Meditație: FLACĂRA VIOLETĂ

Închidem ochii, dăm frâu liber gândurilor, ne eliberăm mintea de orice gând, de orice intenție…

Dăm frâu liber gândurilor, ne eliberăm mintea de orice gând, de orice intenție…

Inspir….. expir….lent, sunt din ce în ce mai relaxat/ă, cu fiecare expirație devin din ce în ce mai relaxat/ă…

Ne cufundăm treptat-treptat într-o mare de pace și liniște, într-un ocean de Lumină și Iubire. Ne conștientizăm ființa de Lumină din noi, din fiecare. Suntem din ce în ce mai relaxați. Avem tot ceea ce ne trebuie pentru a face ceea ce vrem. Dăm frâu liber gândurilor și nu dăm atenție nici unuia dintre ele, le lăsăm să curgă lin.

 Sunt din ce în ce mai relaxat/ă

Simt că vibrez cu întreg Universul.

Conștientizez scânteia divină din mine.

Sunt copilul Domnului și sunt creat/ă din Lumină, după chipul și asemănarea Sa.

Am tot ceea ce îmi trebuie pentru a face ceea ce voiesc.

Sunt o ființă de Lumină și nimic din ceea ce este întunecat nu mă poate afecta.

Sunt conștient/ă de forța mea și am puterea să mi-o stăpânesc.

Respect creația, iubesc Lumina.

Sunt o ființă de Lumină, creată după chipul și asemănarea Domnului.

 În fața ochilor mei creez un ecran mental luminos.

Întreaga mea atenție se îndreaptă către acest ecran luminos….. sunt relaxat/ă…

Orice gând îmi vine în minte îl proiectez pe acest ecran luminos și îl trec de la stânga la dreapta, îi dau formă, o culoare, o mărime, o greutate. Dacă acest gând revine, îl reproiectez pe acest ecran luminos, îi dau o nouă formă, o nouă culoare, o nouă mărime, o nouă greutate. Mă eliberez de orice suferință, de grijile și nevoile pământene.

Întreaga mea atenție o îndrept doar asupra respirației… inspir….expir….

Întreaga mea atenție o îndrept doar aupra inspirației, inspir și vizualizez traseul aerului…. Nas, piept, plămâni, bronhii, alveole pulmonare, abdomen….expir lent.

Cu fiecare inspirarție devin din ce în ce mai relaxat/ă.

 Am devenit conștient/ă de Forța mea și am Puterea să mi-o stăpânesc.

 Sunt conștient/ă de Flacăra Divină din mine.

Sunt copilul Domnului și sunt creat/ă din Lumină.

Am tot ce-mi trebuie pentru a face ceea ce voiesc.

Sunt o ființă de Lumină și nimic din ceea ce este întunecat nu mă poate afecta.

 Întreaga mea atenție se îndreaptă acum către palma mea stângă, locul unde voi primi Flacăra Violetă. Această Flacăra care arde tot ceea ce este negativ, această Lumină Divină care purifică și curăță lăsând în urma sa Lumină, Pace, Armonie.

 Am tot ceea ce îmi trebuie pentru a face acest lucru.

Sunt conștient/ă de forța mea și am puterea să mi-o stăpânesc.

 Întreaga mea atenție se îndreaptă către palma stângă.

Încep să simt presiunea aerului deasupra palmei, buricele degetelor încep să furnice, în mijlocul palmei simt o adiere, o ușoară furnicătură, un „mic” ceva cu totul deosebit. Vizualizez palma, îmi „văd” palma cu „ochii” minții, în centrul ei se află un mic punct de culoare violetă. Vizualizez acest violet intens. Acesta este începutul; îl văd cum se mărește, cum crește. Treptat-treptat îmi cuprinde întreaga palmă.

Vizualizez cum palma mea stângă este cuprinsă de această Flacără Violetă. Acest violet intens, această culoare Divină, această Flacără purificatoare. Ea crește, crește, cuprinde antebrațul, urcând spre umăr. Întreg brațul stâng este cuprins de acum de această Flacără Violetă. Atât pe interior, cât și pe exterior, brațul meu este luminat de această Flacără Violetă. Tot ceea c e ar putea fi negativ, atât în plan energetic cât și fizic, este ars și îndepărtat.

Brațul meu este cuprins de această Lumină purificatoare.

  Sunt conștient/ă de forța mea și de faptul că am tot ceea ce îmi trebuie pentru a-mi îndeplini misiunea pe acest Pământ, AICI ȘI ACUM. Misiunea mea de om, venit aici în încercare, pentru a evolua.

Sunt conștient/ă de forța mea și am puterea să mi-o stăpânesc, să creez în jurul meu Pace, Lumină, Armonie.

 Flacăra crește, cuprinde gâtul, urcând și învăluind treptat-treptat capul. Întreg capul meu este cuprins acum de această Flacără Violetă, care luminează atât pe interior cât și pe exterior. Tot ceea ce este negativ, tot ceea ce ar putea fi malefic este ars și îndepărtat.

 Sunt o ființă de Lumină ce trăiește în armonie cu întreg Universul.

 Conștientizez scânteia divină din mine, nimic din ceea ce este întunecat nu mă poate afecta.

 Întreaga mea atenție se îndreaptă acum asupra creierului meu pe care îl curăț cu această Lumină Violetă. Îl curăț de tot ceea ce ar putea fi negativ, de tot ceea ce ar putea însemna boală, ce ar putea să mă afecteze, atât în plan energetic, cât și în cel fizic, din viața de zi cu zi. Orice afecțiune ,orice suferință, amintiri dureroase, necazuri, grija zilei de mâine, suferințe fără rost, temeri, acțiuni impuse altora, supărare, amintiri dureroase, toate sunt arse și îndepărtate. Vizualizez creierul meu cuprins de această Lumină Violetă. Creierul meu este sănătos! Creierul meu emană Lumină, este purificat, este curat. Memoria mea este bună, mintea mea este limpede, gândirea mea este clară.

Atenția mea se îndreaptă asupra ochilor pe care îi curăț atât energetic cât și în plan fizic, cu această Flacără Violetă. Îi curăț de tot ceea ce ar putea însemna boală, suferință, imagini dureroase, amprente negative….

Ochii mei sunt plini de Lumină, sunt curați, și-au recăpătat strălucirea și puterea. Percep culorile mai vii,văd mai bine în întuneric. Ochii mei vor fi atrași de acum de încolo de frumos, de bunătate, de Lumină.

Atenția mea se îndreaptă către cel de-al 3-lea ochi, Ajna Chakra. Îl vizualizez. Pe ecranul mental din fața mea, apare imaginea unui munte. La poalele acestuia văd o siluetă, un om îmbrăcat în straie lungi, sprijinindu-se de un toiag.

Se sprijină de un toiag încovoiat, dar este tânăr, un tânăr cu plete și cu cât mă apropii mai mult, percep asemănările Sale. Are fața scăldată în razele unui soare de asfințit. Este chipul lui Iisus, este chiar Iisus Mântuitorul, viu, nevătămat. Mă privește cu ochii săi mari, blânzi. Chipul său emană iubire, Lumină, înțelegere. Îl privesc cum este înconjurat de o aură galben-aurie, o aură Divină.

Îl privesc și Îl rog să vină în inima mea, în sufletul meu și în mintea mea.

Trup, suflet, minte. Îl primesc cu sufletul deschis. Sunt cuprins/ă de Pace și iubire. Văd templul, cu chipul, acel chip luminat, viu și plin de iubire. Sunt atât de liniștit/ă. O stare de bucurie interioară crește, mă cuprinde treptat-treptat. Sunt conștient/ă de Sinele meu Divin.

Întreaga mea atenție este asupra chipului său. Îl primesc pe Iisus în toată ființa mea, inspir și preiau această imagine a chipului Său .Îl primesc pe Iisus în toată ființa mea, inspir și preiau această imagine a chipului Său pe care o transpun în culoare galben-aurie și o fixez la niveluil celui de al 3-lea ochi, ochiul situat între sprâncene, ochiul inițierii. Îl vizualizez ca pe un punct de culoare galben-aurie, ceea ce strălucește din ce în ce mai intens deschizându-mi-se Calea. Calea mea de Aici și de Acum.

Dau drumul acestei Lumini să se reverse asupra mea.Mă simt purificat/ă, curat/ă, o ființă de Lumină și iubire.

Atenți mea se îndreaptă acum asupra nasului și a tot ceea ce ar putea însemna boală, suferință, durere, atât în plan fizic cât și în cel energetic.

Atenți mea se îndreaptă asupra zonei gâtului , pe care o vizualizez luminată de această Flacără Violetă.

Întreaga mea atenție se îndreaptă acum către glanda tiroidă, pe care o vizualizez , cuprinsă de această Lumină.

Orice dezechilibru, orice boală, e suprimată și îndepărtată. Lumina îi ia locul; Lumina, sănătatea, armonia, pacea.

Am tot ceea ce îmi trebuie pentru a face ceea ce trebuie ca să îmi urmez calea. Calea și evoluția mea AICI ȘI ACUM.

Sunt conștient/ă de forța mea și am puterea să mi-o stăpânesc.

Respect Creația, iubesc Lumina.

Trăiesc în armonie cu tot ceea ce mă înconjoară.

Respect legile Domnului și mă călăuzesc după Lumină, pe Calea ce El mi-o deschide…..

 Întreaga mea atenție este îndreptată acum asupra tiroidei. Pe ecranul mental, în fața mea apare imaginea unui Budha de piatră albă, o piatră de culoare albă, un Budha imens scăldat în razele unui soare ciudat ce se află la apus. E înconjurat de vegetație de un verde crud. Este un Budha imens, din piatră albă, din stâncă. Îi privesc chipul, chip cu trăsături blânde, ce emană înțelepciunea acumulată de milenii, iubire și compasiune. Îmi transmite aceeași stare de pace și de iubire, la fel ca și Mântuitorul Nostru Iisus. Privesc acest Budha din piatră, albă, îi privesc chipul blând, sunt relaxat/ă. Văd această imagine înconjurată de o lumină alb-argintie… e înconjurat de o lumină alb-argintie.

Inspir și preiau această energie. Întreaga imagine o transform în această energie alb-argintie, pe care o transpun la nivelul tiroidei, o absorb în acel punct unde se află tiroida.

 Compasiune, iubire, armonie….este forța mea.

Sunt conștient/ă de cine sunt și de menirea mea pe acest pământ.

Sunt o ființă de Lumină, creată după chipul și asemănarea Domnului și nimic din ceea ce este întunecat nu mă poate afecta.

 Flacăra cuprinde și trunchiul și atenția mea se îndreaptă asupra plămânilor pe care îi curăț cu această Flacără Violetă. Îi curăț de tot ceea ce ar putea să-mi afecteze sănătatea, atât din punct de vedere energetic, cât și fizic. Vizualizez plămânii cuprinși de această lumină. Orice boală, praful, radioactivitatea, mirosurile neplăcute, umezeală, toate sunt arse și îndepărtate.

Vizualizez plămânii cuprinși de această Lumină.

Sunt curățați de radiațăi, de praf, de tot ceea ce ar putea să-mi afecteze sănătatea, atât la nivel energetic, cât și fizic. Plămânii mei sunt plini de Lumină.

Vizualizez pe ecranul mental imaginea unui cer de vară, dimineața, un cer senin de un albastru pur, fără nici un norișor. Un cer senin de dimineața devreme, de vară. Pace, armonie. Inspir și preiau această imagine, acel aer curat, pe care îl transpun peste plămânii mei. Plămânii mei sunt sănătoși și plini de energie.

Întreaga mea atenție se îndreaptă  acum asupra inimii mele, motorul vieții mele, cel care duce toate greutățile acestei vieți. Resortul vieții mele, cu bucurii, cu necazuri, cu lucruri bune, poate și cu greșeli, cu tot ceea ce sunt eu.

Îmi vizualizez inima cuprinsă de această Flacără Violetă.

Imaginea este asemănătoare cu aceea a unei icoane, în care Iisus și Maica Domnului, Fecioara Maria își arată inima cuprinsă de flăcări, aidoma și inima mea este cuprinsă de aceste flăcări violete, flăcări ce ard suferința, durerea…. Aceste flăcări violete o curăță, o purifică de tot ce  ar putea fi negativ; suferințe nespuse, amărăciuni ale sufletului, dureri din copilărie, iubiri deșarte.

Vizualizez cum sângele care-mi intră în inimă este curățat, este purificat și trimis mai departe, în fiecare organ, în fiecare țesut, hrănind cu Lumină fiecare celulă, ducând Lumina și energia purificatoare mai departe, curățând astfel, întregul meu organism.

 Sunt o ființă de Lumină.

 Inima mea este curățată, sufletul meu este împăcat.

O stare de beatitudine și de fericire mă înalță la cer.

Conștientizez ființa de Lumină din mine, sămânța Creatorului. Puterile îmi sunt nelimitate. Am puterea să trimit un gând de iubire inimii mele și s-o vizualizez în culoarea roz, culoarea iubirii neprihănite, culoarea copilăriei fericite.

 Sunt plin/ă de Lumină și sunt fericit/ă!

Am tot ceea ce îmi trebuie pentru a fi fericit/ă și sănătos/sănătoasă și pentru a primi și a dărui Iubire.

 Treptat-treptat devin tot mai conștient/ă de cine sunt și de misiunea mea pe acest pământ. Retrezesc în mine puteri nebănuite, ce demult au fost adormite. Am puterea să trezesc în mine sâmburele de Lumină Creator, Lumina Domnului.

Pacea și armonia s-au așternut peste sufletul meu, dându-mi forță și încredere. Vibrez la unison cu Întregul Univers.

Atenția mea se îndreaptă acum asupra stomacului pe care doresc să îl curăț cu această Flacără Violetă. Orice spaimă, orice angoasă, teamă, frică, sunt arse și îndepărtate. Orice boală, orice suferință, atât în plan energetic cât și fizic sunt arse și îndepărtate.

Vizualizez stomacul meu cuprins de Lumină, sunt calm/ă, sunt plin/ă de armonie și de pace, de Lumină și Iubire.

Pe ecranul mental apare imaginea unei poenițe. O poeniță plină de verdeață, un covor de iarbă de un verde crud. Ici colo câte o floricică galbenă, portocalie , violetă. Tot felul de gâze ce zburdă de colo-colo, din floare în floare, păsărele care cântă sau se înalță în zbor. De jur împrejur, poenița este înconjurată de o pădure deasă, cu arbori puternici, înalți și trainici. Deasupra, un cer senin. Este atâta Pace în jur și Armonie…

Toate temerile mele s-au risipit, toate angoasele, fricile, au fost îndepărtate. Trăiesc această clipă de pace, de fericire, sunt în mijlocul acestei poenițe, create special pentru mine.

 Am tot ceea ce îmi trebuie pe acest pământ.

Sunt conștient/ă de forța mea și de felul cum o stăpânesc.

 Inspir și preiau imaginea acestei poenitțe care se transformă într-un verde crud. Inspir și preiau această imagine care se transpune asupra stomacului meu. Pace, liniște, putere, curaj.

Întreaga mea atenție se îndreaptă acum asupra meridianului bilă-ficat. Vizualizez ficatul meu cuprins de aceste raze violete. Ficatul meu este sănătos, îl purific și îl curăț cu aceste raze violete; tot ce ar putea însemna suferință, boală, distrugere. Îl curăț de toate acțiunile mele îndreptate împotriva mea, de violența și agresivitatea mea împotriva mea, de agresiunile gândite de mine și de reproșurile tardive făcute, toată energia negativă pe care, cu voie sau fără voie, am lăsat-o să pătrundă aici, ard tot ceea ce este negativ. Ficatul meu este sănătos.

Vizualizez întregul meridian cuprins de această Lumină. Pe ecranul mental apare imaginea unui câmp cultivat cu grâu, un lan plin de grâu. Un lan de grâu copt, de un galben-pai; începutul verii, cu senzații minunate. Mă aflu în mijlocul acestui lan de grâu, de culoare galben-pai. Cât cuprinzi cu ochii, în față, în dreapta, în spate, în stânga, acest lan de grâu se unește cu cerul la orizont…. Cu cerul de un albastru senin.

Pe mijlocul boltei cerești tronează un soare puternic, galben-auriu, lojă de foc… galben-auriu, un soare cald, puternic.

La orizont, cerul se unește cu pământul, energie yin. Pământul cultivat cu acest grâu, lanul de grâu, lojă de lemn. Ici-colo în fața mea sunt câteva floricele de mac, flori roșii, un roșu puternic, o pată de culoare ce aduce fericire, Lumină, vioiciune. Aud păsărelele cum cântă și zburdă prin văzduh. Multă Pace și Armonie în jur.

Chem această pace și armonie în mine, o aduc în sufletul meu, în ființa mea. Această este Armonia Universului.

Inspir și preiau această imagine, care se transformă în Lumină de culoare galbenă, un galben intens, luminos, cu care îmi acopăr ficatul. Întregul meu ficat este cuprins de această Lumină galbenă; el însuși luminează cu această Lumină. Ficatul meu este sănătos și viguros.

Atenția mea se îndreaptă acum asupra intestinelor pe care le curăț cu această Lumină violetă. Intestinele luminează și ele în culoarea violet până la ultima celulă, până la cel mai ascuns colț, până la cel mai greu accesibil pliu al traseelor sale.

Atenția mea se îndreaptă asupra rinichilor, pe care îi curăț cu aceste raze de Lumină violetă.

Îmi imaginez că îi spăl cu apăa unui pârâu de munte, rece și cristalin, pur, curat, cu irizațăi violete. Îi curăț și îi încarc cu energie Yin adevărată. Rinichii mei sunt curați, orice boală, orice energie negativă, a fost curățată. Vizualizez rinichii plini de Lumină, curați, sănătoși.

Atenția mea se fixează asupra organelor genitale, pe care le curăț cu această flacăra violetă de tot ceea ce ar putea însemna boală, de orice energie negativă, malefică, care s-ar putea fixa aici de orice suferință, atât pe plan energetic cât și în cel fizic. Le vizualizez curate, luminate de această flacără violetă.

Pe ecranul mental apare imaginea unui soare de toamnă, un soare imens aflat la asfințit, un soare de culoare roșu-portocaliu, culoare intensă, un soare incandescent fără prea multă forță, este o imagine de vis.

Respir și preiau acest soare, cu energia săa, culoarea roșu-portocaliu, pe care o transport asupra organelor genitate, încărcându-le cu această energie. Sunt relaxat/ă.

Flacăra coboară, cuprinde genunchii, coboară până la tălpile picioarelor. Și acum, din creștet și până în vârful degetelor de la picioare sunt cu totul și cu totul o flacără violetă. Sunt cuprins/ă de această flacără violetă, atât pe interior cât și pe exterior, eman această flacără violetă. Sunt o ființă de Lumină.

Flacăra crește, crește, se unește cu a celui de lângă mine, din față, din spate, din dreapta, din stânga… cu a tuturor celor ce meditează în acest moment alături de mine, indiferent în ce colț al lumii s-ar afla indiferent cât de departe. Flacăra mea se unește cu flacăra lor….  Cu flacăra celui de lângă mine.

Întreaga mea atenție se îndreaptă asupra acestei camere. Flacăra crește din ce în ce mai mult. Rapid cuprinde întraga cameră, purificând-o, curățând-o.

Fiecare ungher, orice energie negativă este arsă și îndepărtată, locul este purificat și umput cu Lumină. Întreaga sală/cameră este cuprinsă de această Lumină purificatoare.

Flacăra crește, crește, e din ce în ce mai mare, cuprinzând întreaga clădire, luminând fiecare ungher, purificând fiecare colțișor al camerei. Toate entitățile malefice sunt îndepărtate. Rămân alături de noi doar acele entități benefice care ne apară la bine și la greu, entitățile ce apără lăcașul unde ne aflăm.

Forța ei este din ce în ce mai mare. Cuprinde rapid întregul oraș. Este (de obicei joi) datăa de…. Ora (ora 20)…. Forța ei este nebănuită. Cuprinde rapid întreaga țară.

Vizualizez ca pe o harta, cum se extinde, către nord, peste câmpuri

Lacuri, dealuri…. către sud, către est și către vest. Întreaga țară este cuprinsă acum de această flacără violetă, care curăță și purifică, arde tot ceea ce este negativ în acest moment. Orice emisie negativă este arsă și îndepărtată, este spulberată.

Sunt puternic/ă , contribui la această curățire și eu.

Pacea și armonia se așterne peste întreagăa țară, aducând lumină, pace, iubire, atât pentru toate cuvântătoarele cât și pentru necuvântătoare, pentru oameni, animale, plante și minerale.

 Pentru toți cei cele din această lume, dar și pentrutoti cei/cele ce au trecut deja de Porți. Dar și pentru toți cei ce sunt încă între… ce au să vie sau ce tocmai au plecat….

Întreaga mea atenție se îndreaptă asupra casei mele pe care o curăț cu această flacără violetă, de tot ceea ce ar putea fi negativ, de orice entitate malefică. Orice gând negativ, orice intenție negativă este arsă și îndepărtată. Casa mea este locașul unde eu îmi refac forțele, unde stăpânește armonia, pacea, iubirea, unde se găsește echilibrul și viața.

Vizualizez casa mea cuprinsă de această flacără violetă. Este plină de Lumină, armonie, pace, iubire. Vizualizez fiecare încăpere, fiecare colțișor și curăț, cu mare atenție fiecare locșor.

Am tot ceea ce îmi trebuie pentru a face ce voiesc. În casa mea regăsesc pacea, iubirea și armonia, sănătatea și echilibrul. Iau, pe rând fiecare membru al familiei mele și îl curăț cu această flacăraă violetă, de tot ceea ce ar putea însemna boală, suferință, îl vizualizez fericit și îi trimit un gând de iubire, de pace și iubire, un gând luminos.

Atenția mea se îndreaptă către prieteni, către prietenii mei indiferent de locul în care se află acum. Oricât de departe mi s-ar părea, puterea mea nu are limite.

Îi vizualizez cuprinși de această Lumină violetă și le trimit un gând de iubire și ajutor. Îi văd fericiți și plini de încredere.

 Sunt o ființă de Lumină creată după chipul și asemănarea Domnului și nimic din ceea ce este întunecat nu mă poate afecta.

Am tot ceea ce îmi trebuie pentru a-mi împlini misiunea mea pe acest pământ.

Sunt conștient/ă de forța mea și am puterea să mi-o stăpânesc.

Respect creația, iubesc Lumina.

Gândul meu se îndreaptă către acei care mi-au greșit. Am puterea să îi iert si să le trimit un gând de iubire, de pace, de Lumină.

Îmi amintesc de acei cărora le-am greșit. Am puterea să le cer iertare si să le trimit un gând de iubire, de pace. Am această forță, am această putere.

Pas cu pas, misiunea flăcării violete s-a îndeplinit. M-am regăsit. Trăiesc în armonie și pace. Treptat, treptat, flacăra se retrage. Vizualizez cum ea devine din ce în ce mai mică, retrăgându-se. Doar orașul mai este cuprins. Rapid ea se retrage. Doar această clădire… se retrage. Doar această încăpere…. Reiau fiecare colțișor și mă asigur că este bine curățat. Sigilez în cele 4 zări fiecare perete ca nimic din ceea ce ar putea să fie negativ să nu poată intra în casa mea. Nimeni și nimic nu poate afecta armonia căminului meu.

 Sunt o ființă de Lumină și nimic din ceea ce este întunecat nu mă poate afecta.

Flacăra se retrage, doar eu mai sunt cuprins/ă încă de această flacără violetă. Reiau din creștet și până în vârful degetelor de la picioare, fiecare organ în parte, fiecare țesut și acolo unde știu că am avut probleme de sănătate insist și umplu cu Lumină.

Mi-am recăpătat încrederea în mine și mi-am regăsit sănătatea. M-am înțeles și am reușit să mai cunosc o părticică din mine. Revin odată cu această părticică înțeleasă. Mă apropii să revin la viața de zi cu zi.

Treptat, treptat, Flacăra se retrage către brațul drept, lăsând în urmă Lumină, armonie, pace, sănătate.

 Flacăra se retrage către palma dreaptă, doar palma dreaptă mai este cuprinsă de această flacără violetă.

Vizualizez acest violet intens care treptat, treptat se restrânge și se stinge sub forma unui punct în mijlocul palmei mele drepte.

Mulțumesc acestei flăcări violete, mulțumesc acelor entități care m-au călăuzit și m-au ajutat să mă curăț, să mă redescopăr, să mă încarc. Mulțumesc Domnului pentru Darul și Harul care mi-au fost hărăzite.

 Sunt o ființă de Lumină, după chipul și asemănarea Sa.

 Fie ca pacea și iubirea să mă însoțească pretutindeni, să fiu o Lumină tuturor celor care vin la mine.

 Sunt conștient/ă de forța mea și am puterea să mi-o păstrez.

 Treptat treptat revin la starea de vibrație de zi cu zi, la viața mea  de zi cu zi, mai puternic/ă, mai conștient/ă, mai plin/ă de Lumină. Încet, încet redeschid ochii și revin la viața mea de zi cu zi, mai sănătos/sănătoasă, mai puternic/ă. Încet, încet revin și mă regăsesc în întregime, plin/ă de energie și conștient/ă de forța mea.

Extras din cartea FLACĂRA VIOLETĂ -Theodor Vasile

Preluare după scribd.

 

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *