Meditație de iertare de Sine și pentru iertarea altor persoane.

Iertarea este importantă în primul rând pentru noi înșine. Iertarea întrerupe coarda prin care ne încărcăm cu energia negativă, cu demonii persoanei pe care nu o iertăm.

Părticele din sufletul nostru rămân la situații sau persoane pe care nu le iertăm. Prin repetarea afirmațiilor de iertare, prin meditații de iertare ne recuperăm acele părți de suflet care și ele trebuie să fie curățate de energii și programe negative.

Pot exista situații în care nu ne iertăm noi pentru anumite situații din viața noastră actuală sau, inconștient, la nivel de Sine, nu ne iertăm pentru greșeli sau neînțelegeri din alte vieți.

Vă propun o meditație de iertare de Sine și iertarea altor persoane.

    Găsiți o poziție confortabilă. Închideți ochii și relaxați-vă. Gândiți-vă la o persoană pe care doriți să o iertați.

Coborâți din minte, din chakra 6, în cămara sufletului. Vizualizați o ușă, deschideți-o, intrați și închideți ușa.

Chemați în fața dvs persoana pe care doriți să o iertați. Ce simțiți, ce sentimente vă încearcă? Mai aveți resentimente? O mai urâți….?

Spuneți: „Te iert (repetați de 3 ori), (îi puteți spune numele) pentru orice rană mi-ai provocat, pentru orice suferință mi-ai provocat, pentru orice rău mi-ai cauzat. Te iert (de 3 ori), pentru că m-ai abandonat, respins, trădat, umilit, nedreptățit, abuzat, dezamăgit…. Te iert (de 3 ori) pentru tot ce mi-ai greșit acum sau altă dată, cu voie sau fără de voie, cu știință sau fără de știință, cu gândul, cuvântul sau cu fapta. Te iert (de 3 ori) și te eliberez!”

Dacă vă vine în minte vreo situație, vreun motiv pentru care nu puteți ierta această persoană, expirați cu putere eliberându-vă de acea energie.

Repetați: „Te iert (de 3 ori) și te eliberez!”

Acum este necesar să vă cereți și dvs iertare:

„Te rog să mă ierți (de 3 ori) și tu pentru tot ce ți-am greșit acum sau altă dată, cu voie sau fără de voie, cu știință sau fără de știință, cu gândul, cuvântul sau cu fapta. Te rog să mă ierți (de 3 ori). Te rog să mă ierți pentru orice rană ți-am provocat, pentru orice suferință ți-am provocat, pentru orice rău ți-am cauzat. Te rog să mă ierți (de 3 ori), pentru că te-am abandonat, respins, trădat, umilit, nedreptățit, abuzat, dezamăgit… cu voie sau fără de voie, cu știință sau fără de știință, cu gândul, cuvântul sau cu fapta. Te rog să mă ierți (de 3 ori)!”

Îndreptați-vă atenția asupra dvs.

Spuneți-vă:

„Mă iert (de 3 ori) și mă eliberez de această persoană, de această situație. Mă iert și mă eliberez de sentimentul de vinovăție, de tot ce am greșit acum sau altă dată. Mă iert (de 3 ori) și mă eliberez de faptul că am accetat această situație, că am acceptat să mi se facă aceste greșeli, că am acceptat să fiu umilit/ă, abandonat/ă, trădat/ă/ înșelat/ă, mințit/ă, respinsă, nedreptățit/ă, abuzat/ă, dezamăgit/ă, lovit/ă, jignit/ă, supărat/ă, rănit/ă… Mă iert (de 3 ori) și mă eliberez. Mă iert (de 3 ori) și mă eliberez de această persoană și de toate aceste situații.”

Acum gândiți-vă la Dumnezeu și adresați-vă Lui: „Tată, Dumnezeu făcător a tot ceea ce există (Dumezeu Primordial), Te rog dă-mi puterea să iert această persoană (îi puteți spune numele) și să mă eliberez de ea. Te rog dă-ne puterea să ne putem ierta reciproc, să înțelegem lecția și situația și să ne putem elibera. Te rog iartă-ne! Tată, Dumnezeu făcător a tot ceea ce există (Dumezeu Primordial), Te rog dă-mi puterea să mă iet pe mine însămi/însumi atât cât îmi este îngăduit.

Mă iert și mă eliberez de tot ce am greșit acum sau altă dată, pentru orice rană mi-am provocat, pentru orice suferință mi-am cauzat, pentru orice situație pe care am acceptat-o prin care am fost rănit/ă, prin care am suferit, prin care mi s-au făcut nedreptăți. Mă iert și mă eliberez de toate așteptările față de alte persoane. Mă iert și mă eliberez de toate dezamăgirile provocate de alte persoane. Mă iert și mă eliberez de toate supărările și de toate suferințele provocate de alte persoane. Mă iert și mă eliberez.”

Dacă vă vine în minte vreo situație, vreun motiv pentru care nu meritați iertarea, expirați cu putere eliberându-vă de acea energie.

Repetați: „Mă iert și mă eliberez (de 3 ori).”

      Acum vă implementați la nivel de Sine un program pozitiv. Puneți-vă o palmă pe chakra 2, sub ombilic și spuneți:

„Cea mai importantă persoană din Univers sunt eu (de 3 ori). Mă iubesc, mă respect și mă accept așa cum sunt (de 3 ori). Merit tot ceea ce este mai bun (de 3 ori). Merit să fiu sănătoasă/sănătos, iubit/ă, fericit/ă, abundent/ă, prosper/ă…(de 3 ori).”

   Mulțumiți-I Lui Dumnezeu că a venit. Mulțumiți-i persoanei chemate pentru a vă ierta reciproc, luați-vă rămas bun și lăsați-o să plece. Ieșiți din camera sufletului, închideți ușa, reveniți-vă ușor și deschideți ochii.

        Prin Reiki sau prin ce metode cunoașteți vă puteți face o  curățare energetică de programe negative a părților de suflet care vă revin prin această meditație. Puteți aprinde lumânări cu această intenție.

Daniela

Uniune Spirituală

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Meditație de iertare de Sine și pentru iertarea altor persoane.

    1. Chiar dacă nu vedeți „ca un film” persoana sau ușa vă gândiți la acestea. De câte ori trebuie citită depinde de puterea și dorința dvs de a ierta. Dacă veți simți pace în suflet și nu vă veți tulbura când vă gândiți la o persoană sau la o situație atunci ați iertat sau când pur și simplu nu vă reamintiți „suferința”. Dacă măsurați radiestezic ar trebui ca IP (iertarea) dintre dvs și altă persoană să fie peste 40%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *