Meditație de purificare, energizare, materializare

Acest exercițiu ar trebui făcut atunci când sunteți odihniți și liniștiți, zilnic sau cel puțin o dată pe săptămână pentru a obține rezultate. Nu efectuați această meditație în cazul în care sunteți stresați, obosiți, furioși…

     Întinși pe spate, ochii inchiși, relaxați întregul corp începând de la cap până la degetele picioarelor. Respirația este lină, normală.

Atenția se mută asupra respirației, conștientizând că odată cu aerul inspirat, intră în corp energia Universului. Vizualizați cum pe fiecare inspirație, prin toți porii, intră în corp energia Universului umplându-l de energie și Lumină. Pe expirație, vizualizați cum toată energia stagnantă, reziduală, negativă, toate blocajele, tot stresul, toate emoțiile negative, sunt expulzate la marginea Universului.

Puteți mentaliza că prin forța frecării, ceea ce expulzați, se dizolvă.

Dacă simțiți zone contractate sau dureroase, zone care au nevoie de mai multă energie, puteți infuza acolo suplimentar energia Universului.

Puteți relua procesul pas cu pas, infuzând energia profund în fiecare zonă, începând de la cap până la degetele picioarelor.

Mutați-vă atenția asupra mușchilor. Sesizați că mușchii capului, feței, gâtului, membrelor superioare și inferioare sunt relaxați și imobili. Observați că mușchii toracelui și ai abdomenului se mișcă pentru a asigura respirația.

Atenția se mută asupra bătăilor inimii. Conștientizați circulația sanguină în tot corpul. Ea se desfășoară într-un ritm lin, regulat, perfect.

Mutați-vă atenția asupra urechilor. Ascultați zgomotele din jur. Conștientizați că acestea sunt exterioare, independente de voința dvs., că nu vă afectează nici mental, nici fizic, nici emoțional, nici energetic, nici spiritual. Puteți stabili prin intenție să rămâneți neafectați și detașați de orice se întâmplă în jur, să fiți un fin observator detașat.

Simțiți cum aerul din jur vă atinge pielea. Simțiți-i temperatura, textura. Rămâneți doar observator.

Deschideți ochii, fără a vă mișca nici o parte a corpului. Priviți deasupra dvs, conștientizați că nu vă afectează ceea ce vedeți.

Închideți ochii.

Conștietizați-vă viața actuală, faceți o introspecție asupra tuturor sectoarelor vieții: sănătate, iubire, studii, finanțe, relații, social, carieră, etc. Conștietizați că toate sunt perfectibile.

Vizualizați situația/viața pe care o doriți, conștientizând că totul se întâmplă în mod armonios, la momentul potrivit. Vizualizați în amănunt totul, rezultatul dorit, implicând toate simțurile (văz, miros, gust, tactil, olfactiv), fără a indica modul prin care se ajunge la ceea ce doriți. Este foarte important că toate detaliile să fie precizate. Vizualizați rezultatul dorit foarte clar. Observați dacă este ceea ce doriți cu adevărat. Pe parcurs puteți modifica obiectivele fără teamă.

Când ați terminat vizualizarea vieții dorite, mutați atenția asupra corpului dvs, apoi vizualizați cum din înaltul cerului coboară o lumină albastră care se strânge într-o sferă în dreptul pieptului. Vizualizați cum sfera crește și vă cuprinde în interiorul ei, protejându-vă. Spuneți de 12 sau de 40 de ori Rugăciunea inimii sau ce mantră doriți și cu care rezonați. Observați cum sfera iși schimbă culoarea, devine din ce in ce mai deschisă, până când devine transparentă, imperceptibilă.

Respirați liniștit, conștientizați-vă corpul, mișcați-vă ușor mâinile și picioarele, masați-vă ușor capul, fața, gâtul, brațele, bateți trunchiul, întindeți-vă ca o pisică, deschideți ochii. Când simțit că ați revenit, masați-vă picioarele și puteți să vă ridicați.

     Să vă fie de folos!

, ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Meditație de purificare, energizare, materializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *