Meditaţie cu Îngerul abundenţei 

Vizualizaţi cum vă plimbaţi acum pe o pajiste, pe un câmp verde, desculţi, simţiţi răcoarea pământului, atingera ierbii şi vibraţia corpului dvs. Vizualizaţi cum mergeţi liniştiţi, cu paşi domoli şi la un moment dat vedeţi pe cineva în depărtare, nu grăbiţi pasul, căci şi acel cineva vine spre dvs.

Mergeţi la fel de încet, cu paşi siguri şi cu un zâmbet cald pe faţă, spre acea Fiinţă. Deodată, totul se luminează, iar Fiinţa devine doar un punct de Lumina Albă strălucitoare. Nu fugiţi, nu vă speriaţi, doar aşteptaţi să vedeţi cine este cel care acum a devenit Lumină.

La un moment dat, Lumina scade în intensitate, iar lângă dvs este un Înger care vă spune:

M-a rugat Tatăl Ceresc să-ţi transmit că te iubeşte mult şi necondiţionat. Şi mi-a mai spus să-ţi transmit de la El şi faptul că ştie că ai nevoie de bani şi că te va ajuta chiar acum. M-a rugat să-ţi reamimtesc că tu trebuie să crezi doar ceea ce simţi şi doar ceea ce El îţi transmite prin noi, Mesagerii Lui. Banii nu sunt răi, nu sunt un păcat, iar tu îi vei avea pentru că îi meriţi. Aşa a zis Tatăl Tău Ceresc: Copilul meu merită bani pentru că îl iubesc şi nu vreau să simtă lipsuri, dar trebuie să aibă încredere în Mine şi în propria persoană. Banii vin tot de la Mine şi tot la Mine se întorc sub formă de răsplată pentru ajutorul dat Copilului Meu.

Oamenii au uitat că nu banii sunt scopul, ci banii sunt mijocul prin care îşi ating scopul, dar lasă că îşi vor schimbă părerea asta la mometul potrivit.

Să nu uiţi ce ţi-a zis Tatăl Ceresc – să nu-ţi mai fie teamă de bani sau de ocara oamenilor. Tu meriţi Banii şi îi vei primi de la Tatăl Tău Ceresc. El te va ajuta. Acum mergi încotro simţi şi fă ceea ce ai de făcut. Şi nu uita: fără teamă de bani sau de oamenii din jur.

Puteţi înlocui mesajul Îngerului abundenţei, atunci când el apare lângă dvs., cu rugămintea dvs pentru El. Simţiţi ca şi cum aţi primit ce aţi cerut.

Puteţi folosi afirmaţii pentru atragerea abundenţei.

EXEMPLE de Afirmaţii pentru atragerea abundenţei financiare şi materiale în viaţa dvs:

Banii sunt un Dar Divin, o răsplată divină, iar eu merit prosperitate materială/financiară.

Am tot ce-mi trebuie pentru a reuşi. Primesc banii şi resursele materiale din diverse surse şi oportunităţi divine.

Iubesc ceea ce fac, muncesc cu plăcere, iar banii vin cu uşurinţă în viaţa mea.

Eu sunt abundenţă. Abundenţa financiară intră chiar acum în viaţa mea.

Banii sunt un mijloc necesar care mă ajută să-mi ating scopul divin. Am câţi bani vreau acum. Tatăl Ceresc, Îngerii şi Fiinţele de Lumină mă ajută chiar acum să obţin banii de care am absolută nevoie chiar astăzi.

Banii sunt energie. Eu sunt energie şi atrag chiar acum banii în viaţa mea.

Sunt călăuzit/ă de îngeri chiar acum spre a obţine bani şi spre tot ce îmi doresc.

, , , , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *