Meditaţie Reiki pentru a „îmblânziˮ duşmanii

Se presupune că toată lumea are duşmanii sau în interacţiunea cu diferite persoane se poate stârni invidie, ură…

Ura este doar o altă formă de negativitate. O putem elibera din noi cu Reiki, sau meditând, prin concentrare şi intenţia de a curăţa toată negativitatea interioară.

Acceptând totul ca „ispăşire”, eliberând toată amărăciunea, tristeţea, poate fi ajutat procesul de curăţare a Karmei. Rămând pozitivi, plini de iubire, toleranţi se poate elimina ura dar se evită adăugarea de karma rea.

Se face vindecare de sine de zi cu zi şi apoi se continuă cu această practică:

Se alege cel mai rău duşman mai întâi şi apoi se trece la exersarea propriu-zisă.

În poziţia de meditatie, stând pe scaun sau pe podea (oricum confortabil să fie), se relaxează corpul, se pun mâinile pe coapse/poală, se închid ochii, se respiră normal.

Se vizualizează energia Reiki venind de sus şi intrând prin chakra coroanei, coboară şi ajunge la chakra inimii.

Se simte vibraţia în chakra inimii şi se simte cum energie devine tot mai consistentă.

Se imaginează faţa persoanei care vă duşmăneşte/invidiază. Deja persoana este iertată, i se transmite asta mental şi i se trimite energia iubirii de la chakra inimii dvs.

Vizualizaţi această energie cum curăţă toată ura acestei persoane, astfel încât mai târziu, când vă veţi întâlni să se simtă că ura s-a încheiat. Vizualizaţi această persoană că vă zâmbeşte.

Această tehnică este bună şi eficientă în cazul în care motivul ostilităţii este cauzat de neînţelegere, nu de acţiune rea a dvs asupra persoanei. Dacă este aşa, ar trebui combinată tehnica de mai sus cu scuze decente, şi un regret sincer în faţa persoanei.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *