Meditația iertării pentru pace interioară

Stați pe un scaun, spatele drept, ochii închiși, palmele în poală (pe coapse). Inspirați și expirați adânc de câteva ori. Liniștiți-vă mintea. Vizualizați cum din înaltul cerului, de la Tatăl Ceresc, se coboară o coloană de lumină albă strălucitoare, vă umple tot corpul curățând în acest timp toate impuritățile. Puteți insista cu această curățare acolo unde simțiți că este nevoie. Toate aceste impurități se scurg în pământ prin chakrele tălpilor. Mama Pământ folosind culorile curcubeului sublimează aceste impurități și vă trimite înapoi, prin tălpile dvs., lumină. Vedeți cum această lumină urcă ușor prin picioare, prin chakrele 1, 2, 3 și când ajunge în chakra 4 expirați cu putere spunând mental: afară tot ce este toxic, negativ, rău, nefolositor, de acum și din alte vieți, ACUM! Când vă simțiți liniștiți, în comuniune cu Tatăl Ceresc și cu Mama Natură spuneți:

Tatăl Ceresc cu iubirea Ta, iartă-mi greșelile mele cele cu gândul, vorba sau fapta, cele de voie sau fără de voie, cele știute și cele neștiute, cele din neascultare, de acum și din alte vieți, ca eu și nimeni să nu sufere. Amin! În numele Tatălui, Fiului și Sfântului Duh!

Tatăl Ceresc cu iubirea Ta, iartă greșelile familiei și neamului meu, al soțului/ iubitei/iubitului, copilului/copiilor mei, ale străbunilor mei, ale socrilor mei, cele cu gândul, vorba sau fapta, cele de voie sau fără de voie, cele știute și cele neștiute, cele din neascultare, de acum și din alte vieți, ca ei și nimeni să nu sufere. Amin!

Tatăl Ceresc cu iubirea Ta, iartă toate greșelile făcute între noi cei care ne-am întâlnit în această viață. Amin! În numele Tatălui, Fiului și Sfântului Duh!

(Dacă simțiți nevoia puteți cere iertare unor persoane sau situații și puteți spune că iertați anumite persoane sau situații).

Când sunteți pregăiți, reveniți din meditație și deschideți ochii. Masați-vă ușor corpul și ridicați-vă în picioare.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *