să vă ajute să faceți față tuturor anxietăților, grijilor care vă împiedică să aveți un somn bun.

De asemenea, îi puteți cere Arhanghelului Azrael să vă ajute să eliberați orice stres care vă ține departe de un somn bun.

Dacă nu ați adormit încă puteți continua:

Cereți îngerilor și Reiki să vă ajute să dormiți adânc. Puteți chiar să spuneți „Dorm bine în seara asta și mă trezesc relaxat/ă și sănătos/sănătoasă mâine dimineață”.

Numărați de la 10 înapoi …până la 1, spunând după fiecare număr: „ cobor mai adânc în starea alfa, mai adânc, și mai adânc”.

Încercați această metodă timp de 21 de zile și vă vindecați complet insomnia.

Puteți folosi exact aceeași tehnică și asupra clienților, copiilor, partenerului/partenerei sau familiei dvs., pe oricine se luptă cu insomnia.

Vă doresc un somn sănătos și liniște sufletească!  

Daniela

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *