Meditaţia Seichim pentru echilibrarea Yin & Yang

 

Pentru început adoptați o postură de meditaţie în care menţineți spatele drept, vârful limbii în cerul gurii, palmele aşezate pe genunchi, în gassho la nivelul pieptului sau într-o postură de meditaţie.

Începeți prin a mulţumi divinităţii pentru acest dar minunat, invocați Ghizii şi Îngerii păzitori, Învăţătorii spirituali, Îngeri, Arhangheli, Serafimi, şi invocați prezenţa oricărei fiinţe spirituale care doriți să vă ajute şi să vă călăuzească în această călătorie spirituală.

Închideţi ochii şi realizaţi o uşoară relaxare a corpului, începând de la cap, gât, trunchi, braţe, spate, coapse până la tălpi.

Invocaţi energia vieţii şi simţiţi cum aceasta vă învăluie şi vă conectează la fluviul de lumină al vieţii. Simţiţi cum lumina vă umple structurile şi vă conectează la magistrala de energie a Universului. Energia vă curăţă corpul fizic, vă purifică aura şi toate structurile, îndepărtând din voi tot ceea ce nu vă este benefic (toate energiile negative, toate formele gând negative, emoţii şi semnale nepotrivite). Toate aceste lucruri care nu vă sunt benefice sunt luate de fluviul acesta de lumină şi duse din structurile voastre.

Inspiraţi şi aspiraţi această energie a vieţii, simţind cum deveniţi mai pur, mai strălucitor, mai luminos cu fiecare insiratie.

Când simţiţi că deveniţi una cu acest fluviu de energie a vieţii, conduceţi cu fiecare inspiraţie această energie până în inima voastră spirituală (chakra 4), iar pe expiraţie vizualizaţi cum aceasta se deschide precum o floare cu multe petale dăruind această energie împreună cu iubirea voastră întregului univers.

Invocaţi energia Seichim şi vizualizaţi Simbolul infinitului venind din Univers şi apropiindu-se de voi. Simbolul se opreşte deasupra capului vostru, se roteşte şi începe să emită o energie multicoloră care se revărsă pe exteriorul corpului vostru şi în interiorul capului vostru, în interiorul gâtului, până în interiorul pieptului vostru. Energia vindecătoare seichim va începe să se învârtă în interiorul pieptului vostru sub forma simbolului infinit, activând şi deschizând inima spirituală.

Meditaţi la faptul că de undeva din univers se apropie de voi o lumină strălucitoare. Ea apare mai întâi că o luminiţă mică, ce creşte în diametru cu cât se apropie de voi. Luminiţa se apropie din ce în ce mai mult de voi şi observaţi că este o sferă cât diametrul capului vostru, care radiază lumină şi străluceşte deosebit de puternic.

Sfera de lumină se apropie atât de mult de voi încât ajunge să plutească câteva secunde deasupra capului şi apoi să pătrundă în interiorul vostru prin creştetul capului. Sfera de lumină coboară direct în inima voastră fizică. Aici se suprapune cu inima voastră şi se transformă într-o inimă de lumină cu 4 inimoare în interior. Inima aceasta de lumină începe să bată, să se dilate şi să se contracte. Valuri de lumină, asemenea undelor făcute de o piatră aruncată într-un lac, se propagă de la inima în tot corpul vostru. Undele de lumină străbat întregul corp echilibrând energia yin cu energia yang. După o perioadă de timp, inima de lumină se măreşte cuprinzând întregul corp. Este ca şi cum întregul corp fizic este în interiorul ei şi are loc un întreg proces de echilibrare a energiilor corpului. Inima de lumină bate şi undele de lumină se revarsa în aura corpului, echilibrând energia feminină cu cea masculină din toată aura.

Se rămâne în această stare atât cât simţiţi că este nevoie ca să vă echilibraţi energiile.

Când consideraţi, reveniţi conştienţi de corpul vostru fizic, de respiraţia voastră. Conştientizaţi faptul că inspiraţi energia vieţii, şi expiraţi iubirea divină, pacea şi armonia. Urmăriţi o perioadă inspiraţia şi expiraţia voastră. Mişcaţi încet degetele de la mâini şi de la picioare şi deschideţi încet ochii. Frecaţi uşor palmele şi treziţi cu ele printr-o masare uşoară faţa, pieptul, braţele, copasele şi picioarele.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *