Meditaţia Reiki, Programul de 21 de zile

 

Programul de 21 de zile se va folosi pentru a afla mai multe despre lucrul Reiki, pentru a vă dezvolta concentrarea, de a vă împuternici rugăciunile, obiectivele şi viziunile, pentru a aprofunda relaţia cu Divinitatea precum şi pentru a primi răspunsuri.

Zilele 1-7 – Începeţi prin crearea unei intenţii sau a unei întrebări. Desenaţi simbolul puterii Usui în faţa corpului şi cu mâinile, mutaţi energia în plexul solar. Inspiraţi adânc, imaginându-vă că inspiraţi esenţa simbolului. Pe măsură ce expiraţi permiteţi energiei să pătrundă în fiecare celulă a corpului vostru, şi să se extindă în afara corpului vostru emoţional, corpului mental, până în corpul spiritual. Pe apnee emiteţi intenţia dumneavoastră sau pune-ţi întrebarea. Staţi liniştiţi cu această energie pentru 5-15 minute. Dacă mintea dvoastră rătăceşte, invocaţi pur şi simplu numele simbolului de putere de trei ori şi-l vizualizaţi. Când aţi terminat, afirmaţi că sunteţi lumina, plini de energie Reiki şi că ea va fi cu dvs. zi de zi. Puteţi nota experienţa acestei meditaţii într-un jurnal. Includeţi orice gânduri, cuvinte, imagini sau sentimente, care v-au venit în acest timp, chiar dacă nu pare a fi nici o logică. Adesea Reiki şi Divinul ne vorbesc în simboluri, imagini, sau cu piese dintr-un puzzle care il veţi desluşi mai târziu citind jurnalul dvs.

Zile 8-14 – Începeţi prin crearea unei intenţii sau a unei întrebări. Desenaţi simbolul mental-emoţional în faţa a corpului şi cu mâinile, mutaţi energia în inima dumneavoastră. Inspiraţi adânc, imaginându-vă că inspiraţi esenţa simbolului. Pe măsură ce expiraţi permiteţi energiei să pătrundă în fiecare celulă a corpului, şi să se extindă în afara corpului emoţional, corpului mental, până în corpul spiritual. Imaginaţi-vă orice tipare nesănătoase mentale sau emoţionale fiind remodelate în gândire sănătoasă, sentimente şi modele de răspuns. Pe apnee adresaţi intenţia dumneavoastră sau pune-ţi întrebarea. Staţi liniştiţi cu aceasta energie pentru 5-15 minute. Dacă mintea rătăceşte, invocaţi pur şi simplu numele simbolului emoţional-mental de trei ori şi-l vizualizaţi. Când aţi terminat, simţiţi că sunteţi umpluţi de iubire, plini de energie Reiki şi va fi cu dvs. zi de zi. Scrieţi într-un jurnal despre experienţa acestei meditaţii.

Zilele 15-21 – Începeţi prin crearea unei intenţii sau a unei întrebări. Desenaţi simbolul de vindecare la distanţă, în faţa corpului şi cu mâinile, mutaţi-vă energia în întregul organism, introducând-o prin coroană şi în jos prin picioarele. Inspiraţi adânc, imaginându-vă că inspiraţi esenţa simbolului. Pe măsură ce expiraţi permiteţi energiei să pătrundă în fiecare celulă a corpului dvs, şi să se extindă în afara energia campurilor dvs. Pe apnee adresaţi intenţia dumneavoastră sau pune-ţi întrebarea.

Imaginaţi-vă sau vizualizaţi simbolul luând forma unui pod de lumină. Acest pod ajunge prin timp şi prin spaţiu. Se lasă podul de lumină pentru a transporta energia Reiki înapoi în timp pentru a pătrunde în toate nivelurile de conştiinţă a dvs şi în dimensiunile multiple ale fiinţei dvs.

Permiteţi energiei să curgă în timp şi prin spaţiu în viitor pentru a crea energie armoniooasă în viitorul dvs. Aduceţi acum energia în momentul de faţă. Staţi liniştiţi cu aceasta energie pentru 5-15 minute. Dacă mintea rătăceşte, invocaţi pur şi simplu numele simbolului distanţă de trei ori şi-l vizualizaţi. Când aţi terminat, afirmaţi că deţineţi puterea de vindecare atemporală de energie Reiki şi va fi cu dvs. zi de zi. Scrieţi într-un jurnal despre experienţa acestei meditaţii.
Acest program de 21 zile este conceput pentru cei care sunt acordaţi la nivelul doi Reiki. Nivelul I ar putea modifica folosind nivelul I de energie în loc de simboluri.

Acest program se poate extinde pentru încă 21 de zile continuînd cu celelalte trei simboluri Reiki, până la gradul de Maestru, sau cu simbolurile Karuna, deinde de alegerea dvs.

Sper să găsiţi aceste sugestii utile, şi că sunt dispuşi să analizaţi importanţa creării unui timp special pentru a aprofunda relaţia cu Divinitatea şi dragostea de energie Reiki.

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *