Meditaţia în Mişcare REIKI

 

Cu faţa spre fereastră sau spre est.
Se activează palmele cu DKM şi CKR.
Se activează CKR pe fiecare chakra (protecţia pe chakre).
Se desenează DKM în faţă la circa o lungime de braţ, în dreptul chakrei inimii. Apoi, cu ambele palme, luăm lumina ce se iveşte prin deschiderea acelei dimensiuni şi înconjurăm de trei ori, cu braţele întinse, începând de sus în jos, aura spunând numele DKM. Când ajungem în partea de jos, strângem energia negativă la nivelul chakrei II. După ce am strâns astfel reziduurile energetice din câmpul nostru, facem aceeaşi mişcare de trei ori, doar că la sfârşit sfera o arunc în dimensiunea imediat următoare în jos spunând de trei ori: “Îmi declar prezenţa mea divină aici, acum, pe pământ!”

P.S. – Eu aplic SHK pe podea (deschid dimensiunea prin care plecă energia degativă) sau vizualizez un foc verde pe podea și în el arunc sfera cu reziduurile energetice, cu intenția de a fi anihilate instant. Când ridic brațele pentru o nouă rotire a lor prin aură, focul se stinge  și când arunc se aprinde instant și anihilează.

Cu faţa spre fereastră sau spre est.
Se activează palmele cu DKM şi CKR.
Se activează CKR pe fiecare chakra (protecţia pe chakre).
Se desenează DKM în faţă la circa o lungime de braţ, în dreptul chakrei inimii. Apoi, cu ambele palme, luăm lumina ce se iveşte prin deschiderea acelei dimensiuni şi înconjurăm de trei ori, cu braţele întinse, începând de sus în jos, aura spunând numele DKM. Când ajungem în partea de jos, strângem energia negativă la nivelul chakrei II. După ce am strâns astfel reziduurile energetice din câmpul nostru, facem aceaşi mişcare de trei ori, doar că la sfârşit sfera o arunc în dimensiunea imediat următoare în jos spunând de trei ori: “Îmi declar prezenţa mea divină aici, acum, pe pământ!”

P.S. – Eu aplic SHK pe podea (deschid dimensiunea prin care plecă energia negativă) sau vizualizez un foc verde pe podea și în el arunc sfera cu reziduurile energetice, cu intenția de a fi anihilate instant. Când ridic brațele pentru o nouă rotire a lor prin aură, focul se stinge  și când arunc se aprinde instant și anihilează.

, , , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *