Meditatia de purificare si integrare a Sufletului. 

 

Intrați în starea de meditație. Există multe alte tehnici pe care le puteți găsi în materialele ezoterice.

Invocarea protecției (Este esențial ca înainte de fiecare meditație (și chiar la început de zi și în momentele pe care le presimtim critice) să invocăm Protecție.)

Invoc acum cea mai înaltă Protecție Divină, în timpul meditației și în fiecare moment al zilei în care este necesar. Cer ca Spațiul meu Sacru să fie scăldat și protejat de Lumina Aurie a Prezenței mele Divine. Cer ca Lumina Albastru-Turcoaz a Arhanghelului Mihail să mă înconjoare și să mă protejeze în timpul acestei meditații.

După ce rostim calm dar ferm această invocare în etapa protecției, este de folos să vizualizăm o Lumină Aurie coborând din ceruri prin chakra coroanei (creștetul capului) prin tot corpul. Corpul nostru strălucește de Lumina Aurie.

Vizualizăm apoi al doilea strat al Protecției, Lumina Albastru-Turcoaz a Arhanghelului Mihail. Aceasta înconjoară corpul nostru, scăldat și impregnat de Lumina Aurie a Prezenței noastre Divine.

Vizualizăm și al treilea strat de protecție, ce înconjoară stratul turcoaz. Acest al treilea strat este format tot din Lumina Aurie a Prezenței noastre Divine.

Pentru a fi mai ușor, putem să vizualizăm și să ne simțim ca într-un Ou Divin, unde „gălbenușul” suntem noi, scăldați în Lumina Aurie, „albușul” este Lumina Albastru-Turcoaz a Arhanghelului Mihail, iar „coaja” este formată tot din Lumina Aurie. Cei care au dificultăți în vizualizare nu trebuie să își facă probleme. Este foarte important să Simțim și să Știm că straturile de protecție evocate mai sus și invocate în momentul anterior funcționează.

Dacă reușim și în timpul zilei (atunci când nu suntem prinși în treburi urgente) să simțim această protecție (ceea ce este echivalent cu invocarea și recepția ei), este foarte folositor.

Prin vizualizare implicăm și corpul Mental. Dincolo de vizualizare, este important să Simțim și să Știm că Lumina Aurie ne învăluie, ceea ce implică și corpul emoțional. Practic simțim că facem o baie caldă și iubitoare de Lumină Aurie.

Următoarea etapă după Protecție este Contemplația.
Vom folosi câteva invocari, într-o ordine care trebuie respectată, deoarece fiecare creează premisele pentru cea care urmează. Este important să cerem din inimă, să simțim emoția conștientizării faptului că suntem ascultați, că locul nostru de meditație este populat de îngeri, ghizi spirituali și maeștri înălțați. Simțiți emoția faptului că ei se află lângă voi, exact în locul vostru de meditație și vă privesc cu dragoste. Așteptau de mult să îi chemați și vin cu bucurie să dea o mână de ajutor. Invocările se vor rosti cu calm, cu Simțire și emoție. Între ele se va face o pauză de 1-2 minute pentru a ne permite să Simțim și să ne concentrăm energia în cuvintele pe care le rostim.

-Invoc acum cu gratitudine Prezența și Puterea dragilor mei Sananda (Iisus), a Arhanghelilor, Îngerilor și Maeștrilor Înălțați din cea mai pură Lumină Divină să mă asiste în meditația de astăzi în cel mai benefic mod cu putință.

Iert din Inimă și în totalitate, pe toți aceea care mi-au provocat traume sau neajunsuri în această viață și în celelalte vieți și îi eliberez de orice fel de consecințe ale acțiunilor lor. Îi binecuvântez pe toți aceea care în această viață sau în alte vieți mi-au făcut rău și radiez către ei Iubire și Compasiune. Noi toți suntem Copiii Inocenți ai lui Dumnezeu și nimeni și nimic nu va putea schimba aceasta. Noi Unul suntem.

Mă iert din Inimă și în totalitate pe mine însumi/însămi pentru orice rău pe care l-am făcut altui suflet, în această viață și în celelalte vieți. Mă iubesc și mă accept în totalitate, așa cum sunt, copil neprihănit al lui Dumnezeu. Nimeni și nimic nu va putea vreodată afecta Inocența mea Divină.

Cer cu gratitudine ca orice fragment al altui suflet, legătură energetică, formă gând, implant sau energie sau tipar energetic care are alt rezultat decât cel mai înalt bine al meu să fie îndepărtate în totalitate din câmpul meu energetic, în cel mai rapid și benefic mod Divin. (Aici ajută să vizualizăm după invocare cum Lumina Aurie pătrunde în toate straturile noastre energetice, îndepărtând impuritățile)

Cer cu gratitudine ca toate fragmentele sufletului meu pierdute în spațiu și timp și în alte dimensiuni să fie reintegrate în ființa mea în cel mai rapid și benefic mod Divin. (Aici ajută să vizualizăm pachete energetice de Lumină, fragmentele noastre, cum vin din spațiu și sunt reintegrate în aura noastră energetică).

După aceasta, cu mintea liniștită și relaxată, rămânem în meditație câteva minute pentru a întări efectul afirmațiilor și a da posibilitatea Maeștrilor să lucreze asupra noastră (etapa Recepției).

Aceasta este o puternică sesiune meditativă de purificare și integrare a Sufletului. Dacă este practicată cu Iubire și Compasiune față de Sine, cu Concentrare și implicare emoțională, rezultatele vor fi cu atât mai bune. Este posibil chiar ca o singură meditație să reintegreze un număr mare de fragmente. Cu toate acestea, trăim într-o lume care face tot posibilul să ne fragmenteze. Așadar, Repetiția este cheia Succesului. S-ar putea să doriți să schimbăți sintaxa invocarilor în cuvinte cu care vă simțiți mai bine. Este absolut ăn ordine, atâta vreme cât este înțeleasă ideea și ordinea energetică a procesului.

Mai este posibil pentru cei care sunt la început să fie greu de reținut toate invocarile și afirmațiile pentru a fi rostite în meditație. Nu este nimic grav. Se pot face meditații separate, în zile separate cu doar una din afirmații zilnic. Așadar, se urmează etapele detaliate anerior, doar că la etapa contemplației se folosește numai una din afirmațiile date aici, în fiecare zi.

Sursă de inspirație: Anatomia Sufletului, practica meditației.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *