Meditaţie de vindecare cu Arhanghelul Rafael

Următoarea meditație o puteți face o singură dată sau de mai multe ori pe zi și poate fi utilă în caz de boală, afecţiuni cronice sau traumatisme.

  Alegeți-vă o poziție confortabilă într-o camera în care să nu riscați să fiţi deranjaţi.

Închideți ochii. Întâi relaxați-vă întregul corp: „mi se relaxează capul, mușchii gâtului, toracele, …, tălpile picioarelor”.

Spuneți o rugăciune către Dumnezeu. Invitați toate entitățile de lumină la care aveți access să vină să vă ajute, să vă sprijine în munca de vindecare și să vă susţină în procesul de vindecare.

Împământați-vă și centrați-vă. Vizualizați cum vă cresc rădăcini din tălpile picioarelor și se ancorează în adâncul Mamei Pământ.

Continuați relaxarea corpului cu un exercițiu de respirație: inspiraţi pe nas, apnee pe plin 7 secunde şi expirați uşor pe gură. Repetaţi de trei ori. Continuați acest exercițiu în mod inconştient în timpul meditaţiei.

Ordonați ego-ului să fie doar observator și să vi se aşeze pe umărul stâng.

Cereţi-I Lui Dumnezeu să vă trimită o rază de lumină albă, de protecţie. Vizualizați coborând din Univers o rază strălucitoare de lumină și vă înconjoară protector.

Invocaţi-l pe Arhanghelul Rafael mental sau cu voce şoptită şi cereţi-i:

„Te invoc, te rog și îți mulțumesc Arhanghele Rafael, să vii la mine acum şi să mă asisti, să mă îndrumi și să mă ajuți să mă vindec, eu… (numele)! Iubiții mei, Sinele meu Superior, Ghizii mei Spirituali, Îngerii mei Păzitori vă invoc, vă rog și vă mulțumesc să veniţi alături de Arhanghelul Rafael, în şedinţa vindecării mele! (Le puteți cere, tuturor entităților invocate, ameliorare şi vindecare rapidă.)

Vizualizați-l pe Arhanghelul Rafael deasupra dvoastră, cu mâinile așezate pe capul dvs. Vedeți cum energia sa de vindecare, verde-smarald, iese din mâinile sale și prin chakra coroanei vă intră în corp. Simţiţi energia stând liniștiți, în contemplare. Se pot simți furnicături, șuvoi curgând sau o căldură plăcută, dar nu e neapărat necesar să simțiți energia în acest mod.   Lăsaţi, un timp, această energie să curgă prin dvs, la toate nivelele. Fiți deschiși (mental, emoțional, fizic) să primiți energia vindecătoare a Arhanghelului Rafael.

Când simțiți că este momentul treceţi la următoarea etapă.

Dacă aveți o zonă dureroasă sau bolnavă, mutați-vă acolo atenția și vizualizați cum Arhanghelul Rafael își așează mâinile pe acel loc dureros sau bolnav, emițând energie și lumină verde-smarald.

Puteți continua în acest mod și pe alte zone afectate.

Îi puteți cere Arhanghelului Rafael să vă curețe gândurile și emoțiile negative care induc boala, să vă protejeze de astfel de gânduri și sentimente negative.

Apoi, din nou, reveniți cu atenția la propria împământare şi centrare.

Vizualizați, din nou, cum vă cresc rădăcini din tălpile picioarelor și se ancorează în adâncul Mamei Pământ.

Mulțumiți Arhanghelului Rafael, Sinelui Superior,…, tuturor entităților de lumină invocate, pentru ajutor, îndrumare, vindecare. (Le puteți adresa câteva cuvinte sau să le cereți un răspuns, vă vor auzi și vă vor răspunde chiar dacă nu veți fi conștienți de acest lucru.)

Mișcați-vă ușor corpul, deschideți ochii, masați-vă ușor întregul corp, începând din creștetul capului până la tălpi.

     Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală

, ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Meditaţie de vindecare cu Arhanghelul Rafael

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *