MEDITAŢIE DE TĂIERE A CORZILOR CARE NE SECĂTUIESC DE ENERGIE

 

Stai întins în poziţie orizontală dacă se poate, dacă nu, stai pe un scaun, cu tălpile pe podea, şi cu spatele fără să atingă spătarul scaunului.

Începe să respiri, 4 secunde pe inspiraţie, 4 secunde ţi suflul în tine, şi 4 secunde pe expiraţie. Începe să te relaxezi, şi să te gândeşti la toate persoanele cu care ai terminat o relaţie (iubire, prietenie, colegialitate, etc), sau la toate situaţiile care nu s-au încheiat bine pentru tine.

Îl rugăm pe arhanghelul Mihail să vină lângă tine, să te ajute să tai orice coardă energetică sau ataşament care încă te mai leagă de acele persoane/ situaţii. Continuă să te relaxezi, şi ţine minte că este bine dacă simţi anumite emoţii. Vizualizează-l pe Mihail cum taie cu sabia sa de lumină toate corzile din corpul tău şi din jurul corpului tău. Simte tot ce simţi în acest moment, conştientizează şi roagă-l pe Mihail să repare acea relaţie, şi să o elibereze din viaţa ta.

Declară în acest moment că decizi să te eliberezi de absolut tot ce te împiedică să accesezi tot ce îţi revine prin dreptul divin. Mulţumeşte-i lui Mihail pentru că te-a ajutat.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *