Meditație de iertare de Sine și pentru iertarea altor persoane.

Iertarea este importantă în primul rând pentru noi înșine. Iertarea întrerupe coarda prin care ne încărcăm cu energia negativă, cu demonii persoanei pe care nu o iertăm.

Părticele din sufletul nostru rămân la situații sau persoane pe care nu le iertăm. Prin repetarea afirmațiilor de iertare, prin meditații de iertare ne recuperăm acele părți de suflet care și ele trebuie să fie curățate de energii și programe negative.

Pot exista situații în care nu ne iertăm noi pentru anumite situații din viața noastră actuală sau, inconștient, la nivel de Sine, nu ne iertăm pentru greșeli sau neînțelegeri din alte vieți.

Vă propun o meditație de iertare de Sine și iertarea altor persoane.

    Găsiți o poziție confortabilă. Închideți ochii și relaxați-vă. Gândiți-vă la o persoană pe care doriți să o iertați.

Coborâți din minte, din chakra 6, în cămara sufletului. Vizualizați o ușă, deschideți-o, intrați și închideți ușa.

Chemați în fața dvs persoana pe care doriți să o iertați. Ce simțiți, ce sentimente vă încearcă? Mai aveți resentimente? O mai urâți….?

Spuneți: „Te iert (repetați de 3 ori), (îi puteți spune numele) pentru orice rană mi-ai provocat, pentru orice suferință mi-ai provocat, pentru orice rău mi-ai cauzat. Te iert (de 3 ori), pentru că m-ai abandonat, respins, trădat, umilit, nedreptățit, abuzat, dezamăgit…. Te iert (de 3 ori) pentru tot ce mi-ai greșit acum sau altă dată, cu voie sau fără de voie, cu știință sau fără de știință, cu gândul, cuvântul sau cu fapta. Te iert (de 3 ori) și te eliberez!”

Dacă vă vine în minte vreo situație, vreun motiv pentru care nu puteți ierta această persoană, expirați cu putere eliberându-vă de acea energie.

Repetați: „Te iert (de 3 ori) și te eliberez!”

Acum este necesar să vă cereți și dvs iertare:

„Te rog să mă ierți (de 3 ori) și tu pentru tot ce ți-am greșit acum sau altă dată, cu voie sau fără de voie, cu știință sau fără de știință, cu gândul, cuvântul sau cu fapta. Te rog să mă ierți (de 3 ori). Te rog să mă ierți pentru orice rană ți-am provocat, pentru orice suferință ți-am provocat, pentru orice rău ți-am cauzat. Te rog să mă ierți (de 3 ori), pentru că te-am abandonat, respins, trădat, umilit, nedreptățit, abuzat, dezamăgit… cu voie sau fără de voie, cu știință sau fără de știință, cu gândul, cuvântul sau cu fapta. Te rog să mă ierți (de 3 ori)!”

Îndreptați-vă atenția asupra dvs.

Spuneți-vă:

„Mă iert (de 3 ori) și mă eliberez de această persoană, de această situație. Mă iert și mă eliberez de sentimentul de vinovăție, de tot ce am greșit acum sau altă dată. Mă iert (de 3 ori) și mă eliberez de faptul că am accetat această situație, că am acceptat să mi se facă aceste greșeli, că am acceptat să fiu umilit/ă, abandonat/ă, trădat/ă/ înșelat/ă, mințit/ă, respinsă, nedreptățit/ă, abuzat/ă, dezamăgit/ă, lovit/ă, jignit/ă, supărat/ă, rănit/ă… Mă iert (de 3 ori) și mă eliberez. Mă iert (de 3 ori) și mă eliberez de această persoană și de toate aceste situații.”

Acum gândiți-vă la Dumnezeu și adresați-vă Lui: „Tată, Dumnezeu făcător a tot ceea ce există (Dumezeu Primordial), Te rog dă-mi puterea să iert această persoană (îi puteți spune numele) și să mă eliberez de ea. Te rog dă-ne puterea să ne putem ierta reciproc, să înțelegem lecția și situația și să ne putem elibera. Te rog iartă-ne! Tată, Dumnezeu făcător a tot ceea ce există (Dumezeu Primordial), Te rog dă-mi puterea să mă iet pe mine însămi/însumi atât cât îmi este îngăduit.

Mă iert și mă eliberez de tot ce am greșit acum sau altă dată, pentru orice rană mi-am provocat, pentru orice suferință mi-am cauzat, pentru orice situație pe care am acceptat-o prin care am fost rănit/ă, prin care am suferit, prin care mi s-au făcut nedreptăți. Mă iert și mă eliberez de toate așteptările față de alte persoane. Mă iert și mă eliberez de toate dezamăgirile provocate de alte persoane. Mă iert și mă eliberez de toate supărările și de toate suferințele provocate de alte persoane. Mă iert și mă eliberez.”

Dacă vă vine în minte vreo situație, vreun motiv pentru care nu meritați iertarea, expirați cu putere eliberându-vă de acea energie.

Repetați: „Mă iert și mă eliberez (de 3 ori).”

      Acum vă implementați la nivel de Sine un program pozitiv. Puneți-vă o palmă pe chakra 2, sub ombilic și spuneți:

„Cea mai importantă persoană din Univers sunt eu (de 3 ori). Mă iubesc, mă respect și mă accept așa cum sunt (de 3 ori). Merit tot ceea ce este mai bun (de 3 ori). Merit să fiu sănătoasă/sănătos, iubit/ă, fericit/ă, abundent/ă, prosper/ă…(de 3 ori).”

   Mulțumiți-I Lui Dumnezeu că a venit. Mulțumiți-i persoanei chemate pentru a vă ierta reciproc, luați-vă rămas bun și lăsați-o să plece. Ieșiți din camera sufletului, închideți ușa, reveniți-vă ușor și deschideți ochii.

        Prin Reiki sau prin ce metode cunoașteți vă puteți face o  curățare energetică de programe negative a părților de suflet care vă revin prin această meditație. Puteți aprinde lumânări cu această intenție.

Daniela

Uniune Spirituală

, , , ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

23 de comentarii la „Meditație de iertare de Sine și pentru iertarea altor persoane.

 1. Very great post. I simply stumbled upon your blog and
  wished to say that I have really loved surfing around
  your weblog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I am hoping you write once
  more very soon!

 2. Thanks for a marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you’re a great author.

  I will be sure to bookmark your blog and will eventually come back someday.
  I want to encourage you to definitely continue your great work, have a nice evening!

 3. I have been browsing on-line more than three
  hours nowadays, yet I never discovered any fascinating article like yours.

  It’s lovely value sufficient for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made just right content material as you
  did, the internet might be much more helpful than ever before.

 4. You are so awesome! I do not believe I’ve read through something
  like this before. So great to find someone with some genuine
  thoughts on this subject. Seriously.. thanks for starting this
  up. This web site is one thing that is needed on the internet, someone with a
  bit of originality!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *