MEDITAȚIE cu Arhanghelul Raziel și energia curcubeu pentru a ne crește puterea spirituală

 

 

Ca ființe spirituale, noi ar trebui să eliminăm sentimentul de separare și să ne reamintim că suntem una cu întregul Univers.

Pentru a ne recupera puterea îl putem invoca pe Arhanghelul Raziel.

Arhanghelul Raziel este descris ca fiind un bărbat cu barbă, un înțelept care cunoaște tainele Universului. El ne poate ajuta să ne înțelegem existența, să ne soluționăm disputele cu alți semeni, să ne armonizăm relațiile de familie, să stăpânim arta manifestării, să ne vindecăm cea de-a șasea chakră, să ne dezvoltăm abilitatea de a vedea dincolo de ceea ce ne arată simțurile, să ne dezvoltăm capacitatea de (auto)vindecare, să ne „scoatem” la suprafață, din adâncul ființei, cunoașterea.

Cu cât vom lucra mai mult cu Arhanghelul Raziel, cu atât mai mult ne vom recăpăta puterea spirituală, ne vom crește capacitatea de vindecare pentru noi înșine și pentru alte persoane, vom înțelege Universul, vom conștientiza unitatea cu întreaga existență, vom putea manifesta, vom deveni co-creatori și ne vom rescrie destinul după propria dorință.

Următoarea meditație este indicat să fie făcută înainte de a merge la culcare, deoarece procesul de vindecare poate continua și în somn.

MEDITAȚIE cu Arhanghelul Raziel și energia curcubeui pentru a ne crește puterea spirituală

Aprindeți o lumânare. Puteți pune o muzică liniștitoare. Purificați-vă mediul. Așezați-vă confortabil.

Centrați-vă respirând profund de câteva ori.

Invocați-l pe Arhanghelul Raziel și cereți-i să vă fie ghid și să stea lângă dvs.

Vizualizați lumina unui minunat curcubeu peste dvs. Acest lucru va face legatura cu Arhanghelul Raziel și cu Reiki (ambele sunt asociate cu lumina curcubeu).

Vedeți cum această lumină curcubeu curge și vă înconjoară, de la cap până la picioare, spălându-vă interiorul și exteriorul.

Vedeți-vă în această lumină și energie curcubeu.

Vizualizați simbolurile Reiki, pe care le doriți, în această lumină curcubeu și lăsați-le să lucreze asupra dumneavoastră. Folosiți DKM dacă aveți acces la acest simbol.

Stați în această vizualizare o vreme. Relaxați-vă și lăsați energia curcubeului să lucreze asupra dvs.

După un timp, extindeți-vă. Vedeți-vă ca o formă energetică care se deplasează dincolo de corp și devine una cu Universul.

Vedeți-l pe Arhanghelul Raziel și mergeți lângă el. Simțiți cum energia lui vă cuprinde și cum deveniți, asemenea lui, înțelepți și puternici.

Acum, în lumina curcubeului, sunteți în stare să vă vedeți legătura cu toată existența și simțiți-vă Sinele dvs adevărat.

Simțiți cum toate blocajele din al treilea ochi se dizolvă și cum odată cu dizolvarea lor vă reapare puterea de vindecare.

Permiteți talentelor dvs să se reîntoarcă. Revendicați-vă harurile, darurile, aptitudinile, capacitățile pe care le-ați avut…

(Dacă acum sunteți vindecător Reiki, este destul de probabil să fi fost astfel și în alte vieți.)

Lasați-vă intuiția să vă îndrume spre altă zonă care ar necesita vindecare suplimentară.

Orice situație sau zonă apare în conștiința dumneavoastră în acest moment necesită vindecare suplimentară.

Vizualizați lumina și energia curcubeului în jurul acestei situații sau zone, vindecând.

Rămâneți în această stare atâta timp cât doriți și absorbiți toată energia care vă este trimisă.

Când simțiți că absorbția a încetat, nu vă ridicați brusc, permiteți-vă să reveniți lent la starea normală de conștiință.

Mulțumiți Arhanghelului Raziel și Reiki pentru ajutorul pe care vi l-au oferit.

 

Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *