Meditație de detoxifiere energetică cu Reiki:

  1. Găsiți un spațiu în care vă simțiți confortabil și unde nu riscați să fiți deranjați. Puteți face această meditație în aer liber s-au la dvs acasă.

Aprindeți o lumânare și puneți muzică relaxantă.

Activați-vă simboluri Reiki în palme și pe chakre.

Anunțați Universul ceea ce urmează să faceți.

Protejați-vă și purificați-vă spațiul (simboluri pe pereți, colțurile lor, tavan, podea…).

 

  1. Așezați-vă în spațiul meditativ pe care l-ați creat, închideți ochii și respirați adânc și lung. Acordați atenție respirației câteva minute și permiteți-vă să vă relaxați corpul și mintea…

 

  1. Imaginați-vă o sferă galbenă de lumină care apare brusc în fața dvs. Conștientizați că această lumină liniștitoare vă transformă fiecare dezechilibru din corpul dvs. Această sferă crește încet din ce în ce mai mare și umple cu lumina galbenă vindecătoare și detoxifiantă tot spațiul în care vă aflați. Simțiți cum această energie vă atinge ca un soare cald, vă umple corpul și aura și îndepărtează blocajele, întunericul, furiile, fricile…. Vizualizați-vă strălucitori. Deveniți din ce în ce mai relaxați și bucuroși. Stați în această lumină galbenă caldă de vindecătoare timp de 10-15 minute.

 

  1. Dacă vă apar în minte situații, persoane sau emoții negative, mulțumiți-le pentru lecția pe care au adus-o în viața dvs., spuneți-le că nu mai este nevoie să rămână în structurile dvs. Apoi, vedeți lumina galbenă cum învăluie ca într-o bulă ceea ce v-a apărut în minte. Activați pe acel gând/amintire DKM sau SHK (simbolul de vindecare emoțională) pe această bulă galbenă și vedeți cum disipează negativitatea transformând energia și informația negative în energie benefică pentru dvs și vedeți cum entitățile negative pleacă unde hotărăște Dumnezeu, departe de dvs. Durează câteva secunde să vizualizați.

 

  1. Repetați pentru fiecare gând/amintire care apare. Puteți repeta această meditație ori de câte ori vă apar emoții negative.

 

  1. Când ați terminat mulțumiți pentru vindecarea/detoxifierea pe care ați primit-o și activați DKM sau CKR pe dvs pentru a sigila acest proces.

Deschide-ți ochii.  

 

Daniela

Uniune Spirituală

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *