Meditația, Rugăciunea, Invocarea, Conectarea cu Arhanghelul Uriel

Arhanghelul Uriel 

„Uriel” înseamnă „Lumina lui Dumnezeu” sau „Focul lui Dumnezeu”.

Arhanghelul Uriel este Arhanghelul Soarelui și al Luminii

Divine.

Uriel este o ființă spirituală de putere și de lumină imensă, cu o frecvență de vibrație incredibil de mare și slujește necondiționat umanitatea prin darul de lumină și își dorește să aducă înțelepciune și iluminare tuturor ființelor.

El este Arhanghelul Înțelepciunii, Iluminării, Luminii, magiei, alchimiei, astrologiei, Conștiinței Universale, Ordinii Divine. Se ocupă de distribuția puterii, fluxului universal cosmic și de mediul înconjurător al Pământului.

Uriel emană cea mai pură Lumină Divină și ajută omenirea să acceseze tărâmurile spirituale și să ajungă la cel mai înalt nivel de Înțelepciune și Iluminare.

Ajută ființa umană să-și găsească puterea interioară, să-și ridice vibrația și să-și accelereze trecerea la nivele mai înalte ale conștiinței.

Arhangelul Uriel vă poate ajuta  să învățați să vă ascultați înțelepciunea interioară și nevoile propriului corp, vă poate deschide canalele pentru a primi în mod direct călăuzirea divină.

Arhanghelul Uriel este util în multe și diferite domenii ale vieții dvs.

Puterile lui sunt nelimitate: vă poate da idei benefice, vă poate crește creativitatea, vă poate oferi perspective noi, vă limpezește judecata, vă poate ajuta să depășiți cu bine provocările, și prin asistența și îndrumarea lui iubitoare vă poate transforma orice frustrare și cea mai mare dezamăgire în cele mai mari binecuvântări ale dvs….

Arhanghelul Uriel vă poate ajuta să vă vindecați fiecare aspect al vieții prin purificarea întelegerii mentale și emotionale.

Transformă energiile de vibrație joasă într-o înțelegere și iluminare spirituală. Uriel vă ajută să vă ancorați în lumină și iubire atât de puternic încât nu poate rezista nicio negativitate.

Cereți-i lui Uriel să vă ajute să eliberați pentru totdeauna tot ce blochează Lumina dvs Divină și adevăratul dvs, scop al vieții. Apoi cu inima și mintea deschise puteți percepe în interiorul dvs cel mai înalt și autentic adevăr.

Arhanghelul Uriel poate fii perceput de unele persoane ca având calități și energie feminină iar de altele ca având calități și energie masculină.

Conectarea dvs la energia Arhanghelilor se poate face prin simpla intenție pură, sinceră și cu dragoste. De exemplu: „Cer cu dragoste ca energia Arhanghelului Uriel să curgă spre mine. Sunt recunoscător/ recunoscătoare Arhanghelului Uriel pentru..ˮ Este suficient să spuneți aceste cuvinte pentru a face energia îngerilor să curgă.

Invocarea, Conectarea cu Arhanghelul Uriel

Printr-o simplă vizualizare vă puteți conecta cu Arhanghelul Uriel și să aduceți lumina și frecvența lui în viața dvs:

Închideți ochii, relaxați-vă și respirați lent.

Vizualizați-l pe Arhanghelul Uriel înconjurat cu o foarte strălucitoare lumină aurie.  Vizualizați câteva minute cum această lumină aurie strălucitoare curge spiralat peste tot în jurul dvs și în întreaga dvs ființă.

 Puteți simți prezența în jurul dvs. a acestei lumini divine și puteți simți cum vă încălzește.

Spuneți în gând sau cu voce tare: „Arhanghele Uriel, îți mulțumesc pentru că mă ajuți să experimentez Lumina Divină și prezența acumˮ.

Respirați cum vă este confortabil, deschideți-vă inima, mutați-vă atenția în interiorul dvs. așteptând un timp în pace și bucurați-vă de ceea ce ați putea simți sau percepe…

Rugăciune pentru a vă conecta cu Arhanghelul Uriel și pentru a vă a ridica vibrația 

 Când intrați în spațiul dvs de rugăciune și îl invitați pe Arhanghelul Uriel în acest spațiul prin rugăciune sau invocare, mutați-vă atenția pe inima dvs. Lasați-vă inima deschisă, extindeți-vă lumina facilitând astfel ca întreaga ființă să vă fie umplută cu lumina angelică.

Arhanghelul Uriel vă va răspunde la chemare și întrebări. Puteți citi într-o stare interiorizată (alpha) următoarea rugăciune, o puteți memora sau pur și simplu să o reformuați cu propriile cuvinte și dorințe.

Poziție de meditație, fără a avea mâinile sau picioarele încrucișate. Închideți ochii, respirați profund, interiorizați-vă și spuneți următoarea rugăciune:

„Arhanghel Uriel, te rog intră în acest timp și spațiu. Conectează-te cu mine energic, de ridică vibrațiile și mă înconjoară cu lumină și iubire.

Ajută-mă și sprijină-mă în ridicarea vibrațiilor mele și în extinderea conștiinței mele dincolo de nivelurile inferioare ale fricii, frustrărilor, îndoielilor și ale ego-ului. Ajută-mă să strălucesc și să mă conectez cu cel mai înalt adevăr. Fluxul de lumină Divină să curgă în în acest spațiu, în acest timp, în ființa mea, astfel încât să-mi umple chakra inimii, coloana mea de ascensiune și corpul de lumină.

Ajută-mă să aduc lumină și iubire în fiecare celulă și particulă ale ființei mele, astfel încât să strălucesc în Prezența Divină și să reflect lumina deplină și adevărul ființei spirituale divine Eu Sunt.

Ajută-mă să întruchipez lumina Sinelui meu Superior, Lumina Divinului Suprem, Lumina Divinei Prezențe, Adevărului și Iubirii, astfel încât să stau cu încredere și cu bucurie în acest adevăr. Ajută-mă și permite-mi să devin o lumină în întuneric pentru mine și pentru alții. Ajută-mă să-mi păstrez această vibrație înaltă, astfel încât să pot elimina fără efort obiceiuri, gânduri și credințe care mă trag în jos. Ajută-mă ca în fiecare moment să rămân în adevărul meu autentic, și să fiu în toată puterea ființei mele. Mulțumesc, Arhanghele Uriel, pentru îndrumare, dragoste, și pentru energia de vindecare pe care mi-o trimiți. Iluminează-mi corpul, mintea și spiritul la fiecare nivel. Trimite-mi fluxul de lumină în fiecare celulă, ajută-mă să ca lumina mea interioară divină potențială să strălucească pe deplin, conform Voinței Divine, pentru cel mai înalt bine al meu, și așa este.ˮ

Exemplu de rugăciune simplificată:

 Spuneți în gând sau cu voce tare: „Arhanghele Uriel, umple-mă cu lumină. Ajută-mă să strălucesc din ce în ce mai mult, ajută-mă să mă ridic deasupra fricii, frustrărilor, îndoielilor și ale ego-ului, să stau în adevărul meu autentic; să stau în lumină și Iubire Divină. Și așa este.ˮ

Apoi, deschideți-vă inima. Lăsați ca lumina dumneavoastră să se extindă pentru a deveni mai luminoși și strălucitori, astfel, în această vibrație vă puteți  conecta cu Arhanghelii, să le simțiți prezența și să le auziți mesajele.

 

,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Meditația, Rugăciunea, Invocarea, Conectarea cu Arhanghelul Uriel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *