Meditație de înlocuire a convingerilor false cu Arhanghelul Jophiel și invocarea protecției Arhanghelului Mihail

 

 Meditație de înlocuire a convingerilor false cu Arhanghelul Jophiel

Întindeți-vă confortabil, și expirați adânc și relaxați-vă treptat întregul corpul.

Puneți-vă atenția pe picioare, simțindu-le cât mai precis posibil. Simtiți-vă picioarele de la degetele de la picioare la glezne, la genunchi și coapse cât mai exact posibil. Respirați conștient, inspirați pe nas, expirați prin gura deschisă, relaxați-vă picioarele.

Acum mutați atenția la partea de sus a corpului și, de asemenea, simțind-o cât mai precis posibil. Simtiți-vă pelvisul, stomacul, spatele, pieptul, umerii, umerii.

Respirați conștient și relaxați-vă la partea de sus a corpului.

Mutați-vă atenția asupra brațelor, mâinilor și degetelor, simțiți-le cât mai clar posibil și respirați conștient și relaxați-vă această parte a corpului.

Puneți-vă atenția asupra capului, simți-vă gâtul, capul și fața. Respirați conștient și relaxați-vă capul, gâtul și fața.

Acum simți-vă tot corpul, în mod conștient respirați, fiți liniștiți, calmi și cu fiecare expirație lăsați relaxarea să se instaleze mai mult.

Spuneți acum, cu voce tare sau în gând, următoarele cuvinte:

„Dragă Arhanghel Jophiel, îți cer să mă eliberezi, aici și acum, de toate credințele false pe care le am în legătură cu mine, cu alții, cu lumea și cu viața, și care împiedică manifestarea mea cea mai mare și bucuria, și înlocuiește-le cu noi gânduri divine. De asemenea, te rog să mă ajuți să văd convingerile mele inconștiente, sau șterge-le, utilizând razele tale galben auriu. Dragă Arhanghel Jophiel, îți mulțumesc!”

Relaxați-vă și simțiți acum că raza de aur galben a Arhanghelului Jophiel vă curăță ușor. Arhanghelul Jophiel acum vă ia de mână și vă duce într-o altă lume care se potrivește cu frecvența de vibrație a corpului mental.

Odată ajunși acolo, veți vedea o bibliotecă uriașă. Însoțiți de Arhanghelul Jophiel, acum, sunteți în fața acestei biblioteci și intrați. Multe raze masive sunt acolo, camerele sunt confortabile, luminoase, umplute cu o lumină caldă, pereții sunt frumos decorați, iar podeaua este dintr-un material de calitate. Simțiți mirosul răspândit de carți și lăsați atmosfera din bibliotecă să vă cuprindă.

Acesta este locul în care se înregistrează toate gândurile emise. Gândurile acestei vieți, dar și gândurile din viețile trecute.

Arhanghelul Jophiel acum cu dvs într-un hol în care sunt înregistrate gândurile, credințele și opiniile dvs. curente.

Observați acest coridor. Cât timp are, cît de vechi este? Câte cărți sunt acolo? Acordați-vă timp pentru a observa cu mai multă acuratețe acest coridor.

Acum, gândiți-vă la una dintre convingerile dvs și cartea care conține această convingere va începe să strălucească. Luați cartea aceasta, țineți-o în mâini, ea se va deschide ca prin magie la pagina relevantă. Uitați-vă la această pagină: poate conține orice indicații privind modul în care a fost falsificată această convingere:

Ce vârsta ați avut? Când s-a întâmplat acest lucru?

Care a fost declanșatorul care a condus la această convingere?

În cazul în care nu găsiți indicații, ci numai convingerea scrisă pe această pagină, nu contează, e în regulă.

Arhanghelul Jophiel direcționează acum energia de raze galben auriu pe pagina din această carte și convingerea dispare. Jophiel vă oferă acum un creion/stilou de aur. Cu acest creion/stilou, înlocuiți vechea convingere cu o nouă convingere, care este utilă pentru dvs. Și, dacă doriți, îl puteți lăsa pe Arhanghelul Jophiel să vă ajute la formularea acestei propoziții. Acum, spuneți tare această frază de trei ori!

Așezați cartea la locul ei. Dacă doriți să anulați o altă convingere repetați procesul cu această convingere.

Luați a doua carte sau lăsați-l pe Arhanghelul Jophiel să vă arate o carte care conține o credință pe care ar trebui, de asemenea, să o înlocuiți. Se repetă procesul și a treia oară…. După ce înlocuiți vechea convingere cu o nouă convingere folosind creionul de aur, împreună cu Arhanghelul Jophiel mergeți la capătul coridorului. Acolo este un panou și deasupra acestui panou este scris cuvântul „idei”.

Arhanghelul Jophiel ține o ceașcă și în această ceașcă arde o flacără galben-aurie.

Luați o hârtie din panoul de afișare și vedeți care este ideea scrisă pe această hârtie.

Despre ce este vorba în această idee? Sănătate, ocupație, relații, prosperitate, cercul de prieteni sau o altă zonă a vieții dvs?

Credeți că trebuie să fiți fericiți și mulțumiți de situația dumneavoastră?

Luați încă undouă bilete din panoului de afișare și studiați-le, de asemenea.

Acum, puneți aceste trei idei în flăcăra galben-aurie și spuneți următoarele cuvinte:

      „Am abandonat acum aceste idei, știind că Tatăl-Mama-Dumnezeu știe unde mi-aș găsi plăcerea mea. Am încredere în Sinele meu Superior și îndrumarea mea divină și sunt gata să renunț la toate ideile mele, dacă aceastea nu corespund binelui tuturor celor care sunt implicați în cauză.”

Nu vă temeți că ideile pe care le ardeți aici, nu vor fi realizate. Dacă o idee corespunde fericirii dvs, atunci flăcăra galben-aurie va elibera forțele necesare pentru manifestare și vă va arăta lucrurile care împiedică încă evenimentul.

Evident că, în cazul în care o idee este un obstacol în calea fericirii personale, aceasta va dispărea complet.

După ce ați făcut acest lucru, Arhanghelul Jophiel vă va conduce acasă în corpul dvs fizic purificat cu energia razei galben auriu.

Vizualizezi cum energia galben-aurie este în dvs și se răspândește învăluindu-vă.

Internalizați din nou cele 3 convingeri noi și mulțumiți Arhanghelului Jophiel, apoi reveniți treptat la conștiența obișnuită.

          Notă: imediat după meditație, notați cele 3 convingeri noi și păstrați-le lânga dvs, și repetați-le în următoare săptămâni, de la 10 până la 15 de ori, de 3 ori pe zi.

Se reface meditația cu alte convingeri, cel mai devreme după o săptămână. În timpul primei săptămâni, se repetă noile convingeri 10 la 15 de ori, cu voce tare sau în gând, de 3 ori pe zi.

 În același timp, de asemenea, credeți cât mai mult posibil în aceste noi credințe.

Dacă, totuși, doriți să repetați această meditație, înainte de sfârșitul primei săptămâni, apoi pur și simplu utilizați din nou aceleași credințe ca și prima dată. Înainte de a dormi, puteți merge, de asemenea, în gânduri, în bibliotecă, deschideți cărțile și citiți noile convingeri.

Desigur, puteți arde de fiecare dată alte idei, înainte de sfârșitul primei săptămâni.

Pe parcursul acestei perioade, puteți continua să faceți meditația cu Arhanghelul Mihail sau să rostiți invocația de mai jos.

                                  INVOCAREA PROTECȚIEI ARHANGHELULUI MIHAIL

„Divin Arhanghel Mihail, războinic puternic de lumină, te rog zilnic mă protejează de orice rău. Înconjoară-mă cu raza albastră. Energiile negative și orice gândurile rele trimise spre mine dizolvă-le!

Taie cu sabia ta vibrațiile rele, armura ta să acopere pieptul meu. Ființele întunecate devin descurajate de protecția ta puternică.

Dă-mi purtătorule de lumină echilibru. Ia de la mine vălul ignoranței și fă-mă un purtător de înțelepciune și adevăr.

Lumina ta puternică ca soarele să mă protejeze și să mă lumineze în orice moment, cu umilință te rog. Așa să fie și așa este! Amin!

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *