Meditație cu Arhanghelul Metatron pentru a vă crește vibrația

 

Alegeți un loc în care nu riscați să fiți deranjați.

Protejați-vă și curățați-vă mediul.

Așezați-vă într-o poziție confortabilă.

Focusați-vă pe propria persoană.

Respirați adânc de câteva ori pentru a vă relaxa.

Invocați prezența Arhanghelului Metatron.

Când îi simțiți prezența spuneți: „Metatron, iubit Arhanghel al Înălțării, mulțumesc că ai venit la mine cu energia ta care trece dincolo de timp și spațiu, în timp ce cubul tău sacru cuprinde ființa mea, sufletul meu se adaptează la aici și acum, eu îmi găsesc misiunea personală în prezent și permit calauzirii divine să mă ajute să merg înainte. Chakrele mele se aliniază cu iubirea și eu mă pregătesc să creez Cerurile pe Pământ! Așa să fie! Așa și este! Amin”

      Închideți ochii și vizualizați-vă în interiorul cubului lui Metatron. Rămâneți așa o vreme simțind pacea, liniștea, starea de bine interioară.

Eliberați-vă mintea de toate gândurile, deschideți-vă inima, fiți deschiși să primiți mesajele de la Divinitate.

Fiți conștienți că sunteți înconjurați de Lumina și iubirea necondiționată, care vă vor asista pentru a vă ridica vibrația. Permiteți acestei Lumini să vă pătrundă ființa, intrând prin chakra coroanei.

Această energie de iubire pură și compasiune vă umple corpul. Simțiți cum, pe măsură ce această Lumina vă infuzează corpul fizic și emotional, vă curățați de tot ceea ce nu face parte din Lumina și Iubirea lui Dumnezeu. Toate energiile negative, îndoielile, disperarea, ego, durerile sunt dizolvate în Lumină.

 Vizualizați și simțiți cum Lumina vă curge prin vene, prin fiecare celulă, începând din vârful capului până la degetele de la mâini și de la picioare, trecând și prin coloana vertebrală.

Simțiți cum vă crește vibrația și devine din ce în ce mai înaltă.

Relaxați-vă și mai mult, pătrundeți mai adânc în interiorul dvs., dincolo de gânduri, emoții, intenții, doar fiți. Permiteți Luminii să pătrundă și să curgă în mod continuu în întreaga dvs ființă. Cu cât mai multă Lumină cu atât veți fi mai conectați cu Divinitatea, veți evolua spiritual și personal și veți primi mai multe oportunități.

Simțiți recunoștință pentru tot ceea ce aveți, pentru toate binecuvântările pe care le-ați primit.

Spuneți: „Voința mea este supusă Divinității. În toate facă-se Voia Ta Doamne. Ție îți consacru acțiunile, gândurile, sentimentele mele și ființa mea, Doamne! Astfel știu că voi lua cele mai bune decizii în orice moment.”

Rămâneți în tăcere câteva secunde. Apoi spuneți: „Îmi deschid inima și permit acum să îmi deschid canalele de comunicare cu Divinitatea. Sunt capabil/ă să mă conectez cu îngerii, cu Maeștrii Înălțați, cu Ființele de Lumină. Dragi Îngeri, vă mulțumesc pentru prezența voastră. Spuneți-mi vă rog cum pot accesa cea mai înaltă cale posibilă pentru mine?”

Rămâneți concentrați în inimă și în următoarele minute fiți atenți ce gânduri, imagini, sentimente vă apar. Puteți da o intenție și apoi fiți deschiși posibilităților nelimitate.

Simțiți conectarea la Divin, înconjurați-vă cu Lumină, simțiți energiile prezente.

Mulțumiți Divinului, Arhanghelului Metatron, tuturor Entităților de Lumină care v-au asistat.

Când simțiți că este timpul, deschideți ochii, mișcați-vă mâinile și picioarele, masați-vă corpul.

Crescându-vă vibrația acuratețea mesajelor Divine, de la îngeri, de la Sinele Superior, va fi din ce în ce mai mare, veți fi ghidați din ce în ce mai mult pentru a obține ceea ce vă doriți.

Conectați-vă la Divin, deschideți-vă inima, deschideți chakra coroanei, înconjurați-vă cu Lumină și bucurați-vă de energiile prezente Acum, cereți ghidare, asta este tot ceea trebuie să faceți când aveți vibrație înaltă. Ridicarea vibrației prin intermediul acestei conexiuni este cea mai rapidă cale pentru transformarea personală.

Provocările, obstacolele, oferă posibilitatea de a crește spiritual și pot fi considerate binecuvântări pentru care ar trebui să fim recunoscători deoarece ele ne feresc de un rău sau ne ajută să renunțăm la false credințe care ne limitează.

Accesând Lumina zilnic, făcând mintea să tacă, eliminând lamentările, deschisând inima, realizând conectearea cu Divinitatea, cu iubirea necondiționată, cu compasiunea, vă puteți accesa adevărata putere. Fiți conștienți că sunteți întotdeauna sprijiniți.

     Uniune Spirituală

Să vă fie de folos!

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *