Meditație folosind imaginea unui copac și cele patru elemente

Lucrați cât de des puteți cu această meditație pentru a vă ancora în conștiința divină, pentru a trece dincolo de vălul iluziei și a experimenta tărâmurile spirituale.

Aranjați-vă mediul, purificați…
Liniștiți-vă agitația corpului, a minții și emoțiile.
Respirați adânc de câteva ori și relaxați-vă.
Acordați atenție intuiției, sensibilității, percepțiilor, simțurilor dincolo de fizic, ancorați-vă în Divin, în lumea spirituală.
Respirați profund în abdomenul inferior. Vizualizați cum abdomenul inferior se umple cu lumină Divină pe fiecare inspirație. Pe expirație vizualizați cum eliberați orice tensiune, îngrijorare, furie sau luptă, orice energie negativă.
Când simțiți că sunteți degrevați de energia negativă treceți la următorul pas.
Inspirați profund pe nas, umplându-vă abdomenul inferior cu lumină Divină și pe expirație vizualizați cum această Lumină este trimisă și infuzată în jurul dvs., în câmpurile energetice.
Imaginați-vă că în câmpurile energetice sunt infuzate abilități divine și se se revarsă în ființa dvs de sus.: lumina îndrumării divine, bunăstarea, blândețea, iubirea, vindecarea, iertarea, intuiția, înțelepciunea infinită, iluminarea…. Toate aceste daruri divine vă ajută să vă măriți conștiința, să fiți pe deplin prezenți în acest moment.
Vizualizați cum abdomenul inferior este plin de energie și de lumină. Acum dedeși cum din acest prea plin, energie și lumină curge în jos, împământându-vă. în pământ. Lumina curge spre miezul pământului și puteți simți uniuneea cu divinul, cu tot ceea ce este, prin pământ.
Pe măsură ce continuați să respirați și să vă relaxați, imaginați-vă că sunteți copacul care vă place cel mai mult.
Vizualizați-vă rădăcinile sănătoase, puternice și ancorate cu fermitate în adâncul pământului. Vizualizați trunchiul puternic, drept, sănătos și ramurile care se îndreaptă cât mai sus spre cer, spre Lumina Divină care strălucește și se revarsă asupra dvs.
Sunteți una cu rădăcinile, trunchiul, ramurile, cu întreg copacul.
Imaginați-vă că prin ramuri absorbiți Lumina Divină și o direcționați spre trunchi, spre pământ. Simțiți-o cum curge lent până în centrul pământului unde se unește cu minunata Lumină de aici.
Savurați momentul. Acum vedeți cum această lumină combinată urcă prin rădăcinile dvs, prin trunchi, prin ramuri și iese urcând și mai sus unindu-se cu Lumina Divină din cer. Faceți acest traseu de câteva ori.
Simțiți cum sunteți una cu totul, cunoașteți magia universului, puterile psihice v-au crescut.
Acum, din nou, energia și lumina curg prin ramuri în trunchiul copacului care este centrul dumneavoastră, curg prin rădăcini, împământându-vă pe pământ și pe tot ceea ce este.
Respirați și relaxați-vă.
Următorul pas este conectarea cu elementele. Această etapă vă ajută să vă treziți simțurile psihice, abilitatea de a vedea, de a auzi, de a ști, de a simți și de a înțelege lumea spiritului dincolo de văl, abilitatea de a percepe dincolo de fizic, cu simțurile subtile și dumnezeiești. Pe măsură ce lucrați cu elementele, liniștiți-vă mintea, deschizându-vă inima și simțiți că abilitățile dvs de a percepe lumea spirituală vor crește.
Respirați și fără să analizați luați contact cu elementul apă. Experimentați legătura cu apa: înotați, beți apă, mirosiți apa, auziți susurul apei, scufundați-vă în apă, simțiți apa pe pielea dvs. Conștientizați elementul apă care calmează, răcește, echilibrează, vindecă și purifică ființa dvs. mentală, emoțională și spirituală.
Puteți invoca prezența Arh. Gabriel și să îi cereți să vă umple ființa fizică, energetică, spirituală cu virtuțile elementului apă.
Mulțumiți elementului apă.
Apoi luați contact cu elementul aer sub formă de vânt. Simțiți aerul/vântul pe față pe întregul corp. Mirosiți, vedeți, auziți, respirați, îngițiți aerul. Fiți conștienți de aerul din jurul dvs., conectați-vă cu aerul care vă întinerește, vă vindecă mintea, corpul și spiritul. Experimentați aerul cu simțurile de dincolo de fizic, fiind conștienți că vedeți, simțiți, mirosiți, știți, auziți, înțelegeți prezența aerului cu dvs acum.
Puteți invoca prezența Arh. Rafael și să îi cereți să vă umple ființa fizică, energetică, spirituală cu virtuțile elementului aer.
Mulțumiți elementului aer.
Conectați-vă apoi cu elementul foc. Imaginați-vă că stați în prezența elementului foc, în fața unui foc de tabără. Simțiți-i căldura și dogoarea. Vedeți strălucirea, culoarea și jocul limbilor de foc. Mirosiți fumul. Auziți-i troznetul. Experimentați elementul foc care încălzește și care arde tensiunea, negativitatea și tot ceea ce nu vă mai servește. Focul distruge ceea ce nu mai este necesar.
Puteți invoca prezența Arh. Mihail și să îi cereți să vă umple ființa fizică, energetică, spirituală cu virtuțile elementului foc.
Mulțumiți elementului foc.
Acum conectați-vă cu elementul pământ: priviți-l, simțiți-i răcoarea și stabilitatea sub picioare, mângâiați-l, mirosiț-l, gustați-l, ascultați sunetele pământului. Știți că sunteți conectați cu pământul, cu copacii, cu plantele, cu viețuitoarele din el. Simțiți uniunea cu pământul, împământarea. Sunteți una cu pământul, cu toți și cu tot. Pământul vă centrează ființa, ajutându-vă să vă mențineți prezența aici și acum.
Puteți invoca prezența Arh. Uriil și să îi cereți să vă umple ființa fizică, energetică, spirituală cu virtuțile elementului pământ.
Mulțumiți elementului pământ.

Respirați, relaxați-vă și știți că acum toate simțurile psihice vă vor susține, vă vor interconecta cu mediul în fiecare moment, prezent și în toate timpurile, și vă vor ajuta să experimentați înțelepciunea, magia și unitatea universului, lumina și îndrumarea Divină.

Respirați, relaxați-vă și reveniți la vizualizarea că sunteți un copac. Deveniți una cu spiritul copacului. Ramurile, trunchiul, rădăcinile copacului sunt și ale dvs. Ramurile ajung în ceruri, atingând inteligența, lumina și înțelepciunea divină, alinându-vă la lumină. Coborâți Lumina Divină către centru, spre trunchi, apoi prin rădăcini în pământ, tot mai jos prin straturi până în nucleul în care se află Lumina Divină din centrul pământului. Apoi vizualizați cum Lumina Divină din centrul pământului urcă prin rădăcini, prin trunchi, prin ramuri în lumina de deasupra dvs. Și din nou, energia Divină curge prin dvs, prin ramurile copacului, în trunchi, în centrul dvs, pe care-l face puternic, stabil, viguros și coboară prin rădăcinile dvs, echilibrându-vă, împământându-vă, în acest moment prezent, în acum și aici.
Mutați-vă atenția pe respirație, deveniți prezenți și conștienți de locul în care sunteți. Deschideți ochii ușor, masați-vă din cap până în tălpi.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *