MEDITAŢIE PENTRU REZOLVAREA PROBLEMELOR

Stați într-un loc liniştit, în poziţie de meditație, inspirați pe nas timp de 4 secunde, ţineți suflul în corp 4 secunde şi expirați pe gură 4 secunde. Repetați de 3-4 ori. Respirația trebuie să fie abdominală în timpul meditaţiei. Prin această respirație se atinge mai ușor starea de relaxare.

Începeți prin a vă relaxa tot corpul, de sus, din creștetul capului, din zona chakrei coroană şi terminând cu tălpile. La sfârşit este recomandat să faceți şi o uşoară împământare: relaxați-vă tălpile, apoi imaginaţi-vă că din inimă vă porneşte un val de energie albă care se scurge în pământ prin tălpi și vizualizați cum din tălpi vă cresc rădăcini care se înfig în pământ şi se unesc cu energia grea a pământului.

Vă pot apărea în minte tot felul de gânduri negative în legătură cu anumite situaţii din viaţa dvs. Lasați-le să vă pătrundă în minte, apoi focusați-vă pe respiraţie şi vizualizați cum un nor de energie albă înconjoară problema pe care o aveți şi o trimite undeva în univers. Simţiți şi conștientizați că problema respectivă se diminuează şi că în următoarele zile se va rezolva, fie vor apărea ca prin minune tot felul de sincronicităţi menite să vă ajute să o rezolvați sau să vedeți mai clar situația.

Dacă la un moment vă vin în minte mai multe probleme, vă puteți imagina că le ștergeți cu un burete sau le alungați din minte pur şi simplu. Asta nu înseamnă că nu vă vor reapărea aceste gânduri referitoare la anumite probleme personale, ci doar că acum va trebui să aveți răbdare până veți găsi o rezolvare.

Meditaţia vă poate ajuta să rezolvați multe probleme, trebuie doar să atingeți acel prag în care să puteți comunica cu Eu-l dvs superior şi să vă desprindeți puţin de densitatea joasă a pământului.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *