Meditație cu un cristal de cuarț roz

 

Cristale de cuarț roz sunt ideale pentru a lucra cu toate problemele inimii. Ele facilitează căldura razei roz a spectrului de lumină divină.

Cu ajutorul acestui cuarț se poate obține vindecarea în chestiuni deosebite care aparțin de centrul inimii (chakra 4), precum a unor  amintiri traumatice și răni emoționale care pot fi purulente pentru mai multe vieți.

De multe ori traumele emoționale suferite în viața noastră au impact grav asupra minților și corpurile noastre, impact care scade stima de sine, iar în unele cazuri, stima de sine slabă nu ne dă ocazia de a ne dezvolta, de a avea relații armonioase, dă eșecuri pe multe planuri, ne face ușor de abuzat, nu putem discuta de la egal la egal. Instabilitatea financiară și alți mulți alți factori contribuie să influențeze percepțiile și simțul valorii de sine. În mod frecvent aceste condiții emoționale și factori ne deteriorează centrul inimii, centrul inimii devenind ecranat sau „blocat”. Ulterior, centrul inimii se închide ceea ce face indivizii mai puțin conștienți de factorii / aspectele externe, care ar putea provoca mai multe rănirii, precum și comportamentele reacționare atunci când se confruntă cu situații pe care le percep ca fiind un pericol.

În cazul în care chakra inimii este blocată sau închisă, persoana crede despre sine că nu este valoroasă sau productivă, că nu este demnă de iubire și considerație.

Acest blocaj diminuează capacitatea de a oferi dragoste, în cea mai pură formă unei alte persoane.

Prin folosirea unui cuarț roz, în practica vizualizărilor, în meditația de zi cu zi, puteți repara centrul cardiac deteriorat, închis și astfel deveniți echilibrați emoțional.

În vizualizare, se va infuza vibrațiile divine ale cristalelor de cuarț roz în centrul inimii, astfel rănile emoționale și amintirile pot fi rezolvate și transmutate. Această practică permite deschiderea centrului inimii pentru adevărata sa expresie, a Iubirii altruiste.

Cuarțul roz poate avea orice formă / mărime, brut, sau lustruit.

MEDITAȚIA

  1. Stați pe un scaun sau în oricare poziție confortabilă, într-o cameră liniștită și aerisită în care nu riscați să fiți deranjați iar lumina trebuie să fie scăzută. Binecuvântați cristalul.

Țineți cristalul în mâna stângă, priviți cuarțul roz, concentrându-vă pe esența sa caldă, cu vibrație blândă. Închide-ți ochii și acordați-vă la culoarea roz, moale, a pietrei.

  1. Începeți respirația ritmică: inspirați pe nas și expirați pe gură. Când inspirați, vizualizați o rază care este emisă din cuarț. Vizualizați această rază roz care intră prin nas cu fiecare inspirație, umple pieptul și plămânii și apoi se deplasează direct în centrul inimii. Inspirați adânc, pentru a permite razelor roz să umple întregul centrul inimii și cavitatea toracică încălzid zona, reconfortant, dând senzații de iubire. Continuați cu fiecare inspirație să vă bucurați de vibrațiile moi, consolatoare, ale culorii roz.

Pe fiecare expirație, vizualizați toate tensiunile, stresul, orice discordanță emoțională sunt expulzate pe gură. Binecuvântați energiile discordante deoarece le lăsați în mâinile oricărei puteri superioare divine pe care o considerați adecvată, să le dizolve în eterul în care își pot găsi pacea.

  1. Pe măsură ce treceți mai adânc în meditație, este posibil ca respirația să fie din ce în ce mai puțin adâncă, s-ar putea experimenta chiar și furnicături, încălzire, senzații. Din nou, se lasă raza de lumină roz sclipitoare să umple întregul corp, energia de vibrație roz se deplasează din centrul inimii și de-a lungul membrelor. Vă puteți vizualiza emițând raze roz din cap până în picioare. Simțiți-vă corpul în acordaj cu cristalul de cuarț roz. Permiteți-vă să simțiți iubirea de sine, a valorii de sine, și dragoste pentru toți. A se vedea că există speranță pentru o viață mai bună. Simțiți-vă corpul radiant cu strălucirea blândă.

  1. Când sunteți gata pentru a termina meditația cu cuarțul roz, numărați înapoi de la zece la unu, la numărul 1, deschideți ochii și respirați adânc. Bucurați-vă de senzațiile calde pe care le simțiți, rămâneți pe scaun sau în oricare poziție confortabilă ați fost înainte de începerea vizualizării.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *