Meditaţia muntelui

 

Vizualizează, vezi, simţi, sau pur şi simplu fi conştient de corpul tău care devine un munte, transformă-te în piatră. Vezi doar vârful munţilor, rădăcinile lor se ancorează adânc în pământ. Simţiţi-vă picioarele şi partea inferioară a corpului ancorate în roca de la bază şi piatra de pe Pământ, te inundă sentimentele de pace şi calm, care vin cu această formă. Deveniţi baza muntelui şi apoi creşteţi în sus până ajungeţi în cer. Simţiţi-vă coroana că partea de sus a muntelui, în care Pământul şi cerul se întâlnesc şi se amestecă; conectarea acestor două aspecte opuse, care sunt în echilibru perpetuu.

Avem capacitatea de a reglementa şi de a schimba starea noastră de a fi. În timp ce, într-adevăr, suntem un produs al mediului nostru, în mod constant în prezenţa altor forţe şi influenţe externe, avem întotdeauna o alegere de făcut cu privire la modul în care să simţim şi modul în care să răspundem stimulilor externi. Avem posibilitatea de a schimba mediul nostru extern şi intern pentru a intra într-o stare de mare armonie şi coerenţă.

Utilizaţi informaţiile şi tehnicile de mai sus pentru a creşte coerenţa dvs., pentru a va ridică vibraţia, să va luaţi puterea înapoi pentru a produce schimbările din univers pe care doriţi să le vedeţi.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *