Meditaţie pentru echilibrarea Yin – Yang

Pentru început adoptăm o postură de meditaţie în care menţinem spatele drept, vârful limbii în cerul gurii, palmele aşezate pe genunchi, în gassho la nivelul pieptului sau într-o postură de meditaţie.

Începem prin a mulţumi divinităţii pentru acest dar minunat, ne invocăm ghizii şi îngerii păzitori, învăţătorii spirituali, îngeri, arhangheli, serafimi, şi invocăm prezenţa oricărei fiinţe spirituale care dorim să ne ajute şi să ne călăuzească în această călătorie spirituală.

Închideţi ochii şi realizaţi o uşoară relaxare a corpului, începând de la cap, gât, trunchi, braţe, spate, coapse până la tălpi.

Invocaţi energia vieţii şi simţiţi cum această vă învăluie şi vă conectează la fluviul de lumină al vieţii. Simţiţi cum lumina vă umple structurile şi vă conectează la „conducta” de energie a Universului.

Energia vă curăţă corpul fizic, vă purifică aura şi toate structurile, îndepărtând din voi tot ceea ce nu vă este benefic (toate energiile negative, toate formele gând negative, emoţii şi semnale nepotrivite).

Toate aceste lucruri care nu vă sunt benefice sunt luate de fluviul acesta de lumină şi duse din structurile voastre. Inspiraţi şi aspiraţi această energie a vieţii, simţind cum deveniţi mai puri, mai strălucitori, mai luminoşi cu fiecare insiraţie. Când simţiţi că deveniţi una cu acest fluviu de energie a vieţii, conduceţi cu fiecare inspiraţie această energie până în inima voastră spirituală (chakra 4), iar pe expiraţie vizualizaţi cum aceasta se deschide precum o floare cu multe petale dăruind această energie împreună cu iubirea voastră întregului univers.

Invocaţi energia Reiki/ Universală/ Seichim şi vizualizaţi simbolul infinitului venind din Univers şi apropiindu-se de dvs. Simbolul se opreşte deasupra capului, se roteşte şi începe să emită o energie multicoloră care se revarsă pe exteriorul corpului vostru şi în interiorul capului vostru, în interiorul gâtului, până în interiorul pieptului vostru. Energia vindecătoare va începe să se învârtă în interiorul pieptului vostru sub forma simbolului infinit, activând şi deschizând inima spirituală.

Meditaţi la faptul că de undeva din Univers se apropie o lumină strălucitoare. Ea apare mai întâi că o luminiţă mică, ce creşte în diametru cu cât se apropie de dvs. Luminiţa se apropie din ce în ce mai mult de şi observaţi că este o sferă cât diametrul capului dvs, care radiază lumina şi străluceşte deosebit de puternic.

Sfera de lumină se apropie atât de mult încât ajunge să plutească câteva secunde deasupra capului şi apoi să pătrundă în interiorul prin creştetul capului.

Sfera de lumină coboară direct în inima fizică. Aici se suprapune cu inima dvs şi se transformă într-o inimă de lumină cu 4 inimoare în interior. Inima această de lumină începe să bată, să se dilate şi să se contracte. Valuri de lumină, asemenea undelor făcute de o piatră aruncată într-un lac, se propagă de la inimă în tot corpul dvs. Undele de lumină străbat întregul corp echilibrând energia yin cu energia yang.

 După o perioadă de timp, inima de lumină se măreşte cuprinzând întregul corp. Este ca şi cum întregul corp fizic este în interiorul ei şi are loc un întreg proces de echilibrare a energiilor corpului. Inima de lumină bate şi undele de lumină se revarsă în aura corpului, echilibrând energia feminină cu cea masculină din toată aura.

Se rămâne în această stare atât cât simţiţi că este nevoie ca să vă echlibraţi energiile.

Când consideraţi, reveniţi conştienţi de corpul fizic, de respiraţie. Conştientizaţi faptul că inspiraţi energia vieţii, şi expiraţi iubirea divină, pacea şi armonia. Urmăriţi-vă o perioada inspiraţia şi expiraţia.

Mişcaţi încet degetele de la mâini şi de la picioare şi deschideţi încet ochii. Frecaţi uşor palmele şi treziţi cu ele printr-o masare uşoară faţa, pieptul, braţele, copasele şi picioarele.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Meditaţie pentru echilibrarea Yin – Yang

  1. Foarte interesant, din pacate de multe ori, multi dintre noi, nu stim toate aceste lucruri, prin urmare, nu intelegem, de ce suntem anxiosi, tematori, cu frica de ce se intampla, sau se poate intampla. Aceste meditatii de echilibrare, se fac in fiecare zi, sau cand simtim ca suntem oarecum dezechilibrati?
    O zi frumoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *